nefajcim, ani nemam dovod fajcit... je to uplna zbytocnost a ten ktory fajci neni nijaky macher.. a nema ani ziadnu silnu volu ked s tym nedokaze prestat
robeno napísal:nefajcim, ani nemam dovod fajcit... je to uplna zbytocnost a ten ktory fajci neni nijaky macher.. a nema ani ziadnu silnu volu ked s tym nedokaze prestat
hmm, rad bych skoncil ale nejde to, skusal som to, raz som vydrzal asi 2 mesiace ale nakoniec som to prehral, co sa tyka ohladuplnosti, tak si myslim ze som maximalne. na zastavke si nedovolim zapalit,to idem radsej 15 metrov dalej.niekedy si nedam ani jednu za den a ked robim v krcme tak je toho bohuzel viac,ale tam je to jedno ci aktivne ci pasivne.
na advanetackom FileServri je par super videii ako vypadaju priedusky, mozog a pluca ludi co fajcia. Mal by si to pozriet kazdy fajciar vrelo odporucam....btw ogrish je prechadzka rajom oproti tymto pitvam
uplink napísal:nefajcil som, nefajcim a nebudem fajcit....
na advanetackom FileServri je par super videii ako vypadaju priedusky, mozog a pluca ludi co fajcia. Mal by si to pozriet kazdy fajciar vrelo odporucam....btw ogrish je prechadzka rajom oproti tymto pitvam
az ich donesiem upnem ich niekde...
tie videa som videl aj ja. mozno ich mam aj niekde doma. naozaj humus. nikdy som nechcel fajcit ale ked som videl toto tak mi je luto tych co fajcia
stans napísal:Fajčil som strašne dlhoooooooo. Ale som sa mi podarilo toho zbaviť a som na seba hrozne pyšný.
Tento krat si urobil dobry skutok, tak aspon v tomto mame asi rovnaky nazor. Keby si "nahodou" mal velke nutkanie fajcit, tak ti doporucujem (skusenosti mojho kamosa) americku naplast znacky Nicorette. Naozaj zaberu, moj kamos predtym vyfajcil 3 krabicky denne.