pls potrebujem pomoct : neviete niekto aky je najlepsi farbiaci sampon ? Vsetci doporucuju palette ale ten vobec nechyta. Mam tmavo hnede vlasy a chcem si ich dat na blond a na farbu nemam moc naladu a este k tomu sa mi budu lamat vlasy. Dik za odpovede
Farbiaci šampón
Farbiaci šampón
Ahojte all,
pls potrebujem pomoct : neviete niekto aky je najlepsi farbiaci sampon ? Vsetci doporucuju palette ale ten vobec nechyta. Mam tmavo hnede vlasy a chcem si ich dat na blond a na farbu nemam moc naladu a este k tomu sa mi budu lamat vlasy. Dik za odpovede
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tych samponov moc v predaji nie je, kedysi bol lepsi vyber aj rozne zmyvatelne peny, ale Wella aj Schwarzkopf maju napriklad tonovacie farby, ktore nie su take agresivne ako normalne farby, po par tyzdnoch sa postupne vymyju a neposkodzuju vlasy. Zistis to podla oznacenia na krabicke.
Stupen 1 = sampon
Stupen 2 = zmyvatelna farba/neobsahuje amoniak/
Stupen 3 = trvala farba/vacsinou obsahuje amoniak/
A k tomu Palette, moja sastra si napriklad farbila s Palette samponom vlasy na cierno a vzdy jej bez problemov chytil. Takze tazko povedat, ktora znacka je najlepsia.
Stupen 1 = sampon
Stupen 2 = zmyvatelna farba/neobsahuje amoniak/
Stupen 3 = trvala farba/vacsinou obsahuje amoniak/
A k tomu Palette, moja sastra si napriklad farbila s Palette samponom vlasy na cierno a vzdy jej bez problemov chytil. Takze tazko povedat, ktora znacka je najlepsia.