Externy HDD
Externy HDD
Kupil som si externy HDD western digital. A mam s nim problem ze ked chcem nan skopirovat nejake subory tak mi vypise chybu: Polozka blabla sa neda kopirovat: Cesta je prilis vnorena. Blbe na tom je to ze to robi len pri niektorich suboroch napriklad obrazkyalebo videa ale aj ine. Neviem si stim rady. 
Povodne som ho chcel sformatovat no v navode som sa docital ze je predformatovany a nevyzaduje to. Ale za pokus to stoji
dam vedeit ako to dopadlo.
//autoeditácia príspevku ( 25 Jan 2009, 16:52 )
No tak cez NTFS formatovat nejde pretotze vypisuje ze ho nieco pouziva. (nemam ponatia co, robi to vkuse aj po restarte pocitaca). Formatoval som ho cez software od WD ktory je urceny na formatovanie tohto disku. Vysledok ziadny robi to stale dalej
//autoeditácia príspevku ( 25 Jan 2009, 16:52 )
No tak cez NTFS formatovat nejde pretotze vypisuje ze ho nieco pouziva. (nemam ponatia co, robi to vkuse aj po restarte pocitaca). Formatoval som ho cez software od WD ktory je urceny na formatovanie tohto disku. Vysledok ziadny robi to stale dalej
jk4p > Tak ho odnes nejakému kamošovi nech ti ho naformátuje. Toto som ešte nevidel aby externý disk nešiel naformátovať. A kamošovi povedz, nech neinštaluje ŽIADEN softvér, ktorý je dodaný k disku a nech ho naformátuje normálne cez Windows. A keď ani to nie tak nabootuj Hiren´s Boot CD a tam máš Partition Magic. Novšie verzie ti zdetekujú aj USB zariadenia, takže ez to to už naforátuješ.