Far Cry 3
-
lekoklatik
VIP
Re: Far Cry 3
Vieme niekto ci bude PS3 verzia s Ceskymi titulkami?
zatilal som videl len PC verziu s CZ, ani nejako som nezaznamenal, ze by mala byt. vacsinou sa to vyzdvihne, ze je to s CZ. Predsa len na konzole to nie je samozrejmost.
-
Outsider
Star
Hrat FC3 na PS3 je hrdelny zlocin. Takze minimalnym trestom bude hra bez CZ titulkov.lekoklatik napísal:Vieme niekto ci bude PS3 verzia s Ceskymi titulkami?
FrappuccinoSVK: Malo by to fungovať tak, že si kúpiš škatuľu a buď pri inštalácii ťa to hodí do Steamu, alebo potom si to tam hodíš ručne.
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Lebo chcem to mať na steame ale nie ako non-steam hru.Svarog napísal:FrappuccinoSVK: Malo by to fungovať tak, že si kúpiš škatuľu a buď pri inštalácii ťa to hodí do Steamu, alebo potom si to tam hodíš ručne.
-
XGames
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Väčšina krabicových verzií hier od Ubisoftu (AC sada, Heroes 6, Anno 2070, Driver 2 atd) sa nedá pridať na Steam, pri FC3 to bude s najväčšou pravdepodobnosťou tiež tak.
Ak chces Steam verziu tak treba kúpiť na Steame alebo nájsť niekoho kto má Steam verzie hier na predaj.
Ak chces Steam verziu tak treba kúpiť na Steame alebo nájsť niekoho kto má Steam verzie hier na predaj.
-
lekoklatik
VIP
Nie je zlocin to, ze tato hra (a dalsie) su primarne vyvijane prave na konzoly?Outsider napísal: Hrat FC3 na PS3 je hrdelny zlocin. Takze minimalnym trestom bude hra bez CZ titulkov.
Nepotrebujem vrazat peniaze do PC a bat sa ci mi hra pojde.
Rad si pohodlne sadnem k televizoru a bez strachu mozem zacat hrat.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ešte sa nestalo aby mi hra nešla
Je uplne jedno ci to bude hrat na PC alebo konzole, ak je hra raz dobra tak zazitok bude zrovnatelny. Vacsina 'pure' pcckarov sa tu ohana grafikou ale zabudaju na jednu vec zatial co oni sa hrbia a skulia pri max detailoch na malicky monitor do nejakych 27" tak vacsina konzolistov si to uziva pohodlne s postele, sedacky na +40" TV. Ono je to tak nejak vyrovnane
Idelane je hrat PC verziu, max details, gamed z postele na aspon +50" TV a spojit to naj z oboch platforiem...no nie vzdy sa da a tak je to o kompromisoch. Najsmutnejsie vsak je, ze PC straca pri tych konzolovych portoch aj to jedine...dobru grafiku. Ak si vezmem ze vykon sucastnych PC je aj 5-10 krat lepsi, tak preco nevidim ziadny markantny rozdiel, ani len dvojnasobny
http://www.hitmanforum.com/index.php/to ... omparison/
u FC3 to nebude ine
u FC3 to nebude ine
z postele je to fajn kukam tak na 50" obrazovku, po vianociach bude 60" 3d led tak si fc3 vychutnam na konzole
dx11 ma netrapi, skusit to skusim na htpc ale necakam ze si to zahram koly cpu
21-minuta krokodil to zabil
dx11 ma netrapi, skusit to skusim na htpc ale necakam ze si to zahram koly cpu
21-minuta krokodil to zabil
Na steame ma uz caka deluxe edicia, a dostal som bonusovo aj FC1. Can't wait.
Super, vychutnavaj si to na 50' obrazovke, pricom na to rozlisenie sa neda pozerat, pretoze je to len tisic krat vyhladene 480p,k tomu zastarale technologie, nevyrazne textury, no z toho mi vypliva ze ja budem mat daleko vacsi zazitok na 21'5 pri rozliseni 1080p jak ma byt + dx11 ako ty na tom zufalom starom xboxe.
