F.A. Premier league
Tak nejaké novinky pre Goonerov - Arséne Wenger pokračuje v pochvalných vyhláseniach smerom k Jackovi Wilshereovi, ďalej sa vyjadril, že ak Senderos odíde, kúpi nového stopéra (čo už beriem ako samozrejmosť), talent Fran Merida mieri na hosťovanie do Levante a Vieira zrejme do Arsenalu nepríde.. Dnes je los UEFA & LM, som zvedavý, koho dostaneme no. dúfam, že nie Celtic či Atletico.
nepochopil si ma- praveže tá záťaž im môže chýbať- že nemajú tak fyzicky náročné tréningy a tak..... presne taký problém bol v Barcelone za Rijkaarda- a za Pepa bolo za celú sezónu myslím 1 jediné svalové zranenieInnocence napísal:Stoffo10: Njn, niečo na tom byť môže, ale veľmi tomu neverím, hráč by nerobil to, čo mu škodí, Rosický by cítil, že pri tréningu sa na organizmus (nohu) vyvíja nadmerná záťaž.
Btw. krásne sa tu to rozrástlo s tými avatarmi The Gunners
A OMG, musel som to zarieknuť, dostali sme do PO Celtic Glasgow. Kua!
http://www.uefa.com/competitions/ucl/ne ... 69748.html
ked cez celtic postúpila petržalka tak arsenal by s tým nemal mať problémInnocence napísal:A OMG, musel som to zarieknuť, dostali sme do PO Celtic Glasgow. Kua!
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
S Petržalkou to bolo iné, nevravím, že to bolo šťastie, lebo Artmedia hrala vynikajúco, ale tak v odvete dstali 0-4 a takmer sa išlo predĺžovať keď sa nemýlim, čiže až tak zas nedominovali. A k zápasu s Rangers by som to neprirovnával, to bolo iné, to bola príprava.IamMartinQo napísal:Aj ja si myslim ze pre nas nemal byt problem ked sme porazili pred tyzdnom +/- skotov prvy krat tak teraz to dokazeme znova
-
IamMartinQo
Star
Keď sa nemýlim, Arsenal hrá v Premier League. Novú tému nebudem vytvárať zbytočne a nikto Ti nebráni rozoberať tu aj iné veci.B3rET napísal:chlapci toto je tema o premier league, nie o tragickom arsenale.. ak chcete rozoberat ten, zalozte si novu temu alebo si piste na icq.. diky
-
Schelmy
Medium Star
Nechaj ich.. Po pár kolách ich ten prehnaný optimizmus prejde..B3rET napísal:chlapci toto je tema o premier league, nie o tragickom arsenale.. ak chcete rozoberat ten, zalozte si novu temu alebo si piste na icq.. diky
-
IamMartinQo
Star
Ten pravy sa ozvalTalian napísal:Sa to tu normalne neda citat , ako je ten Arsenal skvelý . Bože , budú radi ked budú na 6mieste .
Tvoja kritika vie byt uzasna
//autoeditácia príspevku ( 08 Aug 2009, 20:53 )
No co tak fandime Arsenalu, nemozme??Schelmy napísal:Nechaj ich.. Po pár kolách ich ten prehnaný optimizmus prejde..
Pre mna si fandi aj Fc Triskac, ale na to si budes musiet zalozit novu temu
Ked sa ti nepaci tak si pis do Vtipov.....
Ja ta poopravím , on sa stal fanúšikom Arsenalu vtedy , ked si tu nasiel kamosa innocence(sorry ak som ti skomolil prezývku) , co je cca tak 2dni pred tym ako vyhrali Emirates .Schelmy napísal:^^Môžeš, ale nemusíš sa tu kvôl tomu niekomu pchať do riti. A tipujem, že Arsenalu fandíš odvtedy čo vyhral ten ich Emirates cup.. A ideš tu trepať somariny, kto je aký gooner či čo..
-
IamMartinQo
Star
-
jason007x
Light Professional
omg, vam tu je*e? Sak tu pomaly cela strana je o vasich sporoch, sak si to rieste cez postu alebo ja nevim kde....
Radsej sa vyjadrite k dnesnemu FA Community Shield medzi Chelsea a Manchestrom Utd ...... a 1.kolu novej sezony, ktore zacina uz najblizsiu sobotu:
... hned na uvod dva slagre: Everton - Arsenal a Tottenham - Liverpool
Radsej sa vyjadrite k dnesnemu FA Community Shield medzi Chelsea a Manchestrom Utd ...... a 1.kolu novej sezony, ktore zacina uz najblizsiu sobotu:
... hned na uvod dva slagre: Everton - Arsenal a Tottenham - Liverpool
Presne tak, nech si všetci držia komu len chcú a nech si píšu o čom len chcú - ak tu má niekto niečo proti tomu, že píšeme o Arsenale, nech si píše o niečom inom, nevidím v tom žiaden problém. Ku Community Shield - ťažko povedať, ale skôr to vidím na Madchester. Prvé kolo - vyhrať by mali Chelsea, A. Villa, ManArab City, Bolton, Portsmouth, Stoke, West Ham, Arsenal, ManWho a Liverpool.. Inak aby som vás potešil, Valencia 2-0 Arsenal v poslednom prípravnom zápase pred novou sezónou. Čakal som to, nakoľko španielsky futbal je podľa mňa krajší ako anglický, zápas bol vyrovnaný, ale nakoniec bola Valencia lepším tímom.jason007x napísal:Radsej sa vyjadrite k dnesnemu FA Community Shield medzi Chelsea a Manchestrom Utd ...... a 1.kolu novej sezony, ktore zacina uz najblizsiu sobotu: