Este raz T-Com MAGIO a internet

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Shakal
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Este raz T-Com MAGIO a internet

Príspevok od používateľa Shakal »

Cafte.
Prebrazdil som mnoho for na nete a uz sa mi z toho toci hlava. :shock:
Nikde som nenasiel zmienku o tom ci: Magio ovplyvnuje ten internet k nemu dodavany - pripadne opacne.

Inak povedane:
Ak budem stahovat na pocitaci v izbe na plne gule nejake programy - ci sa to prejavy aj na tom Magiu a nezacne sa mi obraz prijimat v horsej kvalite, pripadne nezacne sekat a pod.

Na aky port sa to vlastne ten Magio pripaja? Na jeden z tych 4 RJ portov sluziacich na net, co mam na DSLkovom routri? alebo na jeden z tych 2 VoIP (ci akych) portov, co tam tiez mam?

Diq
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Mno ono dostanes Router a ten Magio Box...vsade ide ine RJ a mas to akokeby 2 internety jeden 1.5Mb co ti ide Magio a potom ten co mas zakupeny...keby to bolo tak jak hovoris tak to nikto nekupi...
Coz je horsie ze Magio mozes mat zapnute len na jednej telke sucastne :!:
-inak raz za tyzden to tak na 3s sekne ale inak to ide...a ak mas dobru telku tak je tam brutalny obraz Digital je digital to neoklames fakt sa to oplati a je to lacnejsie nez posrate UPC a mas tam aj super kanal ak si ho zakupis AXN ak poznas
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Re: Este raz T-Com MAGIO a internet

Príspevok od používateľa jumper »

Shakal napísal:Magio ovplyvnuje ten internet k nemu dodavany
Neovlivnuje a odporucam magio ale ak tak ziadaj motorola magio box lebo tie klasiky prehrievaju a sekaju na motorole mas aj vecsi hdd nie 80 ale skoro 140
gabberman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gabberman »

MP4-22 napísal:... mas tam aj super kanal ak si ho zakupis AXN ak poznas
nexcem rypat,ale...co je dobre na axn?povedz mi co tam pozeras?ja mam axn na kablovke a veru ma tam nic nebavi,na nic dobre som nenarazil...ale 100 ludi 100 chuti... :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

gabberman napísal:nexcem rypat,ale...co je dobre na axn?povedz mi co tam pozeras?ja mam axn na kablovke a veru ma tam nic nebavi,na nic dobre som nenarazil...ale 100 ludi 100 chuti... :D
Serial o WRC ;-)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

mna tiez to axn vobec nebavi a to wrc najradsej pozeram na cz eurosporte a mam aj galaxie... stahovanie neovplyvnuje chod tv a nebude ani ziadne 3 s sekanie :wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Este raz T-Com MAGIO a internet

Príspevok od používateľa vendo »

Shakal napísal:Cafte.
Prebrazdil som mnoho for na nete a uz sa mi z toho toci hlava. :shock:
Nikde som nenasiel zmienku o tom ci: Magio ovplyvnuje ten internet k nemu dodavany - pripadne opacne.

Inak povedane:
Ak budem stahovat na pocitaci v izbe na plne gule nejake programy - ci sa to prejavy aj na tom Magiu a nezacne sa mi obraz prijimat v horsej kvalite, pripadne nezacne sekat a pod.

Na aky port sa to vlastne ten Magio pripaja? Na jeden z tych 4 RJ portov sluziacich na net, co mam na DSLkovom routri? alebo na jeden z tych 2 VoIP (ci akych) portov, co tam tiez mam?

Diq
hehe akurat robim v T-come hadaj koho :D technika/zriadovatela sluzby Magio/DSL :D
takze nie, magio a net sa neovplyvnuju tak isto ako sa uz neovplyvnuje telefon a net (kedysi sa ovplyvnovalo)
magio sa pripaja klasickym ethernet kablom k 4temu portu na tom Vigore 2700 (taky by si mal mat :D ) a to preto ze ten vigor ma tak upraveny soft ze proste magio musi byt na stvorke
keby si potreboval nieco ohladom instalacie/konfiguracie toho routra atd pytaj sa :D
inac ako uz niekto spominal ak mas na vyber/znameho urcite ber motorolu su krajsie/lepsie/spolahlivejsie urcite neber kiss ktory huci jak svina a hreje sa poriadne (ma zdroj v sebe nema adapter)
btw k digitalnemu obrazu: ano magio je digital TV ale mozno 2-3 stanice (nase) vysielaju v rovnakej kvalite (digitalne) ale take HBO a pod si uzijes :D
jumper
Medium Professional
Medium Professional

ako neni nad cim vahat internet rychly a stabilny nemal som problem obraz si nemozem vynachvalit bez sekania ale ten obraz :salala: a je tam aj cartoon network co my normalne chybalo :))) axn tam kukam lost ale ja hlavne discovery a extrem sports
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

