Po tažkom dni vecer alebo ráno pri káve je to super, alebo čo ti zazene lepsie pred skolou/po skole stres lepsie ako cíga ?El Bastardo napísal:nato aby som sa ukludnil a dobre citil si nepotrebujem nicit pluca a polku tela k tomu
Fajcite?
-
El Bastardo
Light Star
ok bracho uznavam ze ked si zavisly a zvyknuty tak ta ciga ma trosku iny ucinok. Ale vzhladom na zdravotne problemy ktore to sposobuje + smrad a kratky stav uvolnenia a odburania stresu sa tu neoplatiDigital napísal:Po tažkom dni vecer alebo ráno pri káve je to super, alebo čo ti zazene lepsie pred skolou/po skole stres lepsie ako cíga ?![]()
ak berieš závislosť ako výhovorku, tak viac sa už nemáme na túto tému o čom rozprávať.
Opakujem naposledy, žiadny nefajčiar ani kvázi fajčiar, tým myslím príležitostný fajčiar, nikdy nepochopí aké je to zápaliť si cigaretu a aká veľká je potreba ak ju nemáš. Ak raz dostaneš chuť, už sa toho pocitu tak ľahko nezbavíš a jednoducho si musíš zapáliť. Nedá sa to oklamať žiadnymi cukríkmi, žuvačkami ani ničím podobným. Cigareta je proste cigareta a každý fajčiar dobre vie ako si je*e zdravie, ale nie je ľahké prestať.
Opakujem naposledy, žiadny nefajčiar ani kvázi fajčiar, tým myslím príležitostný fajčiar, nikdy nepochopí aké je to zápaliť si cigaretu a aká veľká je potreba ak ju nemáš. Ak raz dostaneš chuť, už sa toho pocitu tak ľahko nezbavíš a jednoducho si musíš zapáliť. Nedá sa to oklamať žiadnymi cukríkmi, žuvačkami ani ničím podobným. Cigareta je proste cigareta a každý fajčiar dobre vie ako si je*e zdravie, ale nie je ľahké prestať.
-
El Bastardo
Light Star
a kto im moze za tu zavislost??.....jedine oni.tak by sa konecne mohlo ludstvo uvedomit a zamyslet sa nad tym co je pre mna ako jedinca dolezitejsie. Ci niekolko minutovy stav dobreho pocitu a uvolnenia alebo zdravie, ktore je v tejto dobe fasa dolezite. Ja si vyberam zdravie..............CO TY??schw33k napísal:Na svete fajčí asi 1,3 miliardy ľudí a na následky fajčenia ich ročne zomrie 5 miliónov. O čom inom sa dá potom hovoriť , keď nie o závislosti ?
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Tie zdravotné problémy niesú až také velké , v poslednom čase sú dosť zveličované tými fotkami sto ročných ludí ktorý bafkali dennodenne fajku plnenú znečisteným tabakom.Smrad sa dá zakryť v tejto dobe čím kolvek a nieje to len kratky stav a odburanie stresu lebo ked je niekto závyslý tak nefajčí jednu ráno a večer ale 15-20-30 denne.El Bastardo napísal:ok bracho uznavam ze ked si zavisly a zvyknuty tak ta ciga ma trosku iny ucinok. Ale vzhladom na zdravotne problemy ktore to sposobuje + smrad a kratky stav uvolnenia a odburania stresu sa tu neoplati
-
El Bastardo
Light Star
ale aj ty sto rocny ludia zacinali napr. ako ty..............povedzme ze si mal volakych 12-14 rokov a zo zvedavosti si si zapalil ako kazdy (aj ja). Cytilo ta to a zrazu to nebola 1-2 tyzdenne ale 5 tyzdenne...........a takto pojdes dalej a dalej az budes na tej fotke z vnutra cerneho mrtveho sto rocneho dedka jedneho krasneho dna ty. Stoji to zato??Digital napísal:Tie zdravotné problémy niesú až také velké , v poslednom čase sú dosť zveličované tými fotkami sto ročných ludí ktorý bafkali dennodenne fajku plnenú znečisteným tabakom.Smrad sa dá zakryť v tejto dobe čím kolvek a nieje to len kratky stav a odburanie stresu lebo ked je niekto závyslý tak nefajčí jednu ráno a večer ale 15-20-30 denne.
-
Digital
Guru
Este raz si prečítaj "sto ročných ludí ktorý bafkali dennodenne fajku plnenú znečisteným tabakom"El Bastardo napísal:ale aj ty sto rocny ludia zacinali napr. ako ty..............povedzme ze si mal volakych 12-14 rokov a zo zvedavosti si si zapalil ako kazdy (aj ja). Cytilo ta to a zrazu to nebola 1-2 tyzdenne ale 5 tyzdenne...........a takto pojdes dalej a dalej az budes na tej fotke z vnutra cerneho mrtveho sto rocneho dedka jedneho krasneho dna ty. Stoji to zato??
