Je to otázka vkusu a toho aké filmy preferuješ...mirak2 napísal:pri tejto nadhere som dvakrat zaspal...to bude asi Grantom, ktoreho velmi nemusim
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Mechanik / El Maquinista / The Machinist
u mna tak 8,5 - 9/10, skvely filmecek, Christian Bale sa zas raz ukazal, ze je pan herec, kvoli postave v tomto filme schudol asi 30 kg a vyzeral naozaj zubozene
vrelo odporucam
u mna tak 8,5 - 9/10, skvely filmecek, Christian Bale sa zas raz ukazal, ze je pan herec, kvoli postave v tomto filme schudol asi 30 kg a vyzeral naozaj zubozene
JJ dobry film,ale vyzeral strasneKibo napísal:Mechanik / El Maquinista / The Machinist
u mna tak 8,5 - 9/10, skvely filmecek, Christian Bale sa zas raz ukazal, ze je pan herec, kvoli postave v tomto filme schudol asi 30 kg a vyzeral naozaj zubozenevrelo odporucam
-
Grond
Medium Professional
odporucam Bourneovo ultimátum
fakt super film da sa povedat ze ma drzal stale v napati davam 10/10
hoci aj ostatne casti su dobre ale tento je vyvrcholenim
-
makaveli
King
treba napisat, ze vsetky na seba navazuju, tak ked to niekto bude pozerat, kto to este nevidel, najlepsie celu trilogiu za sebou.. tj. bourne identity -> bourne supremacy -> bourne ultimatum.. a stoji to za pozretie, vsetky triGrond napísal:odporucam Bourneovo ultimátum
prečo ne? ak sú podla neho najlepšie filmy v dnešnej dobe okolo 6/10?Šu-Do napísal:najlepsi film v poslednej dobe a ty sem das film ktory hodnotis len na 6/10 ?
mne sa páčil teraz film Definitely, maybe ... pekná romantická komédia postavená na realite a nie na klasickom ošúchanom príbehu "príde princ očarí princeznú a žili spolu šťastne až do smrti..."
takých 8-9/10 by som dal
-
seth82
Darca
-
Šu-Do
Redeemer
Kung Fu Panda
musim uznat, ze rozpravkove filmy sa mi niekedy (mnoho vela pripadov) pacia viac ako vselijake blockbustery, alebo aj filmy s hodnotenim nad 80%...
tento dalsi kusok je jeden z tych poriadnych animakov... urcite ho odporucam.. paradna komedia, kung fu a aj pribeh..
9/10
SETH82
nice... v kine to bola asi pecka co.. pekne na premiere.. vsak sa ani necudujem kedze film ziskal uz teraz hodnotenie cez 80%
http://www.csfd.cz/film/229743-wanted/
a cez 7.5 na IMDB
sa na tento snimok dost tesim...
ale na co sa najviac tesim je Hancock.. dufam, ze z toho ocakavania nebude sklamanie
musim uznat, ze rozpravkove filmy sa mi niekedy (mnoho vela pripadov) pacia viac ako vselijake blockbustery, alebo aj filmy s hodnotenim nad 80%...
tento dalsi kusok je jeden z tych poriadnych animakov... urcite ho odporucam.. paradna komedia, kung fu a aj pribeh..
9/10
SETH82
nice... v kine to bola asi pecka co.. pekne na premiere.. vsak sa ani necudujem kedze film ziskal uz teraz hodnotenie cez 80%
http://www.csfd.cz/film/229743-wanted/
a cez 7.5 na IMDB
sa na tento snimok dost tesim...
ale na co sa najviac tesim je Hancock.. dufam, ze z toho ocakavania nebude sklamanie
tak som si pozrel par filmov ktore mi par ludi odporucalo a az na jeden (Jumper) boli vsetky super
V ako vendetta - 9/10
naozaj nemam co vytknut tomuto filmu, pre mna jeden z najlepsich filmov aky som kedy videl
In bruges8/10
Colin Farrell naozaj hviezdil v tomto filme, neuveritelne ako mu sadla tato uloha, taktiez pribeh v tomto filme dokaze kvalitne udrzat divaka
Kunsten å tenke negativt/Kurz negatívneho myslenia7/10
tak o existencii tohoto filmu by som sa nedozvedel keby na to kamarat nahodou nezasiel do kina
naozaj zaujimavy film ktory jednoznacne stoji za pozretie, ocakavajte vsak dost cierny humor (koniec koncov, je to film o vozickaroch)
V ako vendetta - 9/10
naozaj nemam co vytknut tomuto filmu, pre mna jeden z najlepsich filmov aky som kedy videl
In bruges8/10
Colin Farrell naozaj hviezdil v tomto filme, neuveritelne ako mu sadla tato uloha, taktiez pribeh v tomto filme dokaze kvalitne udrzat divaka
Kunsten å tenke negativt/Kurz negatívneho myslenia7/10
tak o existencii tohoto filmu by som sa nedozvedel keby na to kamarat nahodou nezasiel do kina
-
Šu-Do
Redeemer
Wanted
dobry akcnak.. dobre obsadenie... Anglina to zahrala fakt paradne...
tento film je cista amerika.. nadprirodzene schopnosti ludi
skor take fantazijne scifi.. strasne mi tento film pripominal Jumpera..
8/10
tento film je cista amerika.. nadprirodzene schopnosti ludi
8/10
-
makoss
Medium Expert
Wantedu by som dal 10/10 a Jumperovi tiez obidva fakt dobre filmyŠu-Do napísal:Wanted
tento film je cista amerika.. nadprirodzene schopnosti ludiskor take fantazijne scifi.. strasne mi tento film pripominal Jumpera..
8/10
-
Hulkm
Professional
ked to tu uz tolko ludi chvalilo tak som to musel pohladat a kuknut, takze ako prve:
In Bruges
pacilo sa mi to ako sa casom odkrivalo co sa stale pred tym a funny sceny boli tiez dobre...zomrel vlastne alebo nie???
21: Oko berie
film mal spad a fakt ma to vtiahlo do deju...zaujimava zapletka so zaujimavym koncom...dobra tema ktora velmi okukana a rad si podobny film pozriem
mam este v zasobe Táto krajina nie je pre starých ktore tu chvalilo tiez par ludi tka som zvedavy
In Bruges
pacilo sa mi to ako sa casom odkrivalo co sa stale pred tym a funny sceny boli tiez dobre...zomrel vlastne alebo nie???
21: Oko berie
film mal spad a fakt ma to vtiahlo do deju...zaujimava zapletka so zaujimavym koncom...dobra tema ktora velmi okukana a rad si podobny film pozriem
mam este v zasobe Táto krajina nie je pre starých ktore tu chvalilo tiez par ludi tka som zvedavy