F.A. Premier league

O športe...
K!K0
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: F.A. Premier league

Príspevok od používateľa K!K0 »

Styx# napísal:tak Mourinho bude mat teraz tazke rozhodnutie: Chelsea/ManU. :new18:

Áno vidím ako United chceli Mourinha...sa do toho tak rozumieš.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Vsetci odbornici polemizovali ci pride Mourinho alebo Moyes. Nie len na svk ale hlavne na ostrovoch. Prakticky ziadny iny kandidat nemal sancu takze zrejme chces naznacit, ze do toho vidis viac ako odbornici na PL v Anglicku
K!K0
Light Professional
Light Professional

Ano,po vojne je každý generál ale hadam si si nemyslel že príde Mourinho :D :D alebo?

moyes bol jediná ROZUMNÁ voľba(samozrejme kandidátov bolo viac-solskjaer,mourinho,...)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a preco nie? ako trener je extremne produktivny a vyhyba sa excesom z minulych rokov..keby si mam na niekoho vsadit z tych dvoch tak by to bol on
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

A prečo by si nemyslel? Príchod Mourinha bol možný. S Fergusonom sú dobrí kamaráti, navzájom sa rešpektujú a Fergie sa niekoľkokrát v minulosti vyjadril, že by si veľmi dobre vedel predstaviť ManU pod jeho vedením. A X krát Mourinha chválil za jeho trénerské postupy. To, či bol Moyes jediná rozumná voľba nemôžeš predsa posudzovať ty, to posudzujú iní.
K!K0
Light Professional
Light Professional

pre viaceré dôvody:
-moyes trénoval Everton viac ako 10 rokov pričom mourinho sa nikde dlhšie neohrial
-moyes dával viacero šancí mladíkom + za tie financie ktoré mu everton dal dokázal vybudovať solídne mužstvo ktoré v pohode poráža tými z Top4 (top6) --- mourinho radšej nakúpi hotových hráčov
-moyes má viac skúsenosti s premier league
-mourinho aj keď sa už trochu upokojil tak je určite kontroverznejší ako moyes

malé + moyes je škót

čo každý má s tým ManU??!!! načo to používate,zbytočne to irituje fans ako napr ja...chápem že neviete prečo ale tak taký problém si o tom niečo prečítať alebo používať United? ManUtd?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

- to, že Mourinho sa nikde neohrial, neznamená, že by v ManU nezostal. Tak isto povolanie Moyesa do služby neznamená, že tam zostane toľko rokov, ako Ferguson. Má zmluvu na šesť rokov, nie? Aj s Mourinhom by sa predsa o zmluve dohadovali.
- to, že Mourihno nakupoval v Madride nových hráčov neznamená, že by sa nemusel v ManU podriadiť vedeniu. Stratégia nákupov nezostáva iba na trénerovi, ale aj na sponzoroch a vedeniu klubu. Ak by sa Mourinho do ManU dostal, určite by si tam nevystrájal to, čo by sa mu zachcelo.
- viac skúseností s Premier League je plusom? To je napísané kde?
- Ferguson nie je v mnohých ohľadoch o nič menej kontroverznejší ako Mourinho.

Jedna dôležitá vec na záver - brokeri v našej firme dávali na Mourinhov návrat dosť nízky kurz, jeden čas patril k naj kandidátom. Im verím oveľa viac, ako nejakým internetovým papučkovým fanúšikom :)

ManU ťa môže iritovať. Vygúgli si to a uvidíš, prečo to používame. Nuž a k tým "fans" - ja som tiež už asi 15 rokov fanúšikom ManU a je mi celkom ukradnuté, ako niekto klub niekto niekde nazýva.
K!K0
Light Professional
Light Professional

-povedz mi...kto má z nich dvoch vačšiu šancu ked niekto je na lavičke jedného klubu 11 rokov a niekto max 3? tak asi skôr zvolím moyesa nie?
-a zase len dohady "žeby nemusel"... moyes to nerobí a prečo by to mal meniť? Mou by sa musel zmeniť/podriadiť
-ako môžeš vedieť zeby nerobil to čo sa mu zachce? v reale stváral kadečo a Real nie je klub z druhej ligy ani nemenej slávny a uznávaný ako United
-nie skúsenosti nie sú plus máš pravdu (ironia)

