-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Cize ak som to este nezmenil, tak to nezmeni sa samo a mozem kludne ficat na tom starom?
-
Murder_Inc
Star
No super. A kto vedel, že to bude takáto p*čovinakukiak napísal:neda sa to.. pri prechode na nove spravy to pisalo, ze ak to raz zmenis, tak to uz spat nepojde
-
lekoklatik
VIP
Podľa mňa to príde na všetkých Soviet.
Zatiaľ to tak bolo vždy. Aj s novým profilom aj so všetkým.
A jediné čo z toho znovu bude je zas nejaká masívna skupina "chcem späť starý systém".
Po čase si na to zvykneme a hotovo. Príde ďalšia zmena a tak ďalej.
Nuž je potrebné si uvedomiť že je to kompletne free služba, takže
my môžeme akurát tak držať hubu a krok. 100 ľudí, 100 chutí a každému
sa vyhovieť prosto nedá. Ja to mám zatiaľ teda po starom a ani som si
nevšimol že by som bol na nejakú novú zmenu nabádaný.
Zatiaľ to tak bolo vždy. Aj s novým profilom aj so všetkým.
A jediné čo z toho znovu bude je zas nejaká masívna skupina "chcem späť starý systém".
Po čase si na to zvykneme a hotovo. Príde ďalšia zmena a tak ďalej.
Nuž je potrebné si uvedomiť že je to kompletne free služba, takže
my môžeme akurát tak držať hubu a krok. 100 ľudí, 100 chutí a každému
sa vyhovieť prosto nedá. Ja to mám zatiaľ teda po starom a ani som si
nevšimol že by som bol na nejakú novú zmenu nabádaný.
-
Soviet
Darca
No chcu drzat kompatibilitu atd co najednoduchsie, tak musia vsetkych pomaly migrovat na vsetko nove. To sa necudujem. Tiez neviem, ze daco bolo..Vyuzivam tam len chat a plochu necitam ani spravy atd. Takze ak aj dakto pisal ci hadzal link na zmenu, tak by som si to nevsimol.
Je to free sluzba, ale podmienky sukromia atd schvalujes ty pri registracii a upravovat ich ci robit taketo "archivacne" veci po registracii je uz trochu vacsia zmena oproti tomu, co si vtedy schvaloval. Predsa uchovavaju v tom pripade celu tvoju diskusiu atd.
Je to free sluzba, ale podmienky sukromia atd schvalujes ty pri registracii a upravovat ich ci robit taketo "archivacne" veci po registracii je uz trochu vacsia zmena oproti tomu, co si vtedy schvaloval. Predsa uchovavaju v tom pripade celu tvoju diskusiu atd.
ehm, to mi akoze zmazalo poslednu spravu pred prechodom na novy system a nikdy je nedoruci? lebo do konverzacie sa nezaradila a nic ako "Sent" nevidim... 
-
kukiak
Addict
tazko povedat, mne to prechodom na nove sprachy urobilo "stroj casu" a ukazovalo mi v chate historiu asi z pred pol roka.. zaujimave citanie 
o tom uz ani nehovoriac... spravy od jedneho cloveka mi nahadzalo do jednej... posobi to fakt vseliako
a to ze na mna svieti, ze mam spravu ked mi pride odkaz na chat je pre mna dost nestastne riesenie... ale tak ludia si zvyknu zit aj bez koncatin tak my si na takuto volovinu budeme musiet zvyknut tiez
a to ze na mna svieti, ze mam spravu ked mi pride odkaz na chat je pre mna dost nestastne riesenie... ale tak ludia si zvyknu zit aj bez koncatin tak my si na takuto volovinu budeme musiet zvyknut tiez
-
Soviet
Darca
Aspon vidno, ako si nenapadne FB vsetku historiu uklada, aj ked tomu clovek nema ako v nastaveniach zabranitkukiak napísal:tazko povedat, mne to prechodom na nove sprachy urobilo "stroj casu" a ukazovalo mi v chate historiu asi z pred pol roka.. zaujimave citanie
fcuk! ono tie question chodia aj mailom! spam jeden spinavy vsivavy nakazeny 
treba odskrtat vsetky policka v account settings - notifications rpi polozke questions ak ste tak este neurobili
treba odskrtat vsetky policka v account settings - notifications rpi polozke questions ak ste tak este neurobili
Caute banda,
potreboval by som zistit, ci existuje taky filter na FCB, do ktoreho si naladujem ludi, ktori uz viac neudu vidiet moje prispevky. Avsak nie ten defaultny, ktory je tam pomocou ikonky toho zamku - pretoze v tom ked zaskrtnem priatelov, ktori nemaju vidiet moje statusy, nevidie moju komplet nastenku. Ja by som potreboval nieco take, co by neziaducim osobam ukazalo moju nastenku a prispevky, ale dajme tomu iba dodnes a prispevky po nastaveni filtra by im nezobrazovalo.