Fajka nemá filter,dnes sa do cigariet dáva len testovaný ,neznečistený tabak ,co najmenej zdravotne závadný chapeš ?Síce aj napriek tomu je dost závadný nato aby zabíjal ale fajciarovi ktory fajci 20 rokov je to jedno.
-
El Bastardo
Light Star
sak ano toto je problem dnesnych ludi ZE IM JE TO JEDNO..............a v dnesnej dobe uz davno nerozhoduje KVALITA ale kvantita............a to je smutny fakt!Digital napísal:Este raz si prečítaj "sto ročných ludí ktorý bafkali dennodenne fajku plnenú znečisteným tabakom"
Fajka nemá filter,dnes sa do cigariet dáva len testovaný ,neznečistený tabak ,co najmenej zdravotne závadný chapeš ?Síce aj napriek tomu je dost závadný nato aby zabíjal ale fajciarovi ktory fajci 20 rokov je to jedno.
-
Digital
Guru
No sak ale to nikto nezmeníEl Bastardo napísal:sak ano toto je problem dnesnych ludi ZE IM JE TO JEDNO..............a v dnesnej dobe uz davno nerozhoduje KVALITA ale kvantita............a to je smutny fakt!
-
P3Bo
Guru wannabe
Nedalo mi sem nenapísať môj dedo zomrel na rakovinu pľúc - fajčil vždy a jedny z posledných slov ktoré povedal bolo že by už nikdy nefajčil , že sa cíti ako keby bol z vnútra prehnitý ...viete si predstaviť že si pomaly vykašliavate vlastné pľúca do kýblika pre vamy ? Ja som to videl a jediné poučenie ktoré z toho pre mňa plynie je , aby som nefajčil . A mohli by ste si z toho zobrať poučenie aj vy .....
Chodim do skoly a nemusim odburavat stres cigaretami ani eckomfizz napísal:od nikotinu vznika silnejsia zavislost ako od heroinu
aj ja fajcim a neviem si predstavit, ze by som si pred skolou alebo po nezapalila....jasne, ze existuju aj ine sposoby ako odburat stres, ale hodit si ecko a potom ist do skoly...sorry, toto neni nic pre mna. Radsej budem mat v hajzli pluca ako pecen.
-
P3Bo
Guru wannabe
Diskusia je o tom že sú dva názory aj keď je pravdou že asi nikto z tejto témy nezmení svoj postoj - je zbytočná no aj napriek tomu nemôžeš povedať pinco že ti hovoríme my nefajčiari niečo čo by ti malo ublížiť práve naopak a sám to vieš . Neviem v ktorej téme vo športe to bolo uvedené a kto to povedal ale veľmi sa mi tu hodí ta myšlienka len ju trošku obmením :"každý kto fajčí vie aké riziká to obnáša , len dúfa ,že jemu sa to nestane "pinco napísal:ďaľší mudrc? Načo sem vôbec píšu nefajčiari?
P3bo tu ide o to, že ani jeden z vás nefajčiarov nevie aké to je, keď máš chuť si zapáliť. Pre mňa je to ako keď som hladný a idem sa najesť, som smädný tak sa napijem. S cigaretou je to to isté, skrátka keď chcem cigaretu, tak ju musím mať. Niektorí píšu, že napríklad stres nemusia odbúravať cigaretou, radšej sa s tým vysporiadajú vnútorne, ja mám napríklad svoj recept ako sa zbavím zaručene stresu, ten môj recept je cigareta. Ak by bolo také jednoduché prestať so závislosťou, tak tu nemáme žiadnych fajčiarov, drogovo závislýchsvet by bol krajší a lepší

-
P3Bo
Guru wannabe
Sú rôzne druhy závislostí a myslím , že každý nejakou ( či už viac , alebo menej zákernou ) trpí .pinco napísal:....
Presne tak máš pravdu, treba v živote toho veľa zmeniť, aspoň u mňa to platí stopercentne. Chcel som to zmeniť a aj chcem, ale vždy sa stane niečo a vrátim sa späť. Viem, že je to moja chyba, ale je to znovu opakujem závislosť a vždy si nájdem výhovorku a hlavne dôvod prečo s tým znovu začať. A či mi vyhovuje momentálny stav? Mám toho absolútne vyše hlavy ako aj v práci, tak aj v súkromnom živote a skúste niekto mi zobrať cigarety!
-
P3Bo
Guru wannabe
Mňa drží od fajčenia partia samý nefajčiar(a už vyžšie spomenutá udalosť v rodine ) - a som rád že tomu tak je . Svojho spolužiaka sa snažim trochu obmedzovať, ale to sa mi darí iba cez prestávky no zvyšok dňa fajči jedna radosť. Asi by si potreboval aby ťa od toho odhovárali priatelia ale ani tí pri tebe nebudú aj na záchode takže asi jedinou osobou ktorá to môže zmeniť si bohužiaľ len ty sám. Držím palce 
//hlavne sa netreba poddať stresu a siahnuť po cigarete musíš nájsť niečo čo ťa upokojí .
//hlavne sa netreba poddať stresu a siahnuť po cigarete musíš nájsť niečo čo ťa upokojí .