Ak som správne vyrozumel tak ti vadí, že si niektorí Slováci nevážia svoj jazyk ano

a že hovoria niekde v súkromi, resp. používajú slova, ktoré podľa teba majú korene v českom jazyku

Neviem odkiaľ si ale podľa mňa je to výsledkom pôsobenia prostredia na teba, nachádzaš sa možno niekde, kde je dosť príslušnikov českej menšiny a pod.....ak naražaš na televíziu....tak to bude asi tou Československou superstar, čo je v mojich očiach najväčšia blamáž aká môže byť pre oba národy. Ak niektorý z moderatorov povie niečo po česky vnímam to ako jeho snahu byť vtipný, pohotový a zaujimavý....čo sa stalo v dôsledku opakovania viacerými trapnou fraškou..
btw. Myslíš si, že v iných štátoch sa nepoužívajú nijake slova zo slovnej zásoby pochádzajúcej z ineho štátu

ja si myslím, že áno v súvislosti s liberálnym západom a prenikanim tejto liberalnej kultúry prechádzajú aj slova z angličtiny, ktoré často používame a podobne a niekedy si to ani neuvedomujeme.....niečo sa mi marí, že som sledoval v nejakej relácii, že slovo župan je ridzo slovenské...., pričom sa poniektori nazdavali (medzi nimi aj ja), že to zo slovenčinou nema nič spoločné

- teda ak to nebol sen alebo opica
///
Vašek B a Miroslav01 - vy nie ste náhodou aj z jednej obce a nedohodli ste si problematiku s ktorou vyrukujete na tomto fore, ked sa tak dívam, na den vašej registracie, tak to vo mne evokuje tento pocit
////a ešte aj časy registracie sú dosť príbuzne,
ako by ich jedna mater mala
/////len tak ma napada, nie sú za týmto opäť zvrátene snahy mne a foru známeho
Čechoslováka, ktorý chce vyvolať v Slovákoch názor, že sme hlupi, ked použijeme sem tam slovo z českého žargonu
a ešte jedna poznámka na základe ktorej táto tema nie je košer ako sa hovorí

, uživateľ Vasek B ma online čas na fore 2 minúty, to nech mi niekto povie, ked sa zaregistruje na tomto fore, kde je množstvo tem, množstvo sekcii, že práve tie dve minúty mu stačia na to, aby si vybral sekciu, napísal príspevok a ešte aj zhodou okolnosti trafi temu s takouto problematikou - proste narážam na to, že tento uživateľ vopred vedel kam ma prispieť a jeho registrácia je účelová

s cieľom robiť zlú krv medzi Slovákmi, čo ma pravdupovediac dosť serie
Vasek B - chápem tvoju zatrpknutosť, ale na MS do AFRIKY sme postupili my, a vy z Rosickym si môžte akurat tak pískať pa papapa......