-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Mne tam raz ukazalo sochu macky z budovy Lucerny v Prahe, potom tie Yo Dawg obrazky (Xzibit
) a podobne pi*****, normalny clovek tam nebol este ani raz 
este jedna otazka prosim nejaky skuseny uzivatelLorino18 napísal:Je k dispozicii aplikacia kto videl moj profil???funkcna ??dakujem
-
Space5800
Medium Professional
Lorino18: Nie, nie je
nic take neexistujeLorino18 napísal: nikto nic ??
Ešteže to neeixstuje, chvála bohu. By si tam tie 12ročné uhorky dávali Lady Gaga, Beyoncé a podobné TVpesničky.
Dúfam, že na túto úroveň FB neklesne.
btw. dávnejšie tam bolo niečo ako eMusic, či sa len mýlim?
Dúfam, že na túto úroveň FB neklesne.
btw. dávnejšie tam bolo niečo ako eMusic, či sa len mýlim?
-
halabaster
Darca
Zdravim , ako sa robia fan stranky na FB viem len by ma vazne zaujimalo ako sa robia stranky typu
Nasiel som ako nastavit predovlenu zalozku ale hlavne ma zaujima ako sa da do toho aplikovat button alebo su aj take co sa vam zobrazi obrazok s buttonom like alebo len velky obrazok na celu plochu za odpoved diky 
Kód: Vybrať všetko
http://www.facebook.com/pages/9-z-10-lidi-na-tomto-obrazku-s-delfiny-vidi-erotickou-scenu/151171971560815?ref=search-
Jeremy
Medium Professional
Prosim vsetkych inteligentnych ludi aby reportlo tuto page ako spam
http://www.facebook.com/pages/Vystraha- ... 2820741075
naozaj som neveril ze sa najde 57 000 idiotov ktori tomu veria. Ale uz mi to lezie na nervy ako mi chodia pozvanky. A pre ostatnych je to fake nic take ako slovensky admin facebooku neexistuje, dokonca facebook nema pre slovensko ani obchodne zastupenie, facebook nekomunikuje cez lacne pages jedina poriadna komunikacia s facebookom je cez svajciarske ustredie.
Tak prosim serte na taketo fake paage
http://www.facebook.com/pages/Vystraha- ... 2820741075
naozaj som neveril ze sa najde 57 000 idiotov ktori tomu veria. Ale uz mi to lezie na nervy ako mi chodia pozvanky. A pre ostatnych je to fake nic take ako slovensky admin facebooku neexistuje, dokonca facebook nema pre slovensko ani obchodne zastupenie, facebook nekomunikuje cez lacne pages jedina poriadna komunikacia s facebookom je cez svajciarske ustredie.
Tak prosim serte na taketo fake paage
Lorino18 napísal: este jedna otazka prosim nejaky skuseny uzivatel![]()
Prosim Vas ako si pridam music do svojho profilu myslim tam ako je nastenka,info,fotky atd da sa to vobec-?
Tu je screen ako je mozne ze chalan to ma
Lorino18.. šak tam na tom screene máš, že "Add a music tab to your profile".. klikni a.......
konečne som krásne rozbehal fb purity na chrome
je to parádička.
nová verzia sa mi bude automaticky aktualizovať?
nová verzia sa mi bude automaticky aktualizovať?
-
audiotrack
VIP
nebude. Keď prestane fungovať, musíš stiahnúť nový
pls ako zrusim navrh na priatelstvo ked som ho uz niekomu poslal
-
Grim
Darca
...to sa nedá zrušiť...keď jemu to už prišlo na mail tak ten mail už nezrušíš...jednoducho poškaj nejaký čas a potom ho potichu z priateľov vymažeš...zatiaľ si ho daj do skupiny, ktorej postupne budeš blokovať všetky práva a dotyčný si ani nevšimne že už pomaly ani nevidí tvoju profilovú fotku...no a po mesiaci ho zmažeš a dotyčný si to ani nevšimne...nič ho neupozorní...jedine že by sa pozrel koho má medzi priateľmi a napalo by ho že mal aj teba...
ale da sa to, po dlho hladani sami to podarilo
vo faq je to vysvetlene
-
audiotrack
VIP
ďakujeme, že si sa o túto informáciu nepodelil a neukrátil si nás o to dlhé hladanie vo faq. Bolo by smiešne, keby nám povieš ako to spraviť (alebo iným čo to tu budú hladať) keď si to môžu vyhľadať na faq behom 4 hodínRexxar napísal:ale da sa to, po dlho hladani sami to podarilovo faq je to vysvetlene
toto poznate? pekna ukazka sukromia
http://www.youropenbook.org/
nejak mi to nefunguje, tam mam napisat meno nie? nikoho mi nechce najst
Edo Shinoda: ta stranka vyhladava v statusoch a nie uzivatelov
pls ako odstranim podciarknuty text? Cele menu mam podciarknute roznymi farbami, ako sa to da zrusit? dik za rady