eset vs. avast
eset vs. avast
čavte
chcel som sa poradiť ktorí stíchto antivírusových programov je lepši ,neviem sa rozhodnúť ktorí použivať , používal som voľakedy eset a potom som prešiel na avast ,ket som mal eset nič sa nedialo žiadne vírusy som nemal (teda nič mi nevypisovalo),potom mi kamarát odporučil avast a ten ma upozorňoval každú chvilu že sťahujem neaky vírus stále mi kontroloval PC a tak ,ale asi tak pred tiždnom som sa rozprával s bratrancom (ktorí sa vyzná v PC) a povedal mi že avast nieje dobrí antivírusový program ,že by som si mal nainštalovať eset naspäť ,včera mi jeden chlapík s ktorým som sa náhodou spoznal povedal tiež to iste (aj aj on sa vyzná v PC) ,a teraz neviem čo mam spraviť či si nechať avast alebo prejsť na eset ,pls poradte mi ,pretože chcem mat svoj PC zabezpečený dobre
chcel som sa poradiť ktorí stíchto antivírusových programov je lepši ,neviem sa rozhodnúť ktorí použivať , používal som voľakedy eset a potom som prešiel na avast ,ket som mal eset nič sa nedialo žiadne vírusy som nemal (teda nič mi nevypisovalo),potom mi kamarát odporučil avast a ten ma upozorňoval každú chvilu že sťahujem neaky vírus stále mi kontroloval PC a tak ,ale asi tak pred tiždnom som sa rozprával s bratrancom (ktorí sa vyzná v PC) a povedal mi že avast nieje dobrí antivírusový program ,že by som si mal nainštalovať eset naspäť ,včera mi jeden chlapík s ktorým som sa náhodou spoznal povedal tiež to iste (aj aj on sa vyzná v PC) ,a teraz neviem čo mam spraviť či si nechať avast alebo prejsť na eset ,pls poradte mi ,pretože chcem mat svoj PC zabezpečený dobre
Re: eset vs. avast
Čo človek, to názor. Ja používam MS Security Essentials 2.0, upgraduje sa automaticky a je to gratis.
Z týchto dvoch možností som za Eset, ale všeobecne, ako povedal Jarda, tiež používam MS Security Essentials. Myslím, že platené antivírusové programy nie sú o nič lepšie ako tie free. A ak nebudeš na nete robiť blbosti a sám si vírusy privolávať, tak ti free tak isto úplne stačí.
-
Scorpion90
King
osobne si myslim, ze je to jedno. Akurat Avast je zadarmo. Ja ho mam uz x-rokov a nemal som s virusmi a inou havedou zatial ziadne problemy. Je ale pravda ze nesurfujem po pochybnych strankach a mam aj mcafee site advisor
Ja fičim 3roky na AVG a bez problemov
videl som par PC co s nimi eset dokazal spravit. Prave mam Avast a zatial sa drzi. Coskoro chcem nainstalovat Esentials ale tak stale mi do toho daco vojde
ja mam aj ten MS Security Essentials.lenže mi nejde pretože mam cracknuti windows a na takom on nefunguje.niekedy fungoval pretože som mal normálnu plnú verziu windowsu 7.ale neviem prečo mi z ničoho nič skočil windows zase na skúšobnu verziu a už nešiel aktivovať
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Na noncrack MSE, na crack aviru.
Moj nazor je taky ze je uplne jedno aky mas antivirus. Treba ho mat hlavne dobre nastaveny. Rozdiel medzi nimi je taky ze jeden ti zatazuje procak a ramku viac a druhy menej zalezi od zostavy kompu. Ja mam osobne eset smart security so spywarom a firewallom a som spokojny ziadne viri ani spyware adware nic.Mam full verziu ale zadarmo ale nie je craknuta
K tomu pouzivam tento softik:
A uplna spokojnost komp ide stale ako novy s cerstvo naistalovanym OS.
Hlavna zasada inernetu je neklikat na vsetko co ti vyskoci pred oci na monitore...To je najlepsia ochrana.
Kód: Vybrať všetko
http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.htmlHlavna zasada inernetu je neklikat na vsetko co ti vyskoci pred oci na monitore...To je najlepsia ochrana.
-
Chalesnik
Medium Professional
Ja používam Eset na 3pc doma a zatiaľ som spokojný nebol žiadny problém... no pre tých čo nechcu do toho investovať je dobré riešenie aj Microsoft Security
Ak máš legálny OS určite MSE
Updatuje sa automaticky.
Avast som mal asi týždeň a je to fakt shit .
Avast som mal asi týždeň a je to fakt shit .
Tiež pouiživam Microsoft Essential ale z týchto dvoch eset. Avast ma veľa falošnych detekcii.
Nechcem zakladať novú tému, ale je možné, že po nainštalovaný MSE sa mi strašne dlho spúšťa notebook?
-
vrtulnik
Medium Professional
Ano, je to mozne. Aj mne to robilo, a preto som presiel na ESET.
Presne aj mne.
-
Chalesnik
Medium Professional
skuste pozreť či nemáte nastavené aby robilo rýchlu kontorlu na začiatku možno aj preto to ide pomaly
No neskúšal som to, ale videl som to tam zaškrtnuté. Niekedy to skúsim.