Tak to si potom fanušik :roll:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nakupy hracov su teraz vo velkej miere spojene s politikou klubu a "nariadeniami" sponzorov. Pozri sa na take PSG alebo City...Majitel chce hraca tak ho kupi - trener s nim musi pracovat ci ho chcel alebo nie. Moyes nemal peniaze na velke prestupy tak co mal robit? :D
Zmykal maximum z toho co mal a dost uspesne. Lenze ked teraz prejde do United myslis, ze bude davat tolko priestoru mladym ked dostane welcome gift 150 mil eur? (priklad hej)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

- ty nie si vo vedení ManU a teda nevieš, čo chceli. Ako vieš vyderivovať na základe toho, že Ferguson bol v klube tak dlho to, že chcú znovu niekoho takého? Šance na to, že odíde Moyes alebo že by odišiel Mourinho, sú rovnaké. Taktiež môže po šiestich rokoch zdvihnúť kotvy, alebo ManU o rok skončí v tabuľke mimo prvú desiatku a poletí tiež.
- to, čo tu ty po celý čas tvrdíš, nie sú dohady?
- nerobil by, čo sa mu zachce, pretože by to mal v zmluve. V Reale stváral kadečo len preto, lebo mu to tam vedenie povolilo.
- neobracaj prosím moje tvrdenia. Ty aj ja sme písali o skúsenostiach v Premier League, nie o skúsenostiach ako takých, tak netrep.

Som fanúšik - si nejaký "viacfanúšik"? Čím meriaš fanúšikovstvo?
K!K0
Light Professional
Light Professional

čo došli argumenty? čo som ti poprevracal?

áno určite teraz budú chcieť niekoho na krátkodobú spoluprácu lebo videli že Safove dlhoročné obdobie neprinieslo úspechy tak teraz skúsia niekoho na jednu dve sezóny?

-myslím si že vedenie united je niečo viac ako vedenie realu a tu mu to nebudu tolerovať,lebo tam sú len pajáci ktorých to netrápilo :)

nie nie som viacfanušik ale aspoň nepíšem kktiny typu ManU
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

K!K0 napísal:nie nie som viacfanušik ale aspoň nepíšem kktiny typu ManU
nechcem sa vám do toho rýpať ale už si to tu napísal minimálne 2 krát
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Čo si poprevracal: TY: -moyes má viac skúsenosti s premier league JA: - viac skúseností s Premier League je plusom? To je napísané kde? TY: -nie skúsenosti nie sú plus máš pravdu (ironia) JA: - neobracaj prosím moje tvrdenia. Ty aj ja sme písali o skúsenostiach v Premier League, nie o skúsenostiach ako takých, tak netrep. - Chápeš už ten rozdiel?

A ešte stále si mi neodpovedal na to, že kde je napísané, stopercentne napísané, uzákonené a podobne, že Moyes má viac skúseností z Premier League a preto mal vyššiu šancu ako Mourinho. Ja ti môžem na to obratom napísať, že Mourinho mal určite väčšiu šancu, lebo má viac skúseností s trénovaním veľkoklubov, Everton a Preston určite veľkoklubmi nie sú.

Kto povedal, že "budú chcieť niekoho na krátkodobú spoluprácu"? Ja som to nepovedal. To TY stále tvrdíš to, že Mourinho by tam určite dlho nevydržal, držíš sa tohto dohadu a veríš mu. Tak isto, ako si z nejakého dôvodu nechceš pripustiť, že aj Moyes môže po pár rokoch odísť.

Presne tak. Vedenie United je niečo viac ako vedenie Realu a preto by výstrelky Mourinha netrpelo, v prípade, že by ho do postu trénera povolali. Tak o čo vlastne ide?

A na základe akého rebríčka, hodnotenia, dokumentu, dôkazu a argumentu TY považuješ ManU za "kktinu"?

Máš jeden veľký problém - mnoho z toho, čo píšeš a vyhlasuješ, považuješ za fakty. A tam je chyba lávky - napríklad to, že ty považuješ skratku ManU za "kktinu" neznamená, že to "kktina" je. Ak by to "kktina" bola, Google by pri keyworde "ManU" nevygrcol 144 miliónov výsledkov. Teda aspoň ja si to myslím, ty nie? Dokonca ešte aj v CNN používajú tú "kktinu" http://edition.cnn.com/2013/05/08/busin ... ?hpt=hp_c2 Aj ľudia na Twitteri používajú tú "kktinu" https://twitter.com/search?q=%23manu ManU dokonca v Google vyhodí aj oficiálny web Manchestru United. To budú asi tiež "kktiny"....
K!K0
Light Professional
Light Professional

povedal som že Mourinho nikde dlho nevydržal tak je vačšia šanca že moyes vydrží dlhšia ako mourinho /fakt/
vedenie United je viac ako vedenie Realu???? akože to neviem skadiaľ berieš
Tak 10 rokov porovnávať s tromi čo sa ohľadom skúsenosti týka...

