1. áno, čím vyšší stupeň, tým rýchlejšie vysuší vlasy, alebo čím vyšší stupeň, tým viac vlasy rozfúka a vyzerá ako strašidlo
2. áno, na našom féne to funguje tak, že keď počas fénovia podržíš isté tlačítko, tak fúka studený vzduch, čo je dobré, ak dlhšie pôsobíš teplým vzduchom na jedno miesto a týmto tlačítkom hneď pokožku schladíš. Ja si s tým napr. v lete ochladzujem chrbát

3. vraj to má jej žehlička na vlasy. Kupoval som jej ju ja, ale neviem, čo to znamená. Podľa mňa toto je tá, tebou spomínaná, marketingová featurka. (Kurvadrát, tak už viem prečo bola tá žehlička taká drahá.)
4. a) keď zadrbeš prachom zadnú sieťku, cez ktorú sa vháňa vzduch, tak sa prehrieva a vypne ho poistka. Ale fén bez tej sieťky asi neexistuje.
b) fén sa musí dobre držať, nesmie byť ťažký a tak ako spomínal begbeee je lepší menší ako veľký. Nechceš predsa aby zaberal pol kufra, keď niekam cestuješ. Existujú také, pri ktorých sa dá rúčka zložiť, takže sú praktickejšie.
Vypĺňala z časti priateľka a z časti ja, keďže občas fén použijem, ak nechcem behať napr. v zime s mokrou hlavou po vonku.