F.A. Premier league

O športe...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa saj »

Osobne si myslim, aj ked som fanusik Arsenalu, ze titul uz neziskaju... Vsetko to zacalo zbytocnymi remizami :X
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Sajmon napísal:Osobne si myslim, aj ked som fanusik Arsenalu, ze titul uz neziskaju... Vsetko to zacalo zbytocnymi remizami :X
Tiez si to myslim, ale urcite este dost napovie zapas medzi Manchestrom a Arsenalom, a hlavne Chelsea a Manchester

Vcerajsim zapasom asi len tolko ze na moje prekvapenie to boli pomerne kvalitne a atratkivne dueli hlavne ten Chelsea a Arsenal, lebo v takychto zapasoch to je viac menej o otukavani a opatrnosti.

V prvom zapase bol vitz zasluzeny, v druhom by to az tak iste neni ale Chelsea bola v zavere predsa o nieco lepsia, zapricinilo to aj pre mna nepochopitelne stiahnutie sa Arsenalu do obrany.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

kali520 : mám taký pocit,že ten zápsa ManU-Arsenal už nič nezmená,hlavne ked gunners dostanú takú istú 3 ako Liverpool...ale bol by som rád,keby to tak nebolo.
Teraz hrá Arsenal troj zápas s Liverpoolom...2LM a 1PL..som zvedavý kto z týchto súbojov bude spokojnejší.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

No vypadá to tak, že najväčšiu šancu získať titul má ManU - klub, ktorému fandím od svojich cca. 8-9 rokov...
http://www.youtube.com/watch?v=D4T3g4gGqHQ
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

kamo ti poviem ManU je u mna tiez dlho a teraz vyhravaju s Aston Villou 2:0 zlyyyyy gol ronalda asi to je fakt hracik
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ten gól bol ozaj parádny a tak isto aj Ronaldova nahrávka na Tevezovu hlavu bola pecka
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

4:0 ronaldov zapas podla mna sa rozhodne o titule v zapase s Chelsea
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

8) vo vychadzkovom tempe 4-0
ronaldo rooney tevez :smt007

boltonu poje**** prajem pekny pobyt v druhej lige skoda ze to takto dosrali....debili debilski
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Super, som rad ze sa konecne presadil Tevez + Rooney, Arsenal opat luck v poslednych minutach, Pompey tiez slusne
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

United pekne a ten Ronaldov gol parada
kali520
Darca
Darca

lofas napísal:boltonu poje**** prajem pekny pobyt v druhej lige skoda ze to takto dosrali....debili debilski
Takto to bude aspon zaujimavejsie.

Inak Arsenal naozaj klobuk dole, v desiatich otocit z 2:0 na 2:3 to je naozaj uctihodny vykon.
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

no mne sa ten boj o titul uz zaujimavy nezda..united si idu jednoznacne po titul, pochybujem ze prehraju co len jeden zapas
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

prečo pan wenger nepovedal aby bol diaby doživotne dištancovany z fotbalu?
prečo?
kali520
Darca
Darca

heLLhole napísal:no mne sa ten boj o titul uz zaujimavy nezda..united si idu jednoznacne po titul, pochybujem ze prehraju co len jeden zapas
Urcite tam este budu straty, osobne si myslim ze este aj prehraju a to pravdepodobne na stamford bridge s Chelsea.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kali520 napísal:Urcite tam este budu straty, osobne si myslim ze este aj prehraju a to pravdepodobne na stamford bridge s Chelsea.
Kdeze :) Celza pride o svoju dlhociznu domacu neporazitelnost s Manchestrom, momentalne maju oba timy dobru formu, ale Manchester je predsa len lepsi
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

kali520 napísal:Urcite tam este budu straty, osobne si myslim ze este aj prehraju a to pravdepodobne na stamford bridge s Chelsea.
no tak mozno na tom stamford bridge nevyhraju, ale arsenal doma porazia
kali520
Darca
Darca

heLLhole napísal:no tak mozno na tom stamford bridge nevyhraju, ale arsenal doma porazia
No to by som si tiez nebol taky isty, nie ze by som neveril v silu manchestru ale uz moc vela zapasov vyhravaju a niekde urcite zakopnu. A prave v tomot zapase uz Arsenal nebude mat co stratit, naopak Manchester ano, na hracov bude vystaveny vacsi tlak.
Drago napísal:Kdeze Smile Celza pride o svoju dlhociznu domacu neporazitelnost s Manchestrom, momentalne maju oba timy dobru formu, ale Manchester je predsa len lepsi
Momentalne je, ale Cheslea ma furt to neuveritlne stastie ktore im stale zostalo aj po odchode toho dementa Mourinha, a to moze rozhodnut. Ale myslim si ze este je predcasne o tom hovorit, pred tym zapasom uz kludne moze byt rozhodnute, podobne ako minuly rok.
Deejay-LoLo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Deejay-LoLo »

l0f4s3 napísal:prečo pan wenger nepovedal aby bol diaby doživotne dištancovany z fotbalu?
prečo?
Pretoze Diaby nefauloval tak, aby superovi polamal nohu ty inteligent...
Teda, ak narazas na to,co povedal po tom hnusnom Taylorovom faule
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Deejay-LoLo napísal:Pretoze Diaby nefauloval tak, aby superovi polamal nohu ty inteligent...
Teda, ak narazas na to,co povedal po tom hnusnom Taylorovom faule
aha tak taylor si doma kukol noviny zaskrtol si cigansku hlavu eduarda a isel mu zlomint nohu do zapasu
pan francuzky slepec vam vsetky balamuti hlavy...
Prílohy
ty inteligenty k0k0t.jpg
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

No, keďže som včera zápas (ManU - AVilla) pozeral až od cca. 75 min., aj to na internete (s biednou stabilitou...), tak som si dnes pozrel "záznam" na youtube a...
...bolo to opäť gala-predstavenie C. Ronalda... či už jeho pätička alebo 2 skvelé gólove prihrávky...
+ Rooney je opäť v streleckej forme.

Glory Glory Man United.
Napísať odpoveď