Fajka/Dýmka

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
mehmed
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Fajka/Dýmka

Príspevok od používateľa mehmed »

no. skrátka a jasne - fajčí niekto z vás Fajku? nemyslím vodnú, myslím takú, akú fajčili naši dedkovia a babky.
Tiež by ma zaujímalo, prečo ste začali fajčiť fajku, aké tabaky uprednostňujete plus nejaké skúsenosti.. :)

Ja mám čiernu Petersonku, pomaly ju odpanňujem/zafajčujem :D tabakom MacBarren Vanilla Cream.. 8)
mám rád tabak, ale cigarety sú seno, humus, odpad... ľudia nevedia, o aké fajné veci prichádzajú a aký humus si pchajú do seba.
existuje aj lepší humus, veru tak!

/ak tu táto téma niekde je, mrzí ma, ale nenašiel som ju.. :? !

/jo, no treba sa o to starať..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jeden cas som fajku mal, avsak vzala zadost totalnemu nedostatku udrzby...
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

mal som parkrat...nadrtili sme si cohibu s kamosom do toho, vcelku v pohode to bolo, taky midnight chillout
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Mal som, no dopadol som podobne, ako Fabo. Po úspešnom zafajčení som naložil asi trikrát a potom zapadla prachom. Predsalen, moja parketa sú vodné fajky :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

no tak to si nedopadol podobne ako ja, moja bola pouzivana, potom sa zaniesla az tak ze to uz neslo vycistit tak putovala do kosa.... ale mas pravdu, shisha je lepsia.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

este som fajku nefajcil, ale chcem urcite nejaku vyskusat. pripada mi to omnoho sympatickejsie ako cigarety alebo vodne fajky. to uz naozaj kvalitny tabak, pohodicka, dobre vinko, dobra kniha, pri zapalenom krbe... juj uz nech nejaku mam :D pripadne potom cigary, ale fajka mi pride trocha dostojnejsia :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ades napísal:este som fajku nefajcil, ale chcem urcite nejaku vyskusat. pripada mi to omnoho sympatickejsie ako cigarety alebo vodne fajky. to uz naozaj kvalitny tabak, pohodicka, dobre vinko, dobra kniha, pri zapalenom krbe... juj uz nech nejaku mam :D pripadne potom cigary, ale fajka mi pride trocha dostojnejsia :)
tak tak, aj ja by som to chcel skusit... mam taky dojem, ze v lete sa jedna na chatu kupi, ked sa tam bude chodit s kamosmi...
ades
Guru
Guru

ty chces kupovat fajku spolocne s kamaratmi? ako nikdy som nefajcil, ale uz teraz viem, ze "zena a fajka sa nepoziciava" :wink:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

hmm asi na to nemam dostatocne vyvinute chutove pohariky (podobne ako do puberty chalanom nechuti pivo teda neviem ako sa to povie :D) alebo co ale pride mi to strasne horke mal som to iba par krat zatial tabak drum co nanho hovorite?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

JV napísal:hmm asi na to nemam dostatocne vyvinute chutove pohariky (podobne ako do puberty chalanom nechuti pivo teda neviem ako sa to povie :D) alebo co ale pride mi to strasne horke mal som to iba par krat zatial tabak drum co nanho hovorite?
tak to ti mozem povedat ze drum je poriadny sajrajt :D to je ciste bago.. humus fuj.. :D neskutocny smrad..
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ades napísal:ty chces kupovat fajku spolocne s kamaratmi? ako nikdy som nefajcil, ale uz teraz viem, ze "zena a fajka sa nepoziciava" :wink:
no, na chatu chodime traja kamarati zvycajne, asi to tak aj ostane v lete, tak som chcel aspon jednu, popr. ked bude viac penazi tak aj dve, tri kupit nech kazdy ma... ale to je este daleka buducnost... ale jednu si v lete urcite zaobstaram.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

brainwirm napísal:tak to ti mozem povedat ze drum je poriadny sajrajt :D to je ciste bago.. humus fuj.. :D neskutocny smrad..
Drum je fajny.Je to vec vkusu :P
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

hej ale podla mna je dobry skor na sulane nez na dymku
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

drum je cigaretový tabak.
Najlepší tabak ide do cigár, potom horší do fajkových tabakov, horší je šúľací cigaretový, ostatné sa pchá do cigariet. :wink:
Neviem teda ako vy, al e ja som o tom presvedčený. O dobrej cigare sa nedá debatovať. A fajka je tiež úžasná vec, len si na ňu treba fakticky dávať dobrý pozor a nedosrať si ju. Mne moja už riadne močkuje :cry: vyžieram si kyslo-horký chlebík zbrklo zafajčenej fajky. doriti. Ale dúfam, že sa to ešte nejako napraví.
Ale zo začiatku, tá vôňa, tá chuť... oooooch, keď som si dal po fajke cigaretu.. no, neviem neviem. :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

jeden nas rodinny znamy fajci iba fajku a v sucasnom veku 46 rokov prekonal tri infarkty..dobru chut :)

jamess: rozdrvit cohibu a napchat ju do fajky??? ty barbar,uz s tebou neprehovorim...

co sa tyka mna tak my s partiou sme fajcievali tabacek.mali sme chutny,ceresnovy. vzdy dobre padla sladka pokurka niekde v lese alebo vecer na chate. skoda len ,ze sme rovnaky tabak uz nevedeli najst.
ades
Guru
Guru

pinacolada napísal:jeden nas rodinny znamy fajci iba fajku a v sucasnom veku 46 rokov prekonal tri infarkty..dobru chut :)
to nemusi suvisiet s fajcenim...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ades napísal:to nemusi suvisiet s fajcenim...
ale podla mna ano. on bol inac stihly a v dobrej kondicii.pracoval ako lesnik a jedina jeho nerest bola prave fajka....
mozes studovat medicinu a tvarit sa mudro ,ale logika v tomto pripade jednoducho nepusti
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

čerešňových tabakov je veľa. Kde ste hľadali?
ades
Guru
Guru

pinacolada napísal:ale podla mna ano. on bol inac stihly a v dobrej kondicii.pracoval ako lesnik a jedina jeho nerest bola prave fajka....
mozes studovat medicinu a tvarit sa mudro ,ale logika v tomto pripade jednoducho nepusti
ved dobre, ale z toho, co si napisal predtym clovek nevie, ci je byvaly atlet alebo ma pol tony a sedi cele dni pred telkou.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

pinacolada napísal:ale podla mna ano. on bol inac stihly a v dobrej kondicii.pracoval ako lesnik a jedina jeho nerest bola prave fajka....
Pozri sa, poznal som ludi ktory zomreli na tuberkulozu....poznal som ludi, ktory mali problem s pecenou a tak isto zomreli.......cize ked tu mas take 'zdrave' reci, od dnes si ani nechlipni alkoholu, a ani nechod medzi ludi do baru lebo tam mas vsade dym..... :)
Sorry, ale ako si to napisal, vyznelo to ako keby fajka skodila nejak viac ako cigareta alebo nieco ine......a stavim sa, ze ty zijes tak uzasny zdravy zivot. :)
Napísať odpoveď