Re: Facebook
čaute,da sa nejako nastaviť aby ľudia(aj priatelia) nevideli keď napr. postnem nejaký príspevok do skupiny? proste aby nevideli moju aktivitu? klikám všade tade ale neviem sa k tomu dopracovať.Ďakujem pekne
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
treba nastaviť skupinu ako súkromnú alebo tajnú
ale keď niesom admin ani správca tej skupiny? tak to nepojde?
-
hojko
Site Admin
Tak to nepojde, mas smolu.
Nedá sa to potom v profile keď prispeješ, že skryť z časovej osy?K!K0 napísal:čaute,da sa nejako nastaviť aby ľudia(aj priatelia) nevideli keď napr. postnem nejaký príspevok do skupiny? proste aby nevideli moju aktivitu? klikám všade tade ale neviem sa k tomu dopracovať.Ďakujem pekne
-
DanielDevil
Addict
ale to nie je časová os kde sa to zobrazuje ale "ticker"
Ahojte.
Pls, ked mam vytvoreny album a po case chcem donho pridavat dalsie fotky, da sa nejako menezovat, aby sa tie novo pridane radili od zaciatku a nie az na koniec albumu?
Po jednom ich viem presuvat, no nie hromadne. Alebo rovno nastavit to radenie na zaciatok. Na to som zatial neprisiel. Da sa to tam? Vdaka.
Pls, ked mam vytvoreny album a po case chcem donho pridavat dalsie fotky, da sa nejako menezovat, aby sa tie novo pridane radili od zaciatku a nie az na koniec albumu?
Po jednom ich viem presuvat, no nie hromadne. Alebo rovno nastavit to radenie na zaciatok. Na to som zatial neprisiel. Da sa to tam? Vdaka.
-
Soviet
Darca
A ked si das svoj profil a tam "Activity log", tak tam mas moznosti ku vsetkemu co si spravil nastavit dodatocne viditelnost.DanielDevil napísal:ale to nie je časová os kde sa to zobrazuje ale "ticker"
// sorry za tu hrubku
-
DanielDevil
Addict
ale to musí byť úžasné po každej veci to premeniť, nehovoriac o tom že to tam môže vyskočiť kým to nastavíš
BTW dnes mi ten bočný "ticker" zmizol a nezobrazuje sa mi tam, je to len môj prípad alebo to máte podobne?
BTW dnes mi ten bočný "ticker" zmizol a nezobrazuje sa mi tam, je to len môj prípad alebo to máte podobne?
tiež ho nemám od dnes
Aj mne zahadne zmizol
tiez mi zmizol a vytocilo ma to , lebo som bol na to zvyknuty , neda sa to nejak naspet zapnut ?
-
DanielDevil
Addict
mne to teda chýbať nebude
hlavne ak to nebude mať nikto 
Ajtak sa vám zapne zanedlho nový News Feed kde Ticker Bar nie je 
Boze tie updaty smerom dole... 
//edit: trochu som si zanadaval a ticker je spat...
//edit: trochu som si zanadaval a ticker je spat...
tiez sa mi vratil
asi z dovolenky
Pre Facebook je zanedlho dosť dlhá doba.Cross napísal:Ajtak sa vám zapne zanedlho nový News Feed kde Ticker Bar nie je
Obas vidim inzerat typu "Pridam x-tisic lajkov na fb fun page", a podobne.
Existuje nejaky nastroj alebo postup, ako takto lajky na fun page pridat?
Existuje nejaky nastroj alebo postup, ako takto lajky na fun page pridat?
-
hojko
Site Admin
pepito25: Zaujimavym obsahom stranky alebo podvodom (sutaz o 10x iPhone a podobne srandy).
Tomu rozumiem. 
Myslel som to tak, ze ak tipek da inzerat ze za niekolko eur prida na fun page 1000 lajkov (priklad), tak neriesi ani pritazlivost obsahu mojej stranky a ani nevypisal sutaz o 10xiPhone.
Cize jeho ponuka spociva v podvode, ano?
A v com spociva ten podvod? Sme na urovni "hacker", ci ako tomu rozumiet?
Myslel som to tak, ze ak tipek da inzerat ze za niekolko eur prida na fun page 1000 lajkov (priklad), tak neriesi ani pritazlivost obsahu mojej stranky a ani nevypisal sutaz o 10xiPhone.
Cize jeho ponuka spociva v podvode, ano?
A v com spociva ten podvod? Sme na urovni "hacker", ci ako tomu rozumiet?