ManU je urazka,sorry že som pouzil slovo kktina no
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Meh. Aký FAKT? Máš snáď vešteckú guľu? Ako vieš, ako dlho by tam vydržal? Zopakujem - AK by podpísali kontrakt s Mourinhom, AK by s ním vedenie ManU rokovalo, určite by mali podmienku, aby tam na nejaký čas zostal. Presne tak, ako to spravili s Moyesom - na šesť rokov.

LOL. Ty už ani nevieš po sebe čítať. Ty si napísal, citujem "-myslím si že vedenie united je niečo viac ako vedenie realu a tu mu to nebudu tolerovať,lebo tam sú len pajáci ktorých to netrápilo" ja som napísal to isté a už sa ma pýtaš, že nevieš odkiaľ to beriem? No predsa od teba samého. Alebo si v diskusii nepamätáš ani znenie svojich príspevkov? Tak nediskutuj.

ManU nie je urážka, nie je to ani "kktina", zjavne si vôbec nepochopil pointu záverečného odstavca môjho posledného príspevku - KTO okrem teba považuje "ManU" za urážku alebo za "kktinu"? Je to niekde dané? Opäť vyhlasuješ svoj názor za fakt?

ManU sa používa bežne. Neviem koľko rokov si žil v Anglicku, ja viac ako sedem a môžem zodpovedne vyhlásiť, že som miliónkrát počul Man United alebo som čítal ManU. Ja to používam úplne bežne, keď som chodieval na Old Trafford na futbal, nik ma tam za to neskopal, nik nebol urazený. V našich firemných e-mailoch aj v komunikácii sa to bežne môže používať, nie je to urážka. Chápeš to už?
K!K0
Light Professional
Light Professional

ano dali by mu podmienku a aj keby sa niečo pokazilo,nedarilo sa bola by nespokojnosť tak by ho tam nasilu držali hej?
LOL ja viem veľmi dobre čo som písal, ironiu asi nechápeš sorry budem po každej vete písať do zatvorky že to je ironia aby si sa vynašiel :)
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Pana odisiel Fergie a uz sa ruca hojko jadro ManU fans... Moj nazor na situaciu je taky ze Moyes je asi najlepsia volba na manazera a podla mna bude uspesny.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Prečo neodpovedáš na otázky? Ako vieš, že by odišiel? Ako vieš, že Moyes neodíde skôr? Ako vieš, že viac skúseností v Premier League by zavážilo? A kedy si konečne priznáš, že to ManU a urážka či "kktina" sú iba tvoje osobné výmysly?

susko8: Nevidím tu žiadne rúcanie sa jadra "fans". Hojko je diskusné fórum a názory na tak dôležitú udalosť, akou je výmena trénera (nehovoriac o trénerovi jedného z najznámejších klubov sveta) sa predsa musia objaviť rôzne názory...Mne Moyes v ManU taktiež nepasuje, uvidíme, ako sa mu bude dariť.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Moyes je super volba Mourinho aspon ostane pre nas :D inak tiez neviem co je zle na ManU inak co si myslite o tom ze Rooney chce odist ? A hovori sa ze pojde do Chelsea comu ja neverim.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Pre mna bol Mou vacsi favorit aj preto, lebo sa United akosi nedari vyhrat LM za posledne roky pricom k tomu nemali daleko. A vsetci dobre vieme aky je Mou uspesny v tejto sutazi (vidis, toto je fakt). Moyes ma viac skusenosti z PL, ale pozri sa napr. na AVB v Spurs. Ake skusenosti ma on s PL a stale bojujeme o ucast v LM co je, dovolim si povedat, skoro zazrak na to, aky mame rozpocet a ake "nakupy" sa v lete urobili..
takze ano, to, ze si myslis, ze Moyes je lepsim kandidatom kvoli skusenostiam je len tvoja domienka a nie FAKt
Napísať odpoveď