F.A. Premier league

O športe...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Tak nejaké novinky pre Goonerov - Arséne Wenger pokračuje v pochvalných vyhláseniach smerom k Jackovi Wilshereovi, ďalej sa vyjadril, že ak Senderos odíde, kúpi nového stopéra (čo už beriem ako samozrejmosť), talent Fran Merida mieri na hosťovanie do Levante a Vieira zrejme do Arsenalu nepríde.. Dnes je los UEFA & LM, som zvedavý, koho dostaneme no. dúfam, že nie Celtic či Atletico.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Innocence napísal:Stoffo10: Njn, niečo na tom byť môže, ale veľmi tomu neverím, hráč by nerobil to, čo mu škodí, Rosický by cítil, že pri tréningu sa na organizmus (nohu) vyvíja nadmerná záťaž.

Btw. krásne sa tu to rozrástlo s tými avatarmi The Gunners :D
nepochopil si ma- praveže tá záťaž im môže chýbať- že nemajú tak fyzicky náročné tréningy a tak..... presne taký problém bol v Barcelone za Rijkaarda- a za Pepa bolo za celú sezónu myslím 1 jediné svalové zranenie
Innocence
VIP
VIP

A OMG, musel som to zarieknuť, dostali sme do PO Celtic Glasgow. Kua!
http://www.uefa.com/competitions/ucl/ne ... 69748.html
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

A co ked je tam Celtic.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Innocence napísal:A OMG, musel som to zarieknuť, dostali sme do PO Celtic Glasgow. Kua!
http://www.uefa.com/competitions/ucl/ne ... 69748.html
ked cez celtic postúpila petržalka tak arsenal by s tým nemal mať problém
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Aj ja si myslim ze pre nas nemal byt problem ked sme porazili pred tyzdnom +/- skotov prvy krat tak teraz to dokazeme znova :)
Innocence
VIP
VIP

IamMartinQo napísal:Aj ja si myslim ze pre nas nemal byt problem ked sme porazili pred tyzdnom +/- skotov prvy krat tak teraz to dokazeme znova :)
S Petržalkou to bolo iné, nevravím, že to bolo šťastie, lebo Artmedia hrala vynikajúco, ale tak v odvete dstali 0-4 a takmer sa išlo predĺžovať keď sa nemýlim, čiže až tak zas nedominovali. A k zápasu s Rangers by som to neprirovnával, to bolo iné, to bola príprava.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ale ak by hral trebars Jack ako vtedy tak to mamev kapse...V Emirates Cupe predviedol svoje umenie....Eduardo po navrate taktiez skoroval, takze neni o com..... :)
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

chlapci toto je tema o premier league, nie o tragickom arsenale.. ak chcete rozoberat ten, zalozte si novu temu alebo si piste na icq.. diky
Innocence
VIP
VIP

B3rET napísal:chlapci toto je tema o premier league, nie o tragickom arsenale.. ak chcete rozoberat ten, zalozte si novu temu alebo si piste na icq.. diky
Keď sa nemýlim, Arsenal hrá v Premier League. Novú tému nebudem vytvárať zbytočne a nikto Ti nebráni rozoberať tu aj iné veci.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

B3rET napísal:chlapci toto je tema o premier league, nie o tragickom arsenale.. ak chcete rozoberat ten, zalozte si novu temu alebo si piste na icq.. diky
Nechaj ich.. Po pár kolách ich ten prehnaný optimizmus prejde.. :)
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Sa to tu normalne neda citat , ako je ten Arsenal skvelý . Bože , budú radi ked budú na 6mieste .
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Podla mna skoncia 5. za Villou.
Na tento rok tipujem prvu Chelsea potom L'pool, ManU, Villa, Arsenal
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Talian napísal:Sa to tu normalne neda citat , ako je ten Arsenal skvelý . Bože , budú radi ked budú na 6mieste .
Ten pravy sa ozval :roll: si sa pridal, len ked sa pridali este aj pred tebou, inak by si cusal jak vos pod chrastou......
Tvoja kritika vie byt uzasna :roll:

//autoeditácia príspevku ( 08 Aug 2009, 20:53 )
Schelmy napísal:Nechaj ich.. Po pár kolách ich ten prehnaný optimizmus prejde.. :)
No co tak fandime Arsenalu, nemozme??
Pre mna si fandi aj Fc Triskac, ale na to si budes musiet zalozit novu temu :roll:
Ked sa ti nepaci tak si pis do Vtipov.....
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

^^Môžeš, ale nemusíš sa tu kvôl tomu niekomu pchať do riti. A tipujem, že Arsenalu fandíš odvtedy čo vyhral ten ich Emirates cup.. A ideš tu trepať somariny, kto je aký gooner či čo..
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Schelmy napísal:^^Môžeš, ale nemusíš sa tu kvôl tomu niekomu pchať do riti. A tipujem, že Arsenalu fandíš odvtedy čo vyhral ten ich Emirates cup.. A ideš tu trepať somariny, kto je aký gooner či čo..
Ja ta poopravím , on sa stal fanúšikom Arsenalu vtedy , ked si tu nasiel kamosa innocence(sorry ak som ti skomolil prezývku) , co je cca tak 2dni pred tym ako vyhrali Emirates .
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Jaj boze ved ho nebuzerujte tak chudak strati zaujem o toto forum.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

V pohode, :lol: exo si myslisze duo nechapavych ma odradi?? :D
Schelmy, ked nevies co hovoris, tak sa radsej neozyvaj a Talian ja nemozem zato ze fandis ako aj schelmy fc Triskac, to je len a leno simpatiach klubu.....
Schelmy o tom pchani do riti, ked nevies, neries......
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

omg, vam tu je*e? Sak tu pomaly cela strana je o vasich sporoch, sak si to rieste cez postu alebo ja nevim kde....

Radsej sa vyjadrite k dnesnemu FA Community Shield medzi Chelsea a Manchestrom Utd ...... a 1.kolu novej sezony, ktore zacina uz najblizsiu sobotu:

... hned na uvod dva slagre: Everton - Arsenal a Tottenham - Liverpool
Prílohy
BPL 1.kolo.jpg
Innocence
VIP
VIP

jason007x napísal:Radsej sa vyjadrite k dnesnemu FA Community Shield medzi Chelsea a Manchestrom Utd ...... a 1.kolu novej sezony, ktore zacina uz najblizsiu sobotu:
Presne tak, nech si všetci držia komu len chcú a nech si píšu o čom len chcú - ak tu má niekto niečo proti tomu, že píšeme o Arsenale, nech si píše o niečom inom, nevidím v tom žiaden problém. Ku Community Shield - ťažko povedať, ale skôr to vidím na Madchester. Prvé kolo - vyhrať by mali Chelsea, A. Villa, ManArab City, Bolton, Portsmouth, Stoke, West Ham, Arsenal, ManWho a Liverpool.. Inak aby som vás potešil, Valencia 2-0 Arsenal v poslednom prípravnom zápase pred novou sezónou. Čakal som to, nakoľko španielsky futbal je podľa mňa krajší ako anglický, zápas bol vyrovnaný, ale nakoniec bola Valencia lepším tímom.
Napísať odpoveď