////
k- ty debil aspon sa podpis ked si obhajujes tu 7 rocnu krabicku, realne skusenosti mam videl som x krat hry na xboxe a hovorim zato ze ty mas 50' je mi totalne jedno ked to rozlisenie co na tom bezi bolo male uz v roku 2005
////
k- ty debil aspon sa podpis ked si obhajujes tu 7 rocnu krabicku, realne skusenosti mam videl som x krat hry na xboxe a hovorim zato ze ty mas 50' je mi totalne jedno ked to rozlisenie co na tom bezi bolo male uz v roku 2005
myslim si, ze pri vsetkej tej akcii nebude cas hladat tych par rozdielov v grafike. Naozaj v dnesnej dobe PC trpi portami. Ja tiez kupujem PC verziu avsak ak by som vedel hrat 1st per shooter na ovladaci zobeirem si to kludne na konzolu.
-
lekoklatik
VIP
dafuq? Nie su nahodou hry na PS3 a xbox aj v 1080p?Korag napísal:Super, vychutnavaj si to na 50' obrazovke, pricom na to rozlisenie sa neda pozerat, pretoze je to len tisic krat vyhladene 480p,k tomu zastarale technologie, nevyrazne textury, no z toho mi vypliva ze ja budem mat daleko vacsi zazitok na 21'5 pri rozliseni 1080p jak ma byt + dx11 ako ty na tom zufalom starom xboxe.
LoL, nie. Konzola ti max upscaluje.
Napr. porovnanie z Black Ops 2 (DigitalFoundry):
Napr. porovnanie z Black Ops 2 (DigitalFoundry):
A hry v 1080p na konzolach su. Avsak spocitas ich na jednej ruke.So let's start with image quality. The 360 puts on a very impressive show despite Black Ops 2 running at just 880x720 native resolution.
-
Outsider
Star
Co ty meles bratm ?mattoxx napísal:Je uplne jedno ci to bude hrat na PC alebo konzole, ak je hra raz dobra tak zazitok bude zrovnatelny. Vacsina 'pure' pcckarov sa tu ohana grafikou ale zabudaju na jednu vec zatial co oni sa hrbia a skulia pri max detailoch na malicky monitor do nejakych 27" tak vacsina konzolistov si to uziva pohodlne s postele, sedacky na +40" TV. Ono je to tak nejak vyrovnaneIdelane je hrat PC verziu, max details, gamed z postele na aspon +50" TV a spojit to naj z oboch platforiem...no nie vzdy sa da a tak je to o kompromisoch. Najsmutnejsie vsak je, ze PC straca pri tych konzolovych portoch aj to jedine...dobru grafiku. Ak si vezmem ze vykon sucastnych PC je aj 5-10 krat lepsi, tak preco nevidim ziadny markantny rozdiel, ani len dvojnasobny
u FC3 to nebude ine
Mam sice len 23" a zostavu co taha vacsinu hier na high, ale z kresla si na to trufnem len ked to pustim na 40" tv. Monitor je sakra maly a o zazitku z kresla v mojom pripade nemoze byt ani rec. Popravde aj ta TV sa mi uz zda mala a to na to cumim mozno z 1.5m
No ono je to uz raz tak, s jedlom rastie chut. Osobne vsak dam prednost konzola+TV ako PC+ monitor a to vravim ako pcckar, ktory 90% titulov hra v PC verzii avsak na TV
S prichodom novych konzoli sa minimalne prve roky situacia velmi nezmeni, konzolova grafika sa dotiahne na dnesny mainstream. takze uz v dobe vydania budu brzdit vyvoj, PC sa bude stale len portovat, a nam neostane nic ine len upgradovat HW aby nam sli tie neoptimalizovane porty aspon na 30fps pri nezmenenej grafike... Ma to vsak aj pozitivum, konecne vyuzijeme tie nase core i5ky 
Zatial podla mna super, pridavam par screenov, 1920*1080, 2x MSAA, Very High nastavenia - na Phenom X4 965 3.7 GHz, 8 GB RAM, HD 7770 to taha na 45 FPS+.
Zda sa to len mne alebo je grafika ozaj slabsia ako v crysis z roku 07?
tak to by trebalo mat pri sebe obrazky na porovnanie.