Re: Facebook
užitočný Plugin do Firefoxu, ktorý vám ukáže kto odmietol žiadosť a kto si vás vymazal z priateľov
http://www.unfriendfinder.com/download
http://www.unfriendfinder.com/download
myslim, ze nie. Da sa nastavit iba to, ze si nemoze prezerat album s tvojimi profilovkami.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dakedy tu bola linka na sajtu ktorá Vám vyhladala zadané slovo v statusoch ludí ...
nemate ju dakto nahodou ?
nemate ju dakto nahodou ?
-
aughostino
Medium Professional
predcasom sa mi nejako (neviem ako) podarilo schovat zoznam priatelov, nie je viditelny pre nikoho ani pre mojich priatelov, neviete ako by som to dal do povodneho stavu? pozeral som nastavenia sukromia ale tam to nie je a uz si nepamatam ako som si ten zoznam schoval
aughostino, je to v nastaveniach sukromia urcite.
Privacy Settings -> View Settings -> See your friend list
Privacy Settings -> View Settings -> See your friend list
zdar, aj napriek tomu, že mám všetky fotoalbumy označené zobrazenie pre "všetkých", sú síce dostupné pre všetkých ale len nejakým preklikaním cez tých, čo sú v albumoch označení. Na základnej lište môjho profilu, zobrazuje všetkým-priatelom i ostatním len pounuku, nástenka, info a poznámky, chýba tam ponuka fotky, ja ju pri prehliadaní svojho profilu vidím, no nikto iný či je to priateľ alebo nie, ju tam pri mojom profile nemá. aj napriek tomu, že je vo všetkých nastaveniach foto aj albumy viditelné pre všetkých, ako túto ponuku fotky priamo dostat na môj profil aby bola viditelná pre ostatných???
Davam do pozornosti toto: http://www.facebook.com/#!/note.php?not ... =606776069
V skratke: ide o to, ze fb si urobil databazu ludi s ktorymi komunikujete a teraz uz zobrazuje prispevky iba od nich. Dolu v news feed treba vybrat options a tam nastavit, aby to zobrazovalo prispevky od vsetkych vasich priatelov.
V skratke: ide o to, ze fb si urobil databazu ludi s ktorymi komunikujete a teraz uz zobrazuje prispevky iba od nich. Dolu v news feed treba vybrat options a tam nastavit, aby to zobrazovalo prispevky od vsetkych vasich priatelov.
GothaR: FB nieco take mal od zaciatku, len vtedy tam bolo defaultne tusim 100ludi/stranok a viac nezobrazovalo
Dnes som si všimol že sa objavila nejaká nová verzia..je zmenené menu fan stránok, podpora https
Ako stiahnem do PC video z FB?
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2011, 16:16)
Plugin VideoDownloader do Firefoxu to zvladol!
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2011, 16:16)
Plugin VideoDownloader do Firefoxu to zvladol!
Ahojte, potrebovala by som poradit... Uz asi tyzden mam problem s nastenkou na mojej profilovej stranke. Napr. ked si napisem status alebo zdielam nejaky obrazok ci video, tak mi tieto najnovsie prispevky vobec nezobrazi na nastenke (na hlavnej nastenke, kde vidim prispevky priatelov ci skupin, sa mi zobrazuju). Inokedy zase mi najnovsie prispevky na nastevke v profile ukazuje, ale chybaju mi niektore starsie prispevky. Cize raz mi na nastenke chybaju nove a inokedy starsie statusy, fotky a pod. Vie mi niekto, prosim, poradit? Mimochodom, v profile v mobile mi vsetky statusy a ostatny prispevky ukazuje v poriadku. Dakujem velmi pekne za pomoc 
s tym nic nenarobis, robi to vela ludom, treba len cakat a dufat
-
aughostino
Medium Professional
EvitaVe: to aj mne blbne, myslim, ze je to vseobecna chyba FB (furt blbne) a nie vec nastaveni
ale ak sa mylim, budem rad ak ma niekto poopravi 
-
Grim
Darca
...a máš zvolené zobrazovanie hlavných príspevkov alebo najnovších?...
-
redliner
King
Zdar,nemôžem nájsť jednu osobu vo vyhľadávaní proste akoby neexistovala... Čo s tým ?
-
Soviet
Darca
Mozno ma zablokovane jej vyhladavanie, takze ju nebudes schopny najst..
možno ťa má zablokovaného, skús sa prihlásiť z iného účtu a vyhľadaj tú osoburedliner napísal:Zdar,nemôžem nájsť jednu osobu vo vyhľadávaní proste akoby neexistovala... Čo s tým ?
kde sa to prosím nastavuje? pár kamošov si ma chcelo pridať ale písalo im že tam nie som, a mám klasické meno žiadne artefaktySoviet napísal:Mozno ma zablokovane jej vyhladavanie, takze ju nebudes schopny najst..
-
djxtreme
Light Professional
niekedy v minulosti som tu pisal s problemom ze mi neozbrazuje statusy zo stranok, ktorych som fanusik...vtedy som to vyriesil zvysenim limitu na nastenku (dal som tam myslim 1000). Problem je ze som zistil,ze aj napriek tomu mi mnozstvo statusov nezobrazuje,ked sa mi zdalo divne ze niektore stranky su nejako dlho necinne...neviete ako na to?...uz sa ta moznost zvysenia prispevkov nezobrazi ako som to povodne nastavoval.neviem teda ci je mozne aby mi zobrazovalo vsetko zo vsetkych stranok