a da sa to nejak zrusit ???audiotrack napísal:máš v pc nejaký vírus, čo ti do komentárov pridáva správy. Tu sa to rozoberalo: http://www.hojko.com/post1482324.html#p1482324
Inak by si nevidel ani toho smajla ktorý je v príspevku nad tebou, tiež má kolega ten vírus a pridalo mu do komentáru tú značku čo tebe prevedie na smajla. Tebe ich zrejme tiež pridáva namiesto toho smajlíka čo sa snažíš napísať
Re: Facebook
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
no toto isté by som chcel aj ja... čiže sa to asi nedá čo?! =(klasika napísal:ako sa da vymazat cela nastenka naraz? (ak sa to vobec da) lebo rad by som si to vsetko vymazal no po jednom sa mi to nechce
-
DjBass
Darca
Facebook & logo webstránky
Ahojte, neviete ako spraviť to, že ak pridám na facebooku odkaz na webstránku, aby ukázalo jej logo, ktoré si niekde definujem? Lebo momentálne mi to načítava všetky možné obrázky, ale ak si niekde zadefinujem to logo, nefunguje mi to. Musí mať nejaké požadované rozmery alebo ako to je? Thx...
Príklad: hojko - správne zobrazenie, lamky - nesprávne zobrazenie
Grim: Mne sa toto nezdá ako diskusia ku facebooku, ja to potrebujem "naprogramovať" do stránky, tak preto sekcia programovanie... ale veď OK...
Príklad: hojko - správne zobrazenie, lamky - nesprávne zobrazenie
Grim: Mne sa toto nezdá ako diskusia ku facebooku, ja to potrebujem "naprogramovať" do stránky, tak preto sekcia programovanie... ale veď OK...
-
Achmed
Light Expert
xjojox2246 napísal:Ako odistalujem aby sa mi zase neukazovali ty smajlici?? alebo co mam robit ked pridam komentar a vzdy napise a vzdy to prida do komentara toto
to by som rád vedel aj ja
-
Grim
Darca
Re: Facebook & logo webstránky
...bohužiaľ, nejde to...ale môžeš sa skúsiť prehrabať tými šiestimi obrázkami, či tam nenájdeš nejaký schopnejší...a potom ti už neostáva nič iné, len dať verziu bez obrázku...
//téma o facebooku tu už je...užívateľ ako si ty by to vedieť mal...
//téma o facebooku tu už je...užívateľ ako si ty by to vedieť mal...
Re: Facebook & logo webstránky
Hm.
Ak sa nemylim, tak facebook vybera z ponuky jpeg obrazkov na tvojej stranke (mozno aj png), takze ak mas header v css ako background, tak to asi nepojde spravne
Ak sa nemylim, tak facebook vybera z ponuky jpeg obrazkov na tvojej stranke (mozno aj png), takze ak mas header v css ako background, tak to asi nepojde spravne
v pc verzii, vo ff, opere ci IE, mi nezobrazuje posty od nedavno pridanych priatelov, no vo verzii pre mobily v Safari ci v aplikacii pre iPhone sa zobrazuju.
neviete kde moze byt zakopany pes?
neviete kde moze byt zakopany pes?
-
dair
Guru wannabe
FACEBOOK PLACES na iPhone mi konecne funguju 
-
weroro
Flash coder
Osobne som nečítal všetkých 82 strán ale dákych 30 áno a z toho dosť otázok bolo, že ako sa dá napísať niečo na nástenku tak, aby to videl iba konkrétny človek alebo viac konkrétnych ľudí.
toto si prečítajte http://www.facebook.com/privacy/explanation.php ja sám som o tom do tejto chvíle nevedel a pritom mam tu funkciu pred nosom vždy keď píšem nový príspevok na nástenku.
toto si prečítajte http://www.facebook.com/privacy/explanation.php ja sám som o tom do tejto chvíle nevedel a pritom mam tu funkciu pred nosom vždy keď píšem nový príspevok na nástenku.
Na Slovensku? Z akeho datumu mas FB app?dair napísal:FACEBOOK PLACES na iPhone mi konecne funguju
-
dair
Guru wannabe
najposlednejsi update.
a nie na Slovensku
BTW na Slovensku to funguje?
a nie na Slovensku
BTW na Slovensku to funguje?
vo verzii z 24.9. este nie...
-
dair
Guru wannabe
mam 3.2.3
tiez ju mam a neide.
inak ten moj problem hore vyssie sa da vyriesit zvysenim poctu zobrazovanych priatelov v nastaveniach pod poslednym postom na walle na pravej strane
inak ten moj problem hore vyssie sa da vyriesit zvysenim poctu zobrazovanych priatelov v nastaveniach pod poslednym postom na walle na pravej strane
Problém s uploadom fotografii na facebook
Ahojte, mám takýto problém.
Cez IE, Firefox a ani cez Chrome mi nejdú uploadovať žiadne fotografie na Facebook.
Vždy mi to teda vyhodí, že sa fotografie nahrávajú a cca po 3-4 minútach sa upload zastaví a koniec.
Skúšal som aj jednu fotografiu nahrať, a aj viac naraz a stále nič.
Ďalej, cez Firefox v. 3,6,10 sa dokonca ani na facebook neprihlásim. (stránku nemožno načítať)
A to aj keď spustím Firefox v núdzovom režime
Vedeli by ste mi prosím poradiť čo mám vyskúšať?
Ďakujem
Cez IE, Firefox a ani cez Chrome mi nejdú uploadovať žiadne fotografie na Facebook.
Vždy mi to teda vyhodí, že sa fotografie nahrávajú a cca po 3-4 minútach sa upload zastaví a koniec.
Skúšal som aj jednu fotografiu nahrať, a aj viac naraz a stále nič.
Ďalej, cez Firefox v. 3,6,10 sa dokonca ani na facebook neprihlásim. (stránku nemožno načítať)
A to aj keď spustím Firefox v núdzovom režime
Vedeli by ste mi prosím poradiť čo mám vyskúšať?
Ďakujem
pod tlacitkom upload je odkaz na simple uploader a java uploader. skus jedno z nich
Zdravim, mam problem s facebook chatom, uz asi 5dni mi v kuse robi to iste:
prihlasi ma nan, odoslem sice spravu, ktora dotycnemu pride ale neda sa mu odpisat lebo ma vidi stale offline aj ked som online, ja opacne, ked je on nepritomny a kliknem na jeho okno zobrazi sa ako online, kazdopadne neprichadzaju mi spravy... 
-
klodenka002
Novice
ahojte, nejde mi zmenit stredne meno, lepsie povedane, chcem ho zmazat a stale mi vyhadzuje, ze zamietnute automatizovanym systemom. nepouzivam ziadne nepovolene znaky, len nechcem mat ziadne stredne meno, ale cisto len meno a priezvisko. Dakujem
-
RBG
Medium Expert
zmaz si cacheeriksong napísal:Zdravim, mam problem s facebook chatom, uz asi 5dni mi v kuse robi to iste:prihlasi ma nan, odoslem sice spravu, ktora dotycnemu pride ale neda sa mu odpisat lebo ma vidi stale offline aj ked som online, ja opacne, ked je on nepritomny a kliknem na jeho okno zobrazi sa ako online, kazdopadne neprichadzaju mi spravy...
Nepomohlo, skúsil som aj odinštalovať javu a nainštalovať aj najnovšiu, ale aj staršiu verziu a nič. Stále sa to pri nahrávaní zaseknecallop napísal:pod tlacitkom upload je odkaz na simple uploader a java uploader. skus jedno z nich