existuje postel siroka 110 alebo 111 cm?Bol som uz vo vela obchodoch aj som pozeral na nete ale neviem najst taku sirku,jedine riesenie je asi dat si vyrobit.Ak poznate neake dobre internetove obchody s nabytkom mozete mi pomoct tym ze mi sem hodite linky.Dakujem
Daj si spraviť na mieru.....
Ja som si dala robiť a neľutujem, je to jeden aj pol lôžka, a spinká sa na tom úžasne...a Indigo sa tiež nesťažuje... ak chceš napíš SS a dám kontakt , cena bola tiež dobrá
Kibo napísal:citat ma naucili relativne dobre nezda sa ti 998 sk za kompletnu postel dako malo?
sak ale on to myslel tak ze ked sa uz predava postel s takymi rozmermi ako uz hotovy produkt (cize nic extra na zakazku) tak sa musia predavat aj take matrace
kibo diky,aspom som zistil ze sa aj take vyrabaju ale tie dve vyzeraju jak postele do nemocnice, a ja chcem aj matrac siroky okolo 110 a nie ze postel bude mat 110 a matrac len 90 ja som si predstavoval taketo nieco
//autoeditácia príspevku ( 23 Jul 2008, 21:30 )
asi budem mat problem aj keby si dam vyrobit postel na mieru pretoze by som nezohnal matrace takej mieri
moja priatelka ma postel o velkosti 210x210 (tusim ze je to tolko +- 10cm) je to osemuholnikova postel (je to obrovitanske) objednavala si to cez net ale asi tak 6 rokov dozadu ... ale je dost problem zohnat tak velku postel ...
ja mám posteľ širokú 110 cm Stála relatívne dosť (11k, ale bol k nej matrac a vankúš za hlavu), ale som s ňou spokojný, je pohodlná a vyspíme sa tam v pohode dvaja... Bola kúpená v Ba na Svätoplukovej (oproti výjazdu autobusov z Nív), výrobca je známa česká firma Blanař... Oni robia široký sortiment veľkých postelí, ale nie sú ani najlacnejší
Prílohy
táto je ale 140x200, ja mám 110x200 a samozrejme iný vzor :)