Eurotrip

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Eurotrip

Príspevok od používateľa jjj »

Dneska vecer o 22:30 na JOJ-KE

Kto nevidel nech pozre.
Jedna z mala podarenych teanegerskych komedii :twisted:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

stupidna,urazliva ale predsa strasne zabavna.aspon u mna urcite.videl som ten film asi 5 krat aa stale som sa sulal.odporucam pozerat mladym ludom :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

jj je to sranda, ale ked som pocul v uputavke ten slovensky dabing az ma pot zalial. som zvedavy ake nadavky pouziju v scene, ked anglicki rowdies pojdu cez pariz :lol: neokrochanec bude najvulgarnejsia :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ale stoji to za to, ked si spomeniem na iste situacie, tak sa smejem, smejem a smejem :D :D
ades
Guru
Guru

hans, gruber :lol: alebo: "I got robbed. It was awesome!" :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tato stupidna ''komedia'' vystihuje uplne detailne to, ako si Amici predstavuju svet okolo seba, hlavne Europu...Pripada mi to ako v praveku - ked si praludia nvedeli nieco vysvetlit, vznikali povery atd...Tuto sprostost som videl len raz, ale mal som akurat dost - prezentacia slovenska a Bratislavy ako komunistickej zrucaniny po atomovom utoku (nieco take to pripominalo mne) ma dost s*ala, ako aj prehananie toho, ze sa u nas kazdy bije o ich spinave dolare...samozrejme par sekund sa po ukazani Blavy ako sediveho bezducheho mesta odnekial zjavil luxusny diskoklub a v nom nas ''narodny'' drink Absinth...totalna demagogia v tomto ''filme'', nie je dost, ze je tam primitivny a prizemny humor typu American Pie, este aj informovanost americanov o zvysku sveta je na zaplakanie...Za najlepsi moment povazujem oznamovanie mailov hlavneho predstavitela - ''Mail, Motherfucker'' - jeden cas som mal ako sms jingel...tot asi vse...
ades
Guru
Guru

seth82: mas pravdu, ta BA stve aj mna, ale ked si vsimnes, tak to robili z polovice cesi a robili to prave preto, aby poukazali prave na tuto stupiditu :wink: proste to, co v danej krajine je akoby vyrazne, oni este znasobia. ked so to videl prvykrat, tak som bol uplne nas*any, ale potom som si uvedomil, ze kaslat na to, my vieme svoje :) a keby ta toto este stale neukludnovalo, pomysli si na to, ze to bolo natacane v prahe :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nehorazne dobra komedia, pozerame to tu stale uz asi rok :) A samozrejme "Mail motherfucker" mam akohlasku na mail aj spravu v icq/mirande :)
Je to prizemne, ale som rad, ze tam nie je tolko sexualnych narazok ako v inych teen komediach.
Nastastie nemam moznost vidiet to v dabingu :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ades napísal:seth82: mas pravdu, ta BA stve aj mna, ale ked si vsimnes, tak to robili z polovice cesi a robili to prave preto, aby poukazali prave na tuto stupiditu :wink: proste to, co v danej krajine je akoby vyrazne, oni este znasobia. ked so to videl prvykrat, tak som bol uplne nas*any, ale potom som si uvedomil, ze kaslat na to, my vieme svoje :) a keby ta toto este stale neukludnovalo, pomysli si na to, ze to bolo natacane v prahe :D
ja to chapem, problem je mozno v tom, ze tento ''film'' som videl prvykrat 2 dni po premiere Hostelu...takze celkom ma to nahrialo...ale aj tak...zaprve toto nie je styl filmov, ktory oblubujem a za druhe, este furt je to stupidne (nie komedia)...za inteligentnu komediu povazujem filmy ako Maverick, 51 Stat, Flushed Away (Pixarovky a Aardmanovky vseobecne), dajme tomu ze Funes, Shakespeare In Love, A Knight's Tale, Lucky Number Slevin, Lethal Weapon, Policajt z Beverly Hills, Shrek Uno, Dos (a za chvilu Tres) - proste filmy, kde sa clovek zasmeje fakt na vtipoch,kadejakych kulturnych odkazoch a nie chorych sexualnych gagoch (asi vrchol je film Van Wilder - u nas prelozene tusim Sexi Party ci ako - ta scena so psom a sandwichami je u mna numero uno v hnusometri)...toto nie je komedia.Berte to ako moj osobny nazor. Ale za nim si stojim...

