ja mam chrome s rozsirenim beautify facebookcuteSTYLE69 napísal:
Btw: ake prehliadač používate na Facebook ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
............. joined the group Zjisti kdo honí u Tvého profilu. MASTURB CATCHER. 
Zjistěte kdo u Vašeho profilu honí či kliká na myšku...
Aplikace se aktivuje hned po tom co kliknete na "Přidej se do skupiny."
Funguje velice jednoduše... A to tak že při každém vstupu nějaké osoby na váš profil se okamžitě začne natáčet veškerý jeho pohyb a to rovnou z monitoru. Dotyčná osoba tak nemusí vlastnit webkameru. Jakmile ap...likace zaznamená velice svižný a rychlý pohyb nebo jakmile zaznamená sebemenší podobu vagíny nebo penisu okamžitě je uživatel označen za masturbátora u vašeho profilu.
POKUD VÁM TO NEFUNGUJE MÁTE V PI*I MONITOR.
fanstránky sa skryť nedajúInnocence napísal:Zdravím, nejak som to tu nenašiel - dá sa nejak vymazať z mojej profilovej stránky to, akým fanstránkam (Pages) som sa stal fanúšikom? Lebo nijak to stamaď nemôžem dostať.. Vďaka.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
isty cas to robilo aj mne, vyskusal som reset routera a islo to. zaujimave ale ucinne, vyskusaj.klasika napísal:aj vam zas blbne chat? vobec sa mi nezobrazuje...aj v mozille aj v google chrome
-
Old Dirty Bastard
Guru
reakcia skupinkarov na seba nedala dlho čakať Obťažuje ma, keď mi slovenská polícia dáva výbušniny do batožiny.
no, v case pisania toho postu ma z FB vyhodilo, a pri pokuse o re-loggin mi napisalo, ze ucet nie je k dispozicii lebo prebieha udrzba, ktora moze potrvat niekolko hodin...
ale uz ide, sorry za strasenie
no a ta FB app? hm, tak feX sa mi v tomto paci viac, ked nieco nevie, radsej sa pyta, co sa mne paci viac, lebo nemam u kazdeho kontaktu v telefone presne take mena ako maju na FB, minimalne im chyba diakritika a to FB app. nezvlada, comu sa nedivim... no v feX si nastavim meno v phonebooku k menu na FB a vyriesene...
ale uz ide, sorry za strasenie
no a ta FB app? hm, tak feX sa mi v tomto paci viac, ked nieco nevie, radsej sa pyta, co sa mne paci viac, lebo nemam u kazdeho kontaktu v telefone presne take mena ako maju na FB, minimalne im chyba diakritika a to FB app. nezvlada, comu sa nedivim... no v feX si nastavim meno v phonebooku k menu na FB a vyriesene...