Fable: The Lost Chapters
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
jednoznačne sa to kúpiť neoplatí. ja som to hral (brat dostal originál zdarma v češtine) - herný čas do úplneho konca tuším nejakých 12 hodín. na RPG je to veľmi/ultra/zúfalo málo. ten herný čas by som čakal skôr u nejakej fps, ale nikdy nie pri rpg. ešte k tomu malý svet, malý rozvoj postavy - veľa skilov som mal na maximum možnej úrovne. ale hra sa mi páčila, ale kúpiť si - to nie - možno ak by to stálo max. 399 sk (toľko stál môj originál far cry)
-
krtko42
Medium Expert
vysco s tym oblivionom kamarat sa chce vymaxovt na najvyssi mozny level a uz ma nejaky 38 a ma skoro vsetky major skilly na master, to ze som mal destruction a alchemy na master na lvl 18 nic neni ja som ale nemal na takom levely ostatne- nepotrebne veci ako conjuration, restoration, ilusion a ine.
PS:suhlasim s predchadzajucim prispevkom ze na rpg je fable az moc kratke dufa ze vo Fable 2 to napravia
PS:suhlasim s predchadzajucim prispevkom ze na rpg je fable az moc kratke dufa ze vo Fable 2 to napravia
-
krtko42
Medium Expert
ako restoration absolutne nanic- som master alchemy teda mam cez 100 potionov na health, mana a plus par fakt silnych poisonov, conjuration naco mi je priserky ked mam master detruction a dam kazdu priseru na jednu dve rany???, illusion naco maxovat staci tak na master frenzy, charm a mozno aj light sa zide, neviem preco robis novy charakter ved mozes mat vsetky guildy naraz na jednom charaktere napr. ja mam mages guild, dark brotherhood a thieves guild
-
aruN
Professional
Re: POdla man
lamky.net tam to najdesBorios napísal:Podla mna by si mohol ale stiahnut Aj ja hladam linky:( Neve nekdo kde by mohli byt??
-
Voloda737
Light Star
Tak ja som si original kupil a nelutujem! Hracia doba nie je nic-moc, ale mozes si to zahrat viackrat (na dobreho na zleho)... pekne na to reaguje okolie
Mno 1200Sk sa mi zda na kazdu hru vela, ale uz dlho ma nechytila ziadna ina hra ako tato. Mne trvalo predenie hry asi 20 hodin, tak neviem kam ste sa vsetci ponahlali - ja som si to pekne vychutnaval...
-
Voloda737
Light Star
Tak ja som si original kupil a nelutujem! Hracia doba nie je nic-moc, ale mozes si to zahrat viackrat (na dobreho na zleho)... pekne na to reaguje okolie
Mno 1200Sk sa mi zda na kazdu hru vela, ale uz dlho ma nechytila ziadna ina hra ako tato. Mne trvalo predenie hry asi 20 hodin, tak neviem kam ste sa vsetci ponahlali - ja som si to pekne vychutnaval...
napriklad ja som sa tiez neponahlal a snazil sa vychutnat si ju, ale aj tak je to taky slabsi priemer. Na Dungeon Siege II sa tato hra nechyta vobec.Voloda737 napísal:Tak ja som si original kupil a nelutujem! Hracia doba nie je nic-moc, ale mozes si to zahrat viackrat (na dobreho na zleho)... pekne na to reaguje okolieMno 1200Sk sa mi zda na kazdu hru vela, ale uz dlho ma nechytila ziadna ina hra ako tato. Mne trvalo predenie hry asi 20 hodin, tak neviem kam ste sa vsetci ponahlali - ja som si to pekne vychutnaval...
-
lekoklatik
VIP
Re: Fable: The lost chapters- kupit ci nekupit?
Zdravím. Nedokážem zohnať funkčný link na češtinu do Fable. Máte niekto? Môžete mi ju uploadnuť? Ak niekto má, napíšte mi prosím súkromnú správu. odmením sa aspoň karmou
Fable: The Lost Chapters
Prosim pomoc prvykrat som hru spustil hned som siel do nastaveni a zvysil grafiku ale naskocila chyba neodosielat a odoslat spravu v chybach a pri dalsom spusteni naskoci "We are sorry, but we have detected that the game did not exit correctly. We recommend starting the game in safe mode. Safe mode may disable some advanced features of the game, but may allow you to play the game." a ak sa dostanem na uvodne okno hra opat spadne skusal som uz preinstalovat nove graf.ovladace aj spustit hru v inej kompatibilite stale nic kto pomoze K+ ista
Pc mam slaby ale na tuto hru dostatocny 1.6ghz,1gb ram,Geforce 6600 256mb
Pc mam slaby ale na tuto hru dostatocny 1.6ghz,1gb ram,Geforce 6600 256mb
-
lekoklatik
VIP
Re: Fable: The Lost Chapters
zly crack?
Mas tam anglictinu?
Mas tam anglictinu?
Ono my to spustilo normal takze crack dobry len akonahle som zvysil nastavenia a dal ulozit naskoci chyba neodesilat a mal som stiahnut cz titulky
-
lekoklatik
VIP
A operačný systém máš ..... ?
skús vymazať z mojich dokumentov v saves súbor s príponou ".hs" a spusti
skús vymazať z mojich dokumentov v saves súbor s príponou ".hs" a spusti
Uz som to spustil nakoniec trebalo vytvorit novy ucet vo windowse a spustat to v nom aj tak za snahu K+
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2010, 20:07)
Teraz som chvilu hral a opat to ist
uz neviem co stym
//autoeditácia príspevku (08 Sep 2010, 13:53)
Teraz som zistil ze ide len ked vymazem subor zo savov profile ale tym padom mi nenacita ulozene hry
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2010, 20:07)
Teraz som chvilu hral a opat to ist
//autoeditácia príspevku (08 Sep 2010, 13:53)
Teraz som zistil ze ide len ked vymazem subor zo savov profile ale tym padom mi nenacita ulozene hry
-
lekoklatik
VIP
Dufam ze sa to dostane aj na PS3, pretoze toto je pre mna jednoznacne najlepsi diel a rad by som sa k nemu znovu radi skrz PS3 
http://games.tiscali.cz/oznameni/na-x36 ... able-63030
//Grafika na pc je viac nez dostatocna, chcel som si to znovu zahrat v pohodli s gamepadom pred TV a v klude.
Na PC sa hram nejak extra nevenujem, len pokial ma nieco vyslovene zaujima alebo sa na to tesim.
Skoda, ah -_-
http://games.tiscali.cz/oznameni/na-x36 ... able-63030
//Grafika na pc je viac nez dostatocna, chcel som si to znovu zahrat v pohodli s gamepadom pred TV a v klude.
Na PC sa hram nejak extra nevenujem, len pokial ma nieco vyslovene zaujima alebo sa na to tesim.
Skoda, ah -_-
Mozem ti garantovat ze Fable sa nikdy nedostane na PS. To je ako keby si chcel hrat napr. Uncharted, Infamous na Xku. Ale snad na PC sa to dostane