FIFA 12
Re: FIFA 12
takze ked sa chystam kupit origo pretoze chcem hrat online tak nemam installovat stiahnutu fifu 12? lebo najrpv sa chcem uisiti ci mi to normlane pojde a potom si chcem kupit origo. ale ak by mi nela potom origo to by bol pruser 
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
ked sem hodis zostavu, snad by sme vedeli povedat kde by mohli nastat problemy...
//a ako vravim, ten kto ma fifu predobjednanu, neodporucam instalovat warez verziu...uz som sa stihol niekde docitat, ze zdrojovy kod instalatora zo stareho dema bude pouzity aj vo finalnej verzii, a to sa zrejme tyka hlavne krabicovej verzie...
ak chces fifu vyskusat, odporucam predvcerom vydane opravene demo - http://www.easports.cz/fifa12/demo
s warez verziou si ajtak zahras iba exibiciu, cize zatial je to prakticky to iste (a demo mas stiahnute skor) 
//a ako vravim, ten kto ma fifu predobjednanu, neodporucam instalovat warez verziu...uz som sa stihol niekde docitat, ze zdrojovy kod instalatora zo stareho dema bude pouzity aj vo finalnej verzii, a to sa zrejme tyka hlavne krabicovej verzie...
ak chces fifu vyskusat, odporucam predvcerom vydane opravene demo - http://www.easports.cz/fifa12/demo
tak zostava amd athlo 4200 2,1 ghz 3giga ram a 8600geforce.. no demo mi je na dve veci kedze je to pre mna nehratelne strasne seka a nie iba mne viac ludom s lepsim pc . preto chcem vyskusast varez verziu ak mi to bude sekat nevyhodim zbytocne 40 eur ked to hravat nebudem moct...
-
lekoklatik
VIP
Tvoja logika nepozná hranice chalan...
Demo seká tebe a tvojím kamarátom pretože všetci máte výkonné PC?
Demo seká tebe a tvojím kamarátom pretože všetci máte výkonné PC?
-
Pigesko
King
a demo si stahoval kedy?? lebo v tomto novom je prave to "sekanie" opravene...
"Začneme hned tou nejpříjemnější zprávou, a to že soubor pro instalaci po spuštění již dále nebude vyžadovat, abyste odinstalovali FIFA 11, pokud ji máte nainstalovanou na svém PC. Velmi pak také potěší změna, která trápila mnohé hráče - záseky a lagy během zápasu. Tento problém je rovněž vyřešen."
//no mne je to v kazdom pripade jedno
mozes skusit aj warez verziu...
"Začneme hned tou nejpříjemnější zprávou, a to že soubor pro instalaci po spuštění již dále nebude vyžadovat, abyste odinstalovali FIFA 11, pokud ji máte nainstalovanou na svém PC. Velmi pak také potěší změna, která trápila mnohé hráče - záseky a lagy během zápasu. Tento problém je rovněž vyřešen."
//no mne je to v kazdom pripade jedno
tak typek ma novy stvorjadrovy pc a seka mu to tak to bude urcite tym
)) keby si hral fifu nejaky ten rok tak by si vedel ze prolem bol vzdy s demom. aj minuly rok fifa 11 demo sekalo niekomu a plna hrat isla na plnych detailoch tak ked nevies tak nehovor
-
Pigesko
King
Ale...nechapes co sa ti snazim povedat ??
opravene demo vyslo prave v den kedy sa na nete objavila varez verzia! to znamena ze tie chyby ktore malo stare demo nemohli byt opravene aj vo varez verzii ked ta bola na nete o niekolko hodin skor ako nove opravene demo
chapeme??
v neposlednom rade si treba uvedomit, ze dostupna warez verzia sa neinstaluje, ale len sa kopiruju subory z clone dvd do zlozky s demom, takze aj samotna hra pracuje so subormi, ktore obsahovalo stare demo, a prave tie subory mozu byt tie ktore sposobovali v samotnom deme sekanie
//uz neviem ako to mam vyvsetlit...proste kludne ti moze stare demo a dostupna warez verzia sekat, no nove demo a finalny release by ti mozno nesekali
//a preto sa ta opat pytam...skusal si uz nove demo ?? (lebo ak nie, tak sa dalej nemame o com bavit...)
opravene demo vyslo prave v den kedy sa na nete objavila varez verzia! to znamena ze tie chyby ktore malo stare demo nemohli byt opravene aj vo varez verzii ked ta bola na nete o niekolko hodin skor ako nove opravene demo
v neposlednom rade si treba uvedomit, ze dostupna warez verzia sa neinstaluje, ale len sa kopiruju subory z clone dvd do zlozky s demom, takze aj samotna hra pracuje so subormi, ktore obsahovalo stare demo, a prave tie subory mozu byt tie ktore sposobovali v samotnom deme sekanie
//uz neviem ako to mam vyvsetlit...proste kludne ti moze stare demo a dostupna warez verzia sekat, no nove demo a finalny release by ti mozno nesekali
//a preto sa ta opat pytam...skusal si uz nove demo ?? (lebo ak nie, tak sa dalej nemame o com bavit...)
