Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
snaque
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
myslim, ze som to videl v TV, celkom dobre ale som to nevidel cele... Zaspal somskodde napísal:1408. Tazka haluz![]()
Odporucam.Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=lgLm4_fq6GY
-
quancej
Expert
ak neratam oscarovych vitazov: Eden lake, RockNRolla a Pineapple express
troska starsi: Katyn
pred rokom som videl aj Sivý kamión červenej farby, keby som rozumel originalu tak je to dokonaly zazitok...aj tak odporucam
troska starsi: Katyn
pred rokom som videl aj Sivý kamión červenej farby, keby som rozumel originalu tak je to dokonaly zazitok...aj tak odporucam
-
R1k1nko
Darca
Cadillac.Records mne sa take filmy pacia o ciernych muzikantoch a hallo v tych rokov ( myslim bieli vs cierny atd ) .....7/10
a aspom som sa zas nieco nove dozvedel
next :
Red Cliff Part I a II - ako niektore bojove sceny no iba na wau som sa zmohol
.... 7/10
tiez som si pozrel aj Truman SHOW a bol som blazon ze som si to nepozrel skor naozaj skveli film 8/10
marley and me neviem preco ale nemusim tu herecku Jenifer....
fakt super film
dej siel rychlo
ten pes bol haluzny
a ten koniec ....
8/10
bride wars na CSFD to ma 36 tak nejak .... lenze hra tam moja herecka KATE HUDSON cize som si to musel pozret tak ci tak no a mne osobne sa to pacilo .. neviem preco to ma take hodnotenie
5.9/10
jaj este ONG BAK 2 aku niektore bojove sceny stoja za to ako ich lame bucha hore dole ... ale ten koniec ... 6/10
a aspom som sa zas nieco nove dozvedel
next :
Red Cliff Part I a II - ako niektore bojove sceny no iba na wau som sa zmohol
tiez som si pozrel aj Truman SHOW a bol som blazon ze som si to nepozrel skor naozaj skveli film 8/10
marley and me neviem preco ale nemusim tu herecku Jenifer....
fakt super film
dej siel rychlo
ten pes bol haluzny
a ten koniec ....
8/10
bride wars na CSFD to ma 36 tak nejak .... lenze hra tam moja herecka KATE HUDSON cize som si to musel pozret tak ci tak no a mne osobne sa to pacilo .. neviem preco to ma take hodnotenie
5.9/10
jaj este ONG BAK 2 aku niektore bojove sceny stoja za to ako ich lame bucha hore dole ... ale ten koniec ... 6/10