Kód: Vybrať všetko
Kód: Vybrať všetko
Blbosť, to tam určite nebolo.peterxxx napísal:Jest byci cumak je nic, jeden chlap si odrezal svoje genitalie !
a hlavne na psychiku..Kedze 80% uloh by bez oklamania svojej psychiky asi ludia nespravili..Ked som skakal pred 2 rokmi bunjee tak tiez to inak neslo, ako oklamat psychiku co najviacGothaR napísal:No maju napriklad nejaku plosinu, ktora sa otaca vysoko nad zemou a maju na nej zbierat vlajocky a tak podobne. Pripadne mali cosi aj v takom vacsom bazene, kde sa bolo treba ponorit cez niekolko otvorov a na dne zobrat vlajocku, proste zamerane na odvahu a fyzicku zrucnost, nie na to, kto sa dokaze nepogrcat
Ked si precitas, co som pisal predtym a potom tak zistis , ze som nehovoril , ze to bolo vo Fear factor, len som chcel uviest nieco na porovnanie , ze ludia dokazu spravit za prachy ovela horsie veci.JaJeNiektoIny napísal:Blbosť, to tam určite nebolo.
Ja by som to skúsil, veď 50 tisíc je 50 tisíca kde ľahšie zarobíte také peniaze?
Pochybujem, ze to bolo v tom serialy, ktory bol ako popis videa..Vsak to bolo nahrane uplne low kamerou..To mi skor pripada ako daky psychopati..Lebo ako dobre vidis, v takychto sutaziach je potrebne mat zaistene, ze sa danemu cloveku nic nestane..Predsa sutaz o tom, aby si clovek sam ublizoval rezanim koncatim a podobne pochybujem, ze by presla bez masivnych pokut..Takze umna to video nema s nijakou sutazou nic spolocne..peterxxx napísal: Ked si precitas, co som pisal predtym a potom tak zistis , ze som nehovoril , ze to bolo vo Fear factor, len som chcel uviest nieco na porovnanie , ze ludia dokazu spravit za prachy ovela horsie veci.