ja vravim o stiahnutej hre s crackom ziadnym demom... to je dost rozdiel samozrejme na nete este nieje
no skusim stiahnute este raz to ze vraj opravene demo. opravene pisu napr ze trebalo odinstalovat fifu 11 ja som to nemusel tak jedine ak opravili tie lagy a aj nastavenie celeho dema. lebo ked som zmenil rozlisenie a kvalitu rozdiel som nevidel
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2011, 13:45)
tak demo stiahnute akoze tak opravena verzia vysledok ten isty
) takze zbytocne stahovanie lebo viem ze s demom su problemy aj minule rocniky... plna hra uz isla dobre
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2011, 13:45)
tak demo stiahnute akoze tak opravena verzia vysledok ten isty
-
master23
Light Professional
cital som, ze ludia maju problemy aj s tym novym demom, takze cuco0 ma pravdu.
ja uz som teda sprovoznil FIFA 12, aspon exhibicia na teraz. uz len cakat na crack.
ja uz som teda sprovoznil FIFA 12, aspon exhibicia na teraz. uz len cakat na crack.
Je v novom deme opravena aj podpora gamepadou? V prvom deme mi hral po zapojeni gamedu padala hned na zaciatku.
tak to ti neviem povedat mne gamepad isiel aj v tom starom deme. ja tam ziadny rozdiel nevidim ze by bolo nieco opravene 
-
Anem
Star
A čo majú Slováci konečne vlastné kečky?master23 napísal:cital som, ze ludia maju problemy aj s tym novym demom, takze cuco0 ma pravdu.
-
guess.whoo
Redeemer
ta fifa ma podobny problem ako jedna zo serie NHL, je treba nastavit cosi v task manageri, ale uz si nespomeniem co to bolo
-
MichalkoOo
Zablokovaný
prioritu pre fifa.exe na high
-
Pigesko
King
lukas9206:
A na závěr pak byly vychytány problémy s ovladači, zde ale není zcela jisté, zda se změna týký všech, u nichž se pády hry vyskytovaly. Konkrétně víme například o Logitech F510, jenž tedy už bude šlapat, jak by správně měl.
A na závěr pak byly vychytány problémy s ovladači, zde ale není zcela jisté, zda se změna týký všech, u nichž se pády hry vyskytovaly. Konkrétně víme například o Logitech F510, jenž tedy už bude šlapat, jak by správně měl.
-
master23
Light Professional
jj tiez to robim tou prioritou, ale nepomaha to.
vlastne mi to robi teraz aj pri plnej hre, ale poprve je to warez, a podruhe nemam najvykonejsiu zostavu.
a tvare Slovakov budu urcite pri vacsine, tento krat su tam normalne fotky hracov.
//kucka ma 78 overall, ale nema foto.
vlastne mi to robi teraz aj pri plnej hre, ale poprve je to warez, a podruhe nemam najvykonejsiu zostavu.
a tvare Slovakov budu urcite pri vacsine, tento krat su tam normalne fotky hracov.
//kucka ma 78 overall, ale nema foto.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
inak mám midend a fifa 12 nefixnuté demo mi ide bez problémov 60FPS:
AMD Phenon II X4 965 AM3 Pretaktovaný
Gainward GTS450 1 GB pretaktovaná
WD Caviar Black
8 GB Kingston HyperX blu edition
W7 x64
AMD Phenon II X4 965 AM3 Pretaktovaný
Gainward GTS450 1 GB pretaktovaná
WD Caviar Black
8 GB Kingston HyperX blu edition
W7 x64
-
Anem
Star
akú foto myslíš? lebo foto v menu podla tohto má
ináč kedže podla videí na YT tí blbci z EA nedali tvár ani takým hráčom ako Suaréz či Carrol o Škrtelovi ani nedúfam...
ináč kedže podla videí na YT tí blbci z EA nedali tvár ani takým hráčom ako Suaréz či Carrol o Škrtelovi ani nedúfam...
-
master23
Light Professional
anem: podla toho co pises, tak mozem povedat len to, ze kazdy to ma asi inak. asi koli tomu, ze to neni original.
ja nemam foto Kucku , ale mam Carrolla, Skrtela aj Suareza,
ja nemam foto Kucku , ale mam Carrolla, Skrtela aj Suareza,
-
Anem
Star
Myslel som že nemajú vlastnú tvár v hre / na ihrisku.