Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

starysomar napísal: 23 aug 2021, 19:24 Nechce to, aby si vytvoril NOVÉ HESLO ???
Nové heslo si viem vytvoriť, aj mu príde email, že je heslo zmenené ale nehodí ta na úvodnú obrazovku FB ale preskočí na ďalšie okno a pýta si Generátor kódov a odtiaľ sa nepohneš ďalej. Keďže tie kódy sa generujú v nastaveniach FB účtu tak nemáš šancu. Podľa FB sa pripájaš s nový zariadením alebo prehľadávačom, a pritom ten telefón aj notebook používal dlho s FB účtom. Takže jedine možno ešte by pomohlo, sa identifikovať dokladom ale to by nechcel, a hlavne neviem či by to aj fungovalo. Najlepšie by bolo napísať na podporu FB ale to existuje maximálne asi len pre podnikanie cez FB.
7b7c6a565b3907a187174dccf27f4839.png
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Neviem poradit viac.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Inak, pár dní dozadu ma trošku "prekvapil" Facebook. Pred pár dňami som narazil na súťaž, ktorá mala tisíce komentárov, lajkov a tisíce zdieľaní, vrátane X ľudí, ktorých mám v priateľoch. Hralo sa o nejaké záhradné chatky v hodnote X tisíc eur, sránka mala pár dní, žiadny štatút súťaže, evidentný scam, ale malo to dosah po celom slovensku a to už za pár hodín bežania súťaže. Nahlásil som ju ako podvod, odpoveď od FB: "Podvod to nie je", a nič s tým nespravili. Ľudia veselo lajkujú a zdieľajú ďalej, takých súťaží ešte zopár a za pár týždňov si tú stránku niekto speňaží.

Okrem toho, že tá súťaž doslova porušuje podmienky súťaží na FB (aj ak by bola reálna), tak to bol evidentný podvod. Po zamietnutí nahlásenia som to nahlásil opätovne, to už bez odpovede. To len na margo toho, ako FB "bojuje" proti hoaxom a podvodom. :) :)

A pritom tam ku*va nestačí ani byť zdatný, lebo takúto stránku stihne založiť aj 11 ročná tínedžerka. Fotka z netu nejakej chatky, titulka tiež, a jeden status so súťažou s fotkou "výhry". Žiadne info v profile, žiaden web, logo, FA údaje v informáciách. Nič, len fotka krásnej záhradky a poď mi hop, tisíce lajkov za pár hodín.

Jedna vec je tuposť ľudí, druhá ľahostajnosť kometentných. Takže nech sa páči, skúste aj vy, easy money. Zjavne vám v tom nikto neprekazí. :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

FB je sračkobordel. Majiteľovi ide o jediné - o prachy.
Dávnejšie som nahlásil evidentne náckovské stránky, podvodné - aj stránky, propagujúce násilie - odpoveď? Nezistili sme žiadne porušenie... No dáš nejakú neproblémovú fotku, ktorá sa ich automatu dačím znevidí - bloknú ťa...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Hej v tomto je support FB aj youtube naozaj mizerny.

Tiez som nahlasoval hoxove stranky, Sputnik, vyslovene kmalive prispevky aj taketo sutaze. Samozrejme nikdy nic nebolo bloknute.

Na druhej strane som videl bloknute staristicke skupiny.

O jedinych par pripadoch co boli bloknute viem, ale vzdy to bolo az po tom ako to bolo medializovane alebo sa tym zacala zaoberat policia.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Len neviem či majú vôbec support, a nerieši to len automat podľa kľúčových slov, a či to vôbec reálne preverujú. Ja som tiež už nahlasoval podvodné súťaže, ale nikdy mi neprišla ani odpoveď od FB. Kým budú existovať ľudia ktorý veri, že môžu niečo vyhrať len preto lebo kliknú na link alebo to budú zdieľať, tak to bude raj pre podvodníkov. Ako aj tie správy na Messengeri, že pošli ďalej a budeš mať šťastie.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Niektore sutaze su prave, niektore su v rozpore s pravidlami FB - tam je aj mozna vyhra, potom su celkom podvodne sutaze zneuzivajuce zname znacky.

K tym pravidlam: Pravidlá organizovania súťaží na Facebooku a vzor štatútu | Podnikajte.sk
Organizátor súťaže nesmie:

- vyzývať na zdieľanie súťaže,
- vyzývať súťažiacich na označenie priateľov alebo zdieľanie súťaže na časovej osi priateľov.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Inac v chate facebooku (zoznam priatelov) - zelena/zlta bodka znamena online stav. Ale co znamena ked je profilovka v modrej kruznici?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ze ma fotku na stories.
kirk33
Light Star
Light Star

facebook problem

Príspevok od používateľa kirk33 »

ahojte
mam problem s FB nejako mi blbne, asi zhruba tyzden zacne mi sekat, a co sa tyka chatu tak pisem nejaku spravu, a mi neukazuju pismenka az po urcitej dobe tam naskoci, to co som pisal, neviete my niekto poradit?
fildinko
King
King

Re: facebook problem

Príspevok od používateľa fildinko »

Tiež mám podobné problémy v poslednej dobe. Je to asi globálny problém.
heker
Redeemer
Redeemer

Mobil, pocitac? Windows, prehliadac, verzia?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj, mám rovnaké problémy. Myslel som, že náš firemný firewall má nejaké problémy, ale asi to bude globálnejšie teda.. :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Ani v PC, ani v mobile som zatiaľ nič také nespozoroval. Aj Facebook. A Messengerom píšem hodne. Nemáte "heknuté" účty (alebo zavírené kompy)?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja som sporozorval rozdiel napr. vo windowse na firemnom thinkpade to takto mrzne, pomoze mi len vypnut/zapnut prehliadac, vtedy to nachvilu nerobi, na macbooku cez chrome ide vsetko uplne v pohode, na desktope ktory mam je to viacmenej fajn, no ideal to teda nieje ani z daleka
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Nešriepim sa, lebo mám malý rozsah poznania "celku".
Dcéra žiadny problém, žena tiež, kolegovia tak isto a nik našich z kontaktov to nespomínal. Niekde chyba bude no nemusí byť vo FB ako takom.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Keď som to spozoroval prvý krát skúsil som sa aj odhlásiť a prihlásiť a nepomohlo to.

Pár dní od toho už to ide bez problému. Neurobil som nič.
heker
Redeemer
Redeemer

Zrejme to daky JavaScript sposoboval, ktory vytazoval konkretny prehliadac.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja som skúšal zavrieť a nanovo otvoriť prehliadač, vyčistiť dočasné súbory atď a tiež bez zmeny. U mňa bol hlavne problém prečítať si v PC správy z Messengera... chat vpravo dole sa načítaval večnosť. Robilo mi to doma aj v práci. Ale v mobile cez Messenger šlo všetko hladko. V utorok pred odchodom z práce som mal vyššie popisovaný lag pri písaní - niečo som napísal a na obrazovke sa to objavilo s niekoľkosekundovým odstupom.

Odkedy som sa posťažoval tu na fóre, začalo všetko fungovať.. snáď to vydrží! Klop-klop-klop po dreve.
Napísať odpoveď