Re: Facebook
Hlavne ak by aj to dieťa malo 5 prstov a proporcie by boli v pohode, tak tu jednoducho vidno, že je to AI (je to totiž celé tak dokonalé, až je to umelé, čo sa pri reálnej fotografii nestáva). Neplatí to ale vždy, AI vie dnes vygenerovať obrázky, ktoré sú na nerozoznanie, len je potrebné trochu aj vedieť, ako "jej" to zadať.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Facebook asi zas zmenil algoritmus, pred nejakym casom vymizol zahranicny Marwell a polske vtipy, teraz tam mam ceske ezostranky a chutovky ako Brat za Brata.
tie poľské vtipy dávalo aj tebe? ja som to dookola blokoval kým mi to FB prestal ponúkať. nechápem prečo si myslel, že som cieľovka...
Ahojte. Viete mi, prosím, poradiť.. Facebook mi vyhadzuje nasledovné upozornenia:
"Vaša reklama pre stránku Baauy je naplánovaná alebo spustená."
"Reklama byla zamítnutá. Klepnutím zistíte dôvod."
"Máme aktualitu týkajúcu sa vášho nahlásenia používateľa Baauy."
Žiadnu reklamu však vo svojom profile naplánovanú nemám, nič také som neriešil. Neviete, o čo ide?
Ďakujem.
"Vaša reklama pre stránku Baauy je naplánovaná alebo spustená."
"Reklama byla zamítnutá. Klepnutím zistíte dôvod."
"Máme aktualitu týkajúcu sa vášho nahlásenia používateľa Baauy."
Žiadnu reklamu však vo svojom profile naplánovanú nemám, nič také som neriešil. Neviete, o čo ide?
Ďakujem.
-
starysomar
Hardcore addict
1. "Neklepol" by som
2. Zmenil by som si heslo do FB (najprv sa všade odhlásil)
4. Skontroloval doplnky v browseri ak je to v PC.
3. Prefáral by som komp (ak to robí v ňom) kvalitným(i) antivirákom(...mi)
4. Premýšľal by som na čo klikám, čo otváram

2. Zmenil by som si heslo do FB (najprv sa všade odhlásil)
4. Skontroloval doplnky v browseri ak je to v PC.
3. Prefáral by som komp (ak to robí v ňom) kvalitným(i) antivirákom(...mi)
4. Premýšľal by som na čo klikám, čo otváram
Bolo to v mobile (android). Spominane hlasky mi chodia cca 13 dni a nie som si vedomy, ze by som vtedy vykonal nejaku akciu, ktora by s tym mohla suvisiet.
Heslo som teraz zmenil.
Okrem toho mi prislo z Facebook Ads Team <[email protected]> taketo upozornenie: "Platba pre reklamný účet ... bola odmietnutá a vaše reklamy pozastavené. Ak chcete reklamy znova spustiť, zaplaťte dlžnú sumu."
Heslo som teraz zmenil.
Okrem toho mi prislo z Facebook Ads Team <[email protected]> taketo upozornenie: "Platba pre reklamný účet ... bola odmietnutá a vaše reklamy pozastavené. Ak chcete reklamy znova spustiť, zaplaťte dlžnú sumu."
-
starysomar
Hardcore addict
Niečo si skúsilo zarobiť...podvrhnutím cudzích údajov-možno.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mam viacero firemnych fanpage kde bezia aj reklamy a denne mi pride 10 emailov spamu tohto druhu a k tomu asi 10 sprav do chatu.
Skvele su aj negativne recenzie od spambotov, ktore FB support nevie vraj zmazat.
Skvele su aj negativne recenzie od spambotov, ktore FB support nevie vraj zmazat.
Ďakujem za reakcie. Po zmene hesla je zatiaľ všetko v poriadku, problém sa nevyskytuje.
Riesim problem pri Stories. Zakazdym mi tam snad v kazdom tretom stories dava hudobne navrhy na novy pribeh. Aj ked dam, ze nemam zaujem, aj tak sa to zobrazuje. A to uz dlhodobo.
už od marca neviem zosynchronizovať messenger na PC s tým čo mám v mobile... kvôli novým policies. pošle mi to SMS kód ktorý napíšem na PC, no a potom sa donekonečna krúti koliečko akože niečo pracuje, až kým to nevypnem
má niekto nejaký tip ako to spojazniť?
-
starysomar
Hardcore addict
Skúsil si ten v mobile odinštalovať, vyčistiť za ním - prípadne len vymazať jeho cache alebo všetky dáta a regnúť sa znova?
FB robí čoraz väčšie blbiny aj mne - napríklad správy (v zhodnej sieti) prídu s odstupom času na PC a ešte väčším na mobil, Reels či čo to je najnovšie každé štvrté-piate len sivá plocha - bez obrazu, zvuku.
FB robí čoraz väčšie blbiny aj mne - napríklad správy (v zhodnej sieti) prídu s odstupom času na PC a ešte väčším na mobil, Reels či čo to je najnovšie každé štvrté-piate len sivá plocha - bez obrazu, zvuku.
Ahojte, zabudol som pin kod na ocovom messengeri. Ako treba postupovat ?
Spýtaj sa ho 
Ja som mu ho to zadaval, ale som ho zabudol.
Z Google, pomôže to či nie ?
" Ak ste náhodou svoj PIN zabudli, žiadny strach, môžete si ho resetovať.
V takom prípade treba spustiť Messenger na zariadení spoločne so zabezpečeným
úložiskom, potom prejsť do nastavení a vybrať sekciu Súkromie a bezpečnosť.
Na oči sa vám ukáže možnosť Čety šifrované end-to-end, ktorú zvolíte. "
Má teraz niekto nejaký problém s FB - chatom a messengerom ?
Kontakty akosi nenačítava, je to chyba niekde u mňa či nejaký výpadok ?
Kontakty akosi nenačítava, je to chyba niekde u mňa či nejaký výpadok ?
Ďakujem za odozvu. Inak ako si vyriešil ten problém s otcovým pinom na messengeri ?
Som tam dal zmazať ostraniť a vypnúť bezpečné úložisko. Potom sa dal vytvoriť nový pin.
Jak odstranit heslo PIN na Messengeru (2024) | Odebrat PIN heslo Facebook Messenger
Jak odstranit heslo PIN na Messengeru (2024) | Odebrat PIN heslo Facebook Messenger