esta usa
esta usa
Zdravim, neviem, ci mi budete vediet pomoct, ale chcela by som sa informovat- ESTA mi povoluje pobyt v USA na 90dni.. na aky cas musim opustit USA aby som sa mohla o5 vratit (LEGALNE)??? dufam ze mi budete vediet poradit. DAKUJEM.
Re: esta usa
Deň, ale neznamená to, že ťa aj pustia
Je to tak, ako píše beardie, platná ESTA ešte neznamená automatický súhlas so vstupom do USA na colnici.
Ja som prešiel niekoľkokrát hranice USA a Kanady za pár dní a colníci už pri takýchto machináciách mali podozrenie, to som tam bol však len za účelom turizmu.
Takže určite sa to nedá donekonečna robiť tak, že by si deň pred vypršaním ESTA prešla za hranice, vrátila si sa späť a takto dookola
Ja som prešiel niekoľkokrát hranice USA a Kanady za pár dní a colníci už pri takýchto machináciách mali podozrenie, to som tam bol však len za účelom turizmu.
Takže určite sa to nedá donekonečna robiť tak, že by si deň pred vypršaním ESTA prešla za hranice, vrátila si sa späť a takto dookola
ano, urcite sa na mna budu pozerat dost cudne, kebyze pojdem prec, a na dalsi den sa vratim do USA... len o to mi ide, ze ci to je casovo obmedzene, kedze sa o tom nikde pri este nedozviem.
ale vdaka za vase odpovede 
Ak by som niečo také plánoval, tak idem na par dni (5+) preč a ešte pred návratom si kúpim fullflex letenku domov 2-3 dni po plánovanom presune do USA a tu by som ukázal na colnici
co je to vlastne ta fullflex letenka???
Tebe nejde Google, vsak? A co asi tak moze byt fullflex? No co to moze byt?
Ja som sa raz v priebehu 5 dni opustil a vratil sa do USA 2x (cez kanadsku hranicu) ale okrem trosku neprijemnejsie pohovoru s colnou uradnickou (ktoremu sa tak ci tak prve 1-2razy co cestujes do USA nevyhnes) nemal ziadne problem + ani ked som o cca 7 dni opustal USA.
moja snubenica je tu teraz so mnou v USA a kedze nie sme este manzelia nemohla ist na moje viza, no nechcel som riskovat ze by jej nedali nove esta, kedze ideme na par dni aj do Kanady...
Tvoj post nedáva zmysel
Ahojte, mám z predchadzajucej cesty ESTU no asi budem musieť robiť novú. Chcem sa spýtať ako odpovedať na otázku :
Inak slovenská vezia ESTY má dané otázky dosť blbo preložené
Pred pol rokom som mal prechodný pobyt v rakúsku na tri mesiace. Mám na tú druhú otázku odpovedať Yes ?OTHER CITIZENSHIP/NATIONALITY
ARE YOU NOW, A CITIZEN OR NATIONAL OF ANY OTHER COUNTRY?
HAVE YOU EVER BEEN A CITIZEN OR NATIONAL OF ANY OTHER COUNTRY?
Inak slovenská vezia ESTY má dané otázky dosť blbo preložené
STE EŠTE TERAZ OBČANOM ALEBO ŠTÁTNYM PRÍSLUŠNÍKOM ĎALŠEJ KRAJINY?
STE EŠTE OBČANOM ALEBO ŠTÁTNYM PRÍSLUŠNÍKOM ĎALŠEJ KRAJINY?
Pýtajú sa, či si občanom, nie či tam máš pobyt. Odpovieš nie
ESTA platí 2 roky, na webe si vies skontrolovať dokedy platí
ESTA platí 2 roky, na webe si vies skontrolovať dokedy platí
Pozeral som ju, mam ju este platnu. Hej nevedel som či byt občanom a rezidentom beru ako rozdiel. Občanom krajiny sa človek stáva iba ked prijme ich občianstvo ?
ano, inak si len rezident
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ako pise Beardie, maju to prelozene uplne presne. Statny prislusnik teoreticky nemusi byt vzdy obcan, ale netyka sa to pobytu.