gabberman napísal:nexcem rypat,ale...co je dobre na axn?povedz mi co tam pozeras?ja mam axn na kablovke a veru ma tam nic nebavi,na nic dobre som nenarazil...ale 100 ludi 100 chuti... :D
dost tam toho je sice sa opakuje ale neva a to Sci-Fi seriali a podobne :)
Carm@gedon
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Carm@gedon »

dakde som cital ze na nete ktory je pribaleny k magiu su vysie pingy..
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Carm@gedon napísal:dakde som cital ze na nete ktory je pribaleny k magiu su vysie pingy..
agregacia na tom nete je tusim 1:65 a na normal DSL je 1:55 takze to je mozne
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa supermario »

mám doma magio a musím to len chváliť. na motorole je 160GB HDD. rýchlosť linky je 10MB, z toho 2MB je internet a 8MB je magio. pri teste rýchlosti cez dsl.sk som si na nete, ktorý som používal predtým, nameral max. 1460k, teraz mám bežne 1800k rýchlosť.
a ak si aktivuješ "hlas cez internet kontakt" tak máš za 117 Sk mesačne zdarma volania do pevnej siete v slabej prevádzke a 100 voľných min. do bonus zóny (napr, czech, UK, USA a Canada aj mobily!, myslím, že celá EÚ).

PS: neberte to ako reklamu na magio ale skutočne si myslím, že to je zatiaľ najlepší produkt od t-comu. ak by som mal platiť za net a káblovku a telefón tak ma to vyjde podstatne drahšie. a s avizovaným zrýchlením netu od t-comu (počul som, že do konca roka už budú vymenené niektoré linky za optické) sa máme na čo tešiť. rozdeľ si internet so susedmi a budeš platiť ako ja 220,-sk/mes.

PS2: internet nijako neovplyvňuje magio, ani opačne. meral som to ale je to môj súkromný názor.
N.1
Amateur
Amateur

magio BOX motorola

Príspevok od používateľa N.1 »

supermario napísal:mám doma magio a musím to len chváliť. na motorole je 160GB HDD. rýchlosť linky je 10MB, z toho 2MB je internet a 8MB je magio. pri teste rýchlosti cez dsl.sk som si na nete, ktorý som používal predtým, nameral max. 1460k, teraz mám bežne 1800k rýchlosť.
a ak si aktivuješ "hlas cez internet kontakt" tak máš za 117 Sk mesačne zdarma volania do pevnej siete v slabej prevádzke a 100 voľných min. do bonus zóny (napr, czech, UK, USA a Canada aj mobily!, myslím, že celá EÚ).

PS: neberte to ako reklamu na magio ale skutočne si myslím, že to je zatiaľ najlepší produkt od t-comu. ak by som mal platiť za net a káblovku a telefón tak ma to vyjde podstatne drahšie. a s avizovaným zrýchlením netu od t-comu (počul som, že do konca roka už budú vymenené niektoré linky za optické) sa máme na čo tešiť. rozdeľ si internet so susedmi a budeš platiť ako ja 220,-sk/mes.

PS2: internet nijako neovplyvňuje magio, ani opačne. meral som to ale je to môj súkromný názor.
Prosim ta za tu motorolu sa nejako doplaca ?
jumper
Medium Professional
Medium Professional

ja som si ju vypital ked mi 3ti krat menily stary box a ta motorola je lepsejsia ;) a hlavne vecsi disk sice nema display ale to mi nevadi xD
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: magio BOX motorola

Príspevok od používateľa supermario »

N.1 napísal:Prosim ta za tu motorolu sa nejako doplaca ?
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... ction=home
skontroluj a nájdi si čo ti vyhovuje. ale dopláca sa. na tvojom mieste by som počkal do vianoc. určite budú mať nejaké lepšie akcie...
N.1
Amateur
Amateur

Re: magio BOX motorola

Príspevok od používateľa N.1 »

supermario napísal:http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... ction=home
skontroluj a nájdi si čo ti vyhovuje. ale dopláca sa. na tvojom mieste by som počkal do vianoc. určite budú mať nejaké lepšie akcie...
Ja viem kua ze by sa asi oplatilo pockat ,,, ale ked mam terajsi internet len do konca septembra... vuuf neviem ci by sa mi oplatilo dat nejaky neviazany do tej doby, alebo thak ,, ej kua :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

mne to akurat vcera doslo telka ide fajn, ale net sa ako spojazdnuje? isiel som podla toho "navodu" a hnet prvy bod (kde sa pise ta ipcka do prehliadaca) mi nejde vyhodi nieco offline a tak ... a sietovka je tiez nastavane ako pisu ...

dik
Napísať odpoveď