Eugenika

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Filein
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Eugenika

Príspevok od používateľa Filein »

Najlepsi z najlepsich
Infinite Loop? Toto nie je odpoveď v pravom slova zmysle, lebo aj tých "najlepších" treba určiť.
Najhorsi z najlepsich.
Interval treba ohraničiť...kritériom.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

kali520 napísal:Na tie podstatne otazky odpoviem velmi jednoducho, neskor sa to moze potom rozvinut.
Najlepsi z najlepsich
Najhorsi z najlepsich.
To sú vágne ba priam prázdne pojmy. Špecifikuj.
Filein napísal:Šľachteny čokel toho vydrží menej ako orech z ulice...
Toto porovnanie je hlupost ako remen najma preto lebo porovnavas len jeden aspekt ako keby ten mal byt hlavny a urcujuci. Bastard je sam o sebe tiez rasa ktora je odolna voci zivotnym podmienkam, v tom nema konkurenciu. Ale ukaz mi bastarda schopneho boja ako pitbul alebo rychlosti aku ma chrt.
V prípade ak všetky rasy necháš na samovývoj - vyškrtneš šlachtenie a čisté rasy, vyčiarkneš eugeniku - všetky psy sa stanú bastardy. To je - súdiac podľa tvojich slov - súčasný stav spoločnosti. Teraz sú ľudstvo - bastardi - vo fáze keď sú ako celok odolný voči životným podmienkam. Nemáme síce ako rod dosiahnutý maximálny potenciál rýchlosti (chrt) alebo bojovnosti (pitbull), ale ľudstvo ako také má vo svojom vnútri zakódované všetky tieto predpoklady a v prípade, že bude potrebné, samovývoj určí ktoré vlastnosti treba potlačiť a ktoré uprednosniť.
Tvojím šľachtením dosiahneš jedno - bude ma mať blbých Boltov, blbých Kličkov a superuvedomelých Hawkingov. A keď tieto pozitívne vlastnosti skombinuješ nikde nie je dané, že nový jedinec nezdedí zdravie po Hawkingovi a inteligenciu po Boltovi. A ak u tých ktorých sa to nevydarí to stopneš, tak ich buď obmedzíš v ich právach na potomka alebo ich zabiješ.
Vždy je lepšie mať súbor všetkých vlastností a príroda už vie kedy ktorú postrčiť aby vynikla.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Myslíš to beo.sk, ktoré hľadá za každú cenu zmysel v každom prde Lady Gaga?
http://beo.sk/recenzie/1132-lady-gaga-a ... o-poriadku
Pričom samo seba neguje?
http://beo.sk/kampane/540-vidis-vsade-fasizmus

Ak sa smejú z ľudí, že vo všetkom vidia fašizmus, tak čo si mám myslieť o tom, keď napíšu, že dym stúpajúci z fajky v klipe Lady Gaga vytvára celkom cielene Hórovo oko a v tom je symbol diabla.

Sú smiešny.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Necakala som iny nazor..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ithory, na článok ktorý hovorí o pozítvnej eugenike sme tu už reagovali presne nad tvojím príspevkom s linkom.
A nie sú smiešny keď ony môžu hľadať zmysel v každom žmurknutí Sorosa, ale ostatní nemôžu, lebo je to hľadanie fašizmu aj tam kde nie je?
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

begbeee napísal:Ithory, na článok ktorý hovorí o pozítvnej eugenike sme tu už reagovali presne nad tvojím príspevkom s linkom.
A nie sú smiešny keď ony môžu hľadať zmysel v každom žmurknutí Sorosa, ale ostatní nemôžu, lebo je to hľadanie fašizmu aj tam kde nie je?
Ja neviem begbeee fakt..mozno ze ja som ten blbec co nedokaze rozoznavat..aj to je dost mozne..pekny den vam
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Už si tých jednostranných pravičiarsko-katolíckych ideológov z beo.sk nechajte na súkromné čítanie, každý je s tým oboznámený. :wink:

Vidíš za všetkým Židov?
:arrow:
Potom patríš na psychiatriu.
Nová kampaň beo.sk
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Oháňate sa tu nejakým BEO.sk ale ja som tam nikdy nebol :D (Prepáčte za mierny spam, ale podľa mňa to v debate má svoju váhu)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ale však dobre, nesmerujem to na teba. :)
Napísať odpoveď