externý harddisk

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
ferop
Novice
Novice

externý harddisk

Príspevok od používateľa ferop »

zdravím

vie mi niekto povedať prečo mi nejde načítať externý harddisk vo windows 7? môže to byť tým že windows sú 64 bit a ja harddisk je 32? teda neviem či je. to len odhad:D je to ICY box. a ak by to mohlo byť tým dá sa to nejakým programom vyriešiť?
IceHammer
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: externý harddisk

Príspevok od používateľa IceHammer »

Mal si asi na mysli ci je to v tom ze mas disk sformatovany ako Fat16/32 tak nie. Ked disk pripojis system ho aspon detekuje? Alebo po pripojeni nerobi nic. V prvom pripade by som riesil napajanie. V dalsom pripade v manageru diskov pridelit disku pismeno i ked si myslim ze externym sa pridava automaticky
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Treba to viac rozsirit. "Nenacita HDD" nestaci. Zapnes ho do USB a co dalej? Zasvieti? Roztoci sa? Zobrazi ho spravca zariadeni? Vyskusaj ho zapojit do zadnych USBciek (ak to zapajas do predneho panelu). Ked nepojde, tak skus vyskusat iny kabel. Ked nemas kabel po ruke, tak vytiahni HDD s Icyboxu a zapoj ho do kompu. Ak pojde, tak chyba bude v Icyboxe alebo v kabli.

EDIT: Este ma napadlo, ked je to 3.5'' HDD tak bude problem mozno s napajanim. Taktiez jedine do kompu
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Napr. ja som mal velky problem s micro usb napajanim na WD esseencial , musel osm kupit novy kabel , lebo povodny bol tak na obesenie dobry..
Napísať odpoveď