//pripadne este aj teraz taham DVD Ked sa Nahnevame, Budeme Zli...dalsi priklad na komediu..
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

uzasny film videl som ho ani neviem kolko krat ale stale po eng :)
aaa ten slovensky dabing no aspon sa zasmejem ved to poznam skoro cele naspamat ;)
zatial som sa uz nasmial na ukazke kde fiona v eng povie ...you're so predictible... (ty si taky predvidatelny)
slovensky preklad ty si taky suchar :hehe: proste haluz tesim sa na komplet dabing :)
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ja som z toho maleho cigana na tej smetiskovej bratislave nemohol :lol:
To proste valcuje vsetko ..... :twisted:
Alebo jak sa nazrali za 1 dolar v tom hoteli ... dalsie skvele momenty prezradzat nebudem :D

Uz vidim tu strasnu kvalitu dabingu ... dalsia dojekabatena popi*ofka v podani slovenskych looosebabrakov :smt064 :smt096

No zatnem zuby a zkuknem to . uz som to videl s ceskym dubingom a dalo sa to ... :roll:

kobielsky feriencik mackovicova === traja babraci co to cele zpiskali :new01: :smt079
ades
Guru
Guru

no akoze videl som scenu ked boli na slovensku a to vam poviem ze horsi dabing som hadam este nezazil :lol: a okrem toho polovica scen odstrihnuta, napriklad reklama na happy dzus, potom skoro cela diskoteka v blave, to ako si cooper miesa drink na diske a podobne :evil:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

No jej ľudia videl som to prvy krát teda nemal som skazený pocit z toho ze som to už počul v originále. Komédia v poho zasmial som sa ..ale keď prišli do BA no som nemohol :hehe: to fakt som sa už dlho tak dobre nenasmial :lol: nemalo chybu keď pre nič iné tak pre toto mám ten film rád ...som sa váľal po zemi z toho jak sa ho tam pýta kedy ide vlak ...ze chvilu pocka stavaju mu trat :aasmile29: super :)
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Btw zistil som jednu zvlastnost .... jak na zaciatku ta babenka bola v tom bazene a potom ten manik jej ukazoval spinku na prsiach tak v dvdripe co mam na disku ... Ona v tom bazene lezi uz ked prisiel bez plaviek !!!
Tjst nedava sa ich dole ale hned jej ukazal tu spinku co tam bola ..... aaaa dalej ste to uz videli vsetci .. :roll:

Myslim ze odlisnosti bude viac len ich naist :lol:
cvock
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cvock »

tento film som videl niekoľko krát a furt som sa nasmial napríklad brat mike keď si namaluje fúzy a začne hajlovať z toho nemôžem :lol:
Scotty Doesn't Know :smt023 chytlavá melódia :D
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Kvalitka videl som to dost davno tak si to urcite nenecham ujst :) sa mi na tom paci ze Amici si vedia spravit srandu aj sami zo seba :)
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

vcera som to videl sice prvy krat ale velmi sa mi to pacilo. Scenka na ktorej som sa najviac šupoval bola ked uz ti 2 chalani (bolo to uz skoro na konci) isli do toho bytu kde byvala ta Mike v Berline. A tam bol ten maly chlapec ktory si namaloval fixkamy fuzy jak mal Hitler, a zacal sa prechadzat po byte :lol:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Celkom dobry film, velmi dobra cast bola s tim uchylakom v kupe. :lol: davam 60 percent.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

je to uplne brutalne super film ale nie zo slovenskym dabingom. ved ten dabing pokazil cely film :?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

matko888 napísal:je to uplne brutalne super film ale nie zo slovenskym dabingom. ved ten dabing pokazil cely film :?
Dabing kazi kazdy film ...a ked pozerate americke serial/filmy v originaloch a potom v slovencine tak na o rychlo pridete ..jednoducho ten hlas je jedinecny a sedi iba k jednej osobe....teda noo pride mi to take ako keby vas to vsetkych prekvapilo ze dabing kazi dojem z filmu ... :roll:
Napísať odpoveď