Viem, ze sa to da vyriesit tak, ze v tej ikone zamku preklikam moznosti kazdy jeden krat pri pisani prispevkov a odskrtnut moznost "toto je moje predvolene nastavenie" ale zadavat tam zakazdym cca 15 ludi je dost otrava
Snad som sa nezamotal moc a je to zrozumitelne
potreboval by som zistit, ci existuje taky filter na FCB, do ktoreho si naladujem ludi, ktori uz viac neudu vidiet moje prispevky. Avsak nie ten defaultny, ktory je tam pomocou ikonky toho zamku - pretoze v tom ked zaskrtnem priatelov, ktori nemaju vidiet moje statusy, nevidie moju komplet nastenku. Ja by som potreboval nieco take, co by neziaducim osobam ukazalo moju nastenku a prispevky, ale dajme tomu iba dodnes a prispevky po nastaveni filtra by im nezobrazovalo.
Viem, ze sa to da vyriesit tak, ze v tej ikone zamku preklikam moznosti kazdy jeden krat pri pisani prispevkov a odskrtnut moznost "toto je moje predvolene nastavenie" ale zadavat tam zakazdym cca 15 ludi je dost otrava
Snad som sa nezamotal moc a je to zrozumitelne
-
Grim
Darca
...tak si treba priateľov usporiadať do skupín a skupine nastaviť práva...nájdeš to v ponuke Účet/Upraviť možnosti přátel/ tam niekde pohľadaj tuším v ľavom stĺpci...potom cez Nastavenia súkromia definuješ už založenej skupine ľudí práva podľa toho, čo chceš aby videli/nevideli...
@Grim: Az teraz som sa k tomu dostal. No siel som - Ucet - Upravit priatelov - Vytvorit zoznam... To som v podstate vytvoril skupinu priatelov, ale dalej sa neviem pohnut, v nastaveniach sukromia tam nie je ziadna vyuzitelnost tohto...
ked pises novy prispevok, vedla tlacitka pre odoslanie mas aj taky zamok. tym si nastavis skupiny, ktorym to bude viditelne + da sa to aj prednastavit
Ano, o tom viem, to som spomenul aj v prispevku predtym, len ci nie je aj nejaka ina cesta, leo Grim to popisoval inak, tak som si myslel, ze je to nieco ine, ale asi myslel to iste.
Ja som skor potreboval nieco take, aby sa nahlad na nastenku mojho priatela nezmenil, pretoze ked ho dam do tych nastaveni v ikone zamku ako predvolene, tak vidi moju nastenku ako keby som si ho vymazal z priatelov a nevidi vobec nic... Najlepsie by bolo keby sa to dalo nastavit od nejakeho obdobia
Ja som skor potreboval nieco take, aby sa nahlad na nastenku mojho priatela nezmenil, pretoze ked ho dam do tych nastaveni v ikone zamku ako predvolene, tak vidi moju nastenku ako keby som si ho vymazal z priatelov a nevidi vobec nic... Najlepsie by bolo keby sa to dalo nastavit od nejakeho obdobia
-
Grim
Darca
...ak to chceš od nejakého obdobia, tak to sprav ako ti radí callop...lebo keď pôjdeš podľa môjho návodu tak zablokuješ akurát tak celú nástenku...a keď si u statusu nastavíš aby ho tá skupina nevidela, tak na predchádzajúce statusy to neplatí...iba na ten pre ktorý to nastavuješ...a ak si to nastavíš ako predvolenú možnosť, tak pri daľšom písaní statusu ti to automaticky nastaví blokovanie pre tú skupinu, ale samozrejme, zase to môžeš cez ten zámok zmeniť...
@Grim: no, od predchadzajuceho odbdobia to plati len ak tam toho cloveka dam jednorazovo a nedam to ako predvolene, ale ked tam naladujem ludi a je to ako predvolene, tak to ma efekt taky, ze vidia len moje info ale nie prispevky a tak to vyzera, akoby som si ich zmazal z friend listu
cawte, mam taku otazku na ktoru mi nikto nevedel odpovedat, lebo sa to pracdepodobne ani neda ...teda mam u niektorych ludi pozvanky na priatelstvo, sa mi vidi ze som videl nieco take ze je ich poslane maximum ..da sa niekde pozriet, pripadne zrusit tieto ziadosti? Ci sa to da len z tej druhej strany?
damiamarl: Čo tak nabudúce použiť vyhľadávanie v téme?
http://www.hojko.com/post1532117.html#p1532117
http://www.hojko.com/post1532117.html#p1532117
diky za pomoc, ja by som to tu sotva nasiel
-
Soviet
Darca
da sa to ked ides do profilu toho ktoremu si poslal a das tam dole pod fotkou a este nizsie, ze zrusit pozvanku, ci ako to je.