Filatelistika

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
flexeter
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Filatelistika

Príspevok od používateľa flexeter »

dúfam že sa to nezmaže...

z detstva mám veľmi peknú zbierku známok, ale už viac než 10 rokov sa o ňu nezaujímam, preto si myslím že by bola škoda nechať ju doma "hniť" keď viem že sa tam nachádza aj pár vzácnych kúskov...ak by sa tu našiel nejaký filatelista, ktorý by mal záujem, bol by som rád

btw. mám známky z každej krajiny na svete, aj z mnoho zaniknutých

btw2. môžte tu kecať aj celkovo o filatelistike, nenahnevám sa :P
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

ja som to ces zbieral a mam vzacne kusky,ale zatal sa toho necem zbavit
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak znamocky zbierala asi vacsina z nas tu na fore, bolo to ako keby povinnost - znamky, odznaky, medajly, karticky nieco z toho
tiez mam dakde svoju zbierku, nie je sice obrovska, ale dakych par stovak ks by sa naslo. jedneho casu som dokonca navstevoval aj filatelisticke potreby :D
flexeter
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa flexeter »

no ja som tiež chodil na filatelistický krúžok :D a objednával si známky z rôznych katalógov za nemalé prachy...

bolo to pekné hobby ale už o to nejak nemám záujem a chcel by som niekoho potešiť
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja mam toho tiez kopu, no a u starkej je este niekolko albumov so znamkami este z polovice 20teho storocia...
Tiez som rozmyslal nad spenazenim, ale predpokladam, ze vyssi zisk by sa dal dosiahnut prehliadnutim vsetkych znamok a zhodnotenim, ktore su vzacne. Tie by potom mohli ist na predaj, pretoze na svete to uz tak chodi, ze kazdy chce kazdeho oje*** a keby som tam len hodil album a ziadal hotovost tak mi daju mozno par tisic a koniec. Este urcite pockam a ked bude cas, tak sa na to pozriem, mozno aj s nejakym skusenym filatelistom...zatial nech naberaju na hodnote :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

je to dost popularne ale objasnite mi co to pre vas znamenalo alebo tak nejak, konretne mna to nechytilo a zda sa mi to dost nezaujimave ale daktori su fakt fanatici do toho :)

inak existuju filatelisticke potreby? :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Sheep:Existuje POFIS (poštova filatelisticke služba) tam si môžeš známky kukať, kupovať etc.. Ale dnes je toho už málo. V BA poznám jednu takúto predajňu, možno na niektorých poštách takéto niečo ešte žije.

- Môj otec má 4 albumy známok, niektoré su naozaj pekné a vzácne kúsky. Má tam všetky druhy od rastlín a prírody, cez šport, olympiady, kozmonautov, vedu, auta atechniku až po nahé ženy :lol:
- Má tam aj kúsky z dôb hádam márie terézie, čo nemajú zúbkovaný okraj. Ale mám ten pocit, že zrovna predať to nechce :)
nestastny121
Novice
Novice

Čo vy na toto

Príspevok od používateľa nestastny121 »

Mám taký problém. Mám pár vzácnych známok a hlavne mincí a chcel by som ich od niekoho ohodnotit. Medzi mincami je jedna z 11teho storočia a jedna minca so Štefánikom ktorá je dosť vzácna. Rád by som aby sa na fotky každný pozrel a povedal mi svoj názor na e-maile [email protected]
Prílohy
DSC00106.JPG
DSC00105.JPG
DSC00104.JPG
DSC00103.JPG
DSC00102.JPG
DSC00101.JPG
DSC00100.JPG
DSC00099.JPG
DSC00098.JPG
DSC00097.JPG
DSC00096.JPG
DSC00095.JPG
nestastny121
Novice
Novice

Dalsie

Príspevok od používateľa nestastny121 »

Prílohy
rub starej mince.JPG
DSC00117.JPG
DSC00116.JPG
DSC00115.JPG
DSC00114.JPG
DSC00113.JPG
DSC00112.JPG
DSC00111.JPG
DSC00110.JPG
DSC00109.JPG
DSC00108.JPG
DSC00107.JPG
apoloxx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa apoloxx »

ahojky aj ja som niekedy zbieral znamky a obcas si este kdee tu nieco kupim ale niesom ziaden zberatel ale ak vas zaujima cena znamok tak som nejake nasiel stych co su vysie takze ta prva myslim ze by mala byt tato: http://www.infofila.cz/net/g_ukaz.php?s=5&d=1&por=21
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

Ja som tiež niekedy zbieral znamky teraz asi vsetky su niekde pri starkej ulozene bolo to pekne hobby a niekde doma mam odloženu znaku s portretom Hitlera ta by m,ohla mat mozno niejaku hodnodu
Napísať odpoveď