FIFA 12
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: FIFA 12
aj vám na začiatku sezóny prestúpili takí hráči ako Drogba, Nani alebo Sneijder? 
ano, neviem sice dopodrobna kto, nesledoval som to, ale co som zachytil, tak za tych 10 hodin deadline mi stihol prestupit hamsik, sneijder a sam som predal inzaghiho 
-
Anem
Star
ináč ja som si dal skauta na Slovensko a teraz mi napisalo že našiel dvoch hráčov - Csaba Kello a Kornel Kukoľ

Asi po 3 rokoch som si kúpil originál hru a to z dvoch dôvodov: aby som mohol hrať online a nemusel hru sťahovať 2 dni pri mojom pomalom downloade. A čoho som sa dočkal? Sťahovanie/Inštalovanie nejakého sprostého zbytočného programu a momentálne sťahovanie 3GB nejakých updateov, tak to dakujem pekne! a ešte som čítal na forach že niektorí ľudia maju problem so sekaním, 1 zapas im ide v pohode ale potom v dalšich im to začne postupne sekať. Demo mi išlo v pohode, skoro bez sekania na maxime ale ked budem mať taký istý problém tak si asi hodím šabľu..
-
Pigesko
King
filip289: ludia na nete toho popisali tolko...nechaju nainstalovane fifu11, fifu12 demo, do stiahnutej originalky nadrbu crack lebo nevedia vydrzat do vydania, zmenia kompatibilitu .exe suborov, zmenia atributy replay0, prepisali koncovky .ini na .txt, prepisali fifaconfig, stahuju rozne keyboard fixy...a potom pri oficialnom vydani sa cuduju ze im nieco nejde ?? no nech sa nehnevaju, ale ja som pred instalovanim originalky dal prec demo, precistil registre, nainstaloval fifu 12, pockal na cas vydania (01:00) spustil, a fifa slapala jak hodinky 
-
master23
Light Professional
tak tie prestupy sa mi zdaju trocha prehnane.
u mna Silva zo City do Arsenalu. Sneijder do City. Bale a Modric do United. Chicharito do Newcastlu.
a este sa snazili City ziskat Lamparda odo mna. Vzdy som odmietol, ale vzdy zvysili ponuku. Zacali na cca 20 mega eur, a posledna ponuka mala 103 mega eur
som neveril vlastnym ociam. ale aj tak som ho nepustil.
u mna Silva zo City do Arsenalu. Sneijder do City. Bale a Modric do United. Chicharito do Newcastlu.
a este sa snazili City ziskat Lamparda odo mna. Vzdy som odmietol, ale vzdy zvysili ponuku. Zacali na cca 20 mega eur, a posledna ponuka mala 103 mega eur
-
guess.whoo
Redeemer
to si maaaal 
Pigesko: máš pravdu
včera okolo polnoci som doinštaloval fifu, všetko v pohode, hra sa hraje skvelo, akurat online to trocha vacsinou posekava ale to bude problem mozno aj na druhej strane. ešte si ist v utorok kúpiť nový gamepad a bude to paráda 
-
gattuso1327
Medium Expert
prosím vás kde si môžem zmeniť nastavenie gamepadu ??? poprípade aj klávesnice
povedal som si že ked príde ešte jedna vylepšená, tak už ho pustím, najprv mi dávali 38mil€ (
), no...ďalšia už neprišla
predsa len tak nepustím svojho najlepšieho strelca
ani do svojho oblubeneho teamu 
predsa len tak nepustím svojho najlepšieho strelca
-
guess.whoo
Redeemer
trosku mi zacina vadit ten prehnany prestupovy rezim. som za polkou sezony a vacsina muzstiev v lige uz nema svojich povodnych hracov. tych prestupov mohlo byt menej
-
Anem
Star
no ja som zvedavý na zimné prestupové obdobie , lebo to letné bolo hrozné ale vidieť ,že je to nejako prednastavené. Začal som 3 karéry a v každej mi prestúpil Sneijder do City, Nani do Tottenhamu a Drogba do Interu...guess.whoo napísal:trosku mi zacina vadit ten prehnany prestupovy rezim. som za polkou sezony a vacsina muzstiev v lige uz nema svojich povodnych hracov. tych prestupov mohlo byt menej
tiez mam drogbu v interi, hamsika v chelsea a imbra do realu, v 2ch roznych karierach, a ked som hral za AC
3. kariera)tak sa real tiez pokusal o ibru, vid screen vyssie
3. kariera)tak sa real tiez pokusal o ibru, vid screen vyssie
-
Pigesko
King
chlapi nemate tu niekto par brazilcanov na vymenu ?? popripade aj brazilskeho trenera by som bral
(samozrejme myslim zlate karty)
-
iceman1414
Medium Star
prosim vas neviete preco mi nejde zvuk pri divakoch? ide len ked dam gol alebo ked vystrelim inak je ticho
Re: FIFA 12- sekanie
Zdravim chcem sa opytat, mam zostavu AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200 + 2.71 GHz , 3,25 GB RAM , graficku mam MSI NVIDIA GeForce 8600 GT a trha mi to ? kde moze byt chyba, pls poradte, mam to na najnizsom rozsliseni, a mierne to seka, dakujem
8600gts som mal sam, grafa nic moc, no na fifu musi stacit, co som si vsimol tak viacerim to seka ak maju otvoreny internetovy prehliadac (mne samemu tiez)
Chcel by som sa spýtať či sa dá nejakým spôsobom vypnúť únavu hráčov alebo aspoň znížiť, zostavu síce rotujem ale je pre mňa otravné keď moji najlepší hráči nedokážu odohrať dva zápasy za týždeň..
-
guess.whoo
Redeemer
mozno by sa to dalo upravit hned na zaciatku ked si vyberas aky level managementu chces. ked sa ti upravuje budget a platovy strop...skus
práve mám, som vybral ten amateur ale na tom sa nič nezmenilo