Používam aj FB Purity, ale z nejakého dôvodu mi ankety neblokoval (ani GM Skript, ani rozšírenie do prehliadača) a daný skript to zvládol bez následkov...
malyivko napísal:dobre prepnuť na klasicke spravy sa neda? a ked chcem zmazať niektore spravy,aby tam neboli,tak ako to docielim? ked dam zmazat,mi to archivuje a z tade sa to uz neda...nie je to kus divne,ze je to moje sukromie a nemozem si s tym robit co chcem?
Ja by som sa chcel spýtať to isté. Nedá sa nejako vypnúť/nastaviť alebo niečo urobiť s tými novými správami? Lebo chat a správy sa zlievajú do jedného (čiže to čo píšem na chate je aj v správach), potom dochádza k častým nedorozumeniam a správy sa nedajú zmazať ale len archivovať. Ďakujem za každý tip
leko: možno máš ešte tú starú verziu, ale po novom sa mi celá konverzácia chatu uchováva ako hostoria, a mám to normálne v správach. Keď sa teda pozrieš do mojích správ, nejde rozlíšiť s kým som si písal cez správy a s kým cez chat. Dokonca aj ak mi niekto na správu odpovie v chate, a ja mu zase odpoviem v správe.. tak to všetko dáva ako jednu konverzáciu v správach
Leko: Presne ako písal audiotrack. Po novom je to tak, že keď si s niekym píšem cez chat, automaticky to je aj v správach a naopak. Proste chat a správy sú nejako prepojené a tú tabulku, ktorú si odfotil je stará asi verzia, ja mám úplne inú tabulku. A neviem ako to vypnúť, zmeniť, alebo dať naspäť na starú verziu správ.