Re: Facebook
Vsetko zo vsetkych sa ti asi ani nepodari, avsak mozes vybrat nejake konkretne a par dni im tam klikaj, hned budete vacsi kamarati a fb si to mozno uvedomi 
scrolluj úplne dole tam potom zvoľ nastavenia a daj zobrazovať statusy od všetkých priateľov/stránok (voľný preklad, neviem ako to tam je doslova)djxtreme napísal:niekedy v minulosti som tu pisal s problemom ze mi neozbrazuje statusy zo stranok, ktorych som fanusik...vtedy som to vyriesil zvysenim limitu na nastenku (dal som tam myslim 1000). Problem je ze som zistil,ze aj napriek tomu mi mnozstvo statusov nezobrazuje,ked sa mi zdalo divne ze niektore stranky su nejako dlho necinne...neviete ako na to?...uz sa ta moznost zvysenia prispevkov nezobrazi ako som to povodne nastavoval.neviem teda ci je mozne aby mi zobrazovalo vsetko zo vsetkych stranok
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale ono to tam je tak nastavene praveFilipito napísal: scrolluj úplne dole tam potom zvoľ nastavenia a daj zobrazovať statusy od všetkých priateľov/stránok (voľný preklad, neviem ako to tam je doslova)
-
Soviet
Darca
Popreklikavaj sa v Security Options (viem, ze je to niekde zasite). Musel by som pozret, ale momentalne mam FB nakus bloknuty, takze nerobim vynimkyFilipito napísal: kde sa to prosím nastavuje? pár kamošov si ma chcelo pridať ale písalo im že tam nie som, a mám klasické meno žiadne artefakty
-
Nadeo
Guru wannabe
Mate uz to nove zobrazovanie obrazkov? Podla mna je to rozhodne plus...
-
Grim
Darca
...a v čom sa líši od starého?...
-
Nadeo
Guru wannabe
Ze sa obrazok neotvori na novej stranke ale v takom dynamickom okne kde mas obrazok, oznacenia a pod tym commenty...
-
Grim
Darca
...tak to ešte nemám...
-
weroro
Flash coder
Ja som to nastavoval, ale či mi to funguje, tak to musí posúdiť Grim, keď bude čekovať moje fotky. (mám vôbec dáke?
)
To Grim: To nove zobrazovanie je niečo ako tu na fóre obrázkové prílohy.
To Grim: To nove zobrazovanie je niečo ako tu na fóre obrázkové prílohy.
-
audiotrack
VIP
mám pocit že tie zmeny nenasadzujú podľa krajiny v ktorej ste, ale jazyku ktorý používate. Lebo ja to nové zobrazenie mám už asi 3 mesiace, a dokonca už prešlo aj zmenou prednedávnom (zvýraznili šípky na bokoch a pod.). Tak mi je trochu smiešne že tu teraz o tom píšete ako o novom, vôbec som si neuvedomil že to polovica slovenska nemá 
btw: používam fb v angličtine
-
Grim
Darca
weroro - nemáš nič odlišné od ostatných, čo sa fotiek týka
// a ja mám v češtine
// a ja mám v češtine
FB používam taktiež v angličtine, no mne to nezobrazuje.Ale že by mi malo zrovna toto žily trhať, to určite nie 
-
DjBass
Darca
Dnes sa mi to zmenilo, no narozdiel od ostatných to ako plus nevnímam. Na malom monitore to nie je bohviečo.
-
hojko
Site Admin
Ja by som povedal, ze je to mozno skor nasadzovane podla serverov alebo tak nieco...
A to zobrazovanie je otrasne.
A to zobrazovanie je otrasne.
-
Grim
Darca
...už ho mám aj ja...je to príšerné...
-
mr_margera
Medium Professional
Nevyzerá to bohvieako úžasne, ale rozhodne mi to zrýchlilo pozeranie/načítanie fotiek. malé, bezvýznamné +
Audio, takisto používam fb v angličtine a tento systém prezeranie foto že to má akoby vlastný tab tak som to mal jeden deň a odvtedy som sa s tým viac nestretol tak neviem.... Proste jeden deň mi to išlo ale odvtedy mi to nešlo a nepamätám si, že by som to niekde blockoval alebo tak....audiotrack napísal:mám pocit že tie zmeny nenasadzujú podľa krajiny v ktorej ste, ale jazyku ktorý používate. Lebo ja to nové zobrazenie mám už asi 3 mesiace, a dokonca už prešlo aj zmenou prednedávnom (zvýraznili šípky na bokoch a pod.). Tak mi je trochu smiešne že tu teraz o tom píšete ako o novom, vôbec som si neuvedomil že to polovica slovenska nemá
-
weroro
Flash coder
Prosím, neviete prečo sa mi nedá zmeniť login? Chcem tam namiesto mailu mať weroro ale vôbec ma nepustí do toho políčka.
Zdravim, chcela by som vediet, ci je mozne zobrazit historiu nojich komentarov, ktorymi som komentovala prispevky mojich priatelov..
Vpravo hore sa mi zobrazuju udalosti mojich priatelov, kto kam ide...atd. Da sa to nejako zrusit/vypnut?