FiberTV (tv,tv karta...)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
4JOKE
Light Star
Light Star

FiberTV (tv,tv karta...)

Príspevok od používateľa 4JOKE »

Chcem si objednat FiberTV ale niesom si isty ohladom par veci co sa tyka zapojenia...
1) Set-top-box od Orangu ma ake vystupy? Pretoze by ma zaujimalo ci ma aj klasicky (coaxial) analogovy vystup alebo ci sa da k (beznej) TV pripojit len pomocou SCART ?

2) Dalej chcem FiberTV pripojit k PC. Takze dajme tomu ze by som kupil tv kartu s digitalnym tvtunerom. Potrebujem dalsi set-top-box aj pre pc? Ak ano, bude mat set-top-box potrebne vystupy, ktore ma tv karta ?
Najskor uvazujem nad tymito dvoma hybridnymi kartami, pricom ta druha ma MPEG-2 encoder :
http://tntrade.sk/leadtek-winfast-pxdtv ... 17503.html
http://tntrade.sk/leadtek-winfast-pxdvr ... 17511.html

3) Ma niekto skusenosti, ze ak ma zapnutu FiberTV tak klesa rychlost FiberNetu alebo pripadne sa zvysil ping? Ano viem, ze tu je tema o FiberNete ale tusim sa to tam nikto nepytal. (no znamy ma magio a ma prave s tymto problem ak je na internete a zaroven ma zapnutu TV)

Dakujem za odpoved.
sebci
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sebci »

3) Ma niekto skusenosti, ze ak ma zapnutu FiberTV tak klesa rychlost FiberNetu alebo pripadne sa zvysil ping? Ano viem, ze tu je tema o FiberNete ale tusim sa to tam nikto nepytal. (no znamy ma magio a ma prave s tymto problem ak je na internete a zaroven ma zapnutu TV)

to za magio to je hlupost... su tam len nepatrne rusenia... internet ide na svojej frekvenci.. a tv tiez.. u fiber od orange je to tiez tak pokial sa nemylim
4JOKE
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 4JOKE »

sebci napísal:3) Ma niekto skusenosti, ze ak ma zapnutu FiberTV tak klesa rychlost FiberNetu alebo pripadne sa zvysil ping? Ano viem, ze tu je tema o FiberNete ale tusim sa to tam nikto nepytal. (no znamy ma magio a ma prave s tymto problem ak je na internete a zaroven ma zapnutu TV)

to za magio to je hlupost... su tam len nepatrne rusenia... internet ide na svojej frekvenci.. a tv tiez.. u fiber od orange je to tiez tak pokial sa nemylim
Aha, tak snad mas pravdu :)
Napísať odpoveď