Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
lekolaktik: Kolko tomu davas prosim ta? Lebo ja po jednotke neverim, ze to fakt moze byt dobre. Pekne efekty mozu byt plus, ale dej nesmie byt az tak do oci bijuc pateticky.
//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2009, 15:25 )
Uvidim casom, do kina sa do toho moc nehrniem a hlavne nie s dabingom, to by som si asi radsej odrezal usi.
V kazdom pripade, dal som na par tipov z tejto temy a:
Falco - Verdammt Wir Leben Noch: Biograficky film tazko hodnotit, nenudil, bol dobre zostrihany s jeho produkciou. Ja som hlavne vyrastal v Rakusku, kde o nom vsetci vedeli vsetko a boli z neho paf, len ja som nechapal, co bolo presne to, co ho preslavilo a preco bol taky vynimocny. 8/10
Fired Up: Kokos akoze takuto blbost som dlho nevidel. Cele zle, cele pateticke, nevtipne, proste dementne. 2/10 (1 bod lebo som to dopozeral, 2hy, lebo tam boli pekne baby)
Knowing: Na zaciatku velmi prijemny, potom sa to zacalo odrazat od "The Day when the earth stood still" a z prijemneho pre mna hororoviteho thrilleru vznikla dalsia napodobujuca blbost. 5/10
The Horsemen: Velmi zaujimavy napad, pekny pribeh, obcasna brutalita tomu dodala stavu. 8/10
Transporter 3: Po 1ke a 2ke presne viem co ocakavat, presne to dostavam, nezamyslam sa nad nerealnymi stuntmi, dostavam proste len davku nezmyselnej akcie, ktora sa hodila. 5/10
Underworld 3 - Rise of the Lycans: Aj ked underworld zerem, toto uz bolo take ... Pribeh viem uz ako mal skoncit, lebo to v predoslych dieloch povedali, takze napinave to vobec nebolo, nic nove som sa nedozvedel, obcasna akcia pekna ale uz to nebolo ono. Ani Kate Beckinsale, proste nic. V klude si mohli tento diel aj odpustit. 4/10
//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2009, 15:25 )
Uvidim casom, do kina sa do toho moc nehrniem a hlavne nie s dabingom, to by som si asi radsej odrezal usi.
V kazdom pripade, dal som na par tipov z tejto temy a:
Falco - Verdammt Wir Leben Noch: Biograficky film tazko hodnotit, nenudil, bol dobre zostrihany s jeho produkciou. Ja som hlavne vyrastal v Rakusku, kde o nom vsetci vedeli vsetko a boli z neho paf, len ja som nechapal, co bolo presne to, co ho preslavilo a preco bol taky vynimocny. 8/10
Fired Up: Kokos akoze takuto blbost som dlho nevidel. Cele zle, cele pateticke, nevtipne, proste dementne. 2/10 (1 bod lebo som to dopozeral, 2hy, lebo tam boli pekne baby)
Knowing: Na zaciatku velmi prijemny, potom sa to zacalo odrazat od "The Day when the earth stood still" a z prijemneho pre mna hororoviteho thrilleru vznikla dalsia napodobujuca blbost. 5/10
The Horsemen: Velmi zaujimavy napad, pekny pribeh, obcasna brutalita tomu dodala stavu. 8/10
Transporter 3: Po 1ke a 2ke presne viem co ocakavat, presne to dostavam, nezamyslam sa nad nerealnymi stuntmi, dostavam proste len davku nezmyselnej akcie, ktora sa hodila. 5/10
Underworld 3 - Rise of the Lycans: Aj ked underworld zerem, toto uz bolo take ... Pribeh viem uz ako mal skoncit, lebo to v predoslych dieloch povedali, takze napinave to vobec nebolo, nic nove som sa nedozvedel, obcasna akcia pekna ale uz to nebolo ono. Ani Kate Beckinsale, proste nic. V klude si mohli tento diel aj odpustit. 4/10
Mne Fired Up celkom sadlo, dej predvidatelny - ale ludia, precitajte si o com to je, pri takomto filme sa clovek nejde dusevne obohatit. Ja som sa na par vtipoch celkom slusne zasmial a o to mi slo. 7/10
No a Knowing je dalsi dobry film, nemam co tomuto kusku vycitat, skvela atmosfera, pocas tych dvoch hodin som sa vobec nenudil. Dobre premysleny scenar. 8/10
No a Knowing je dalsi dobry film, nemam co tomuto kusku vycitat, skvela atmosfera, pocas tych dvoch hodin som sa vobec nenudil. Dobre premysleny scenar. 8/10
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Fired UP - komedia na zabavenie pri ktorej sa moze vypnut a nechat sa unasat peknymi babami 
Star Wars - vsetky casti za sebou
. pribeh ktory sa oplati pozriet v kuse a ponorit sa do pribehu starej a novej sagy
.
The Spirit - uz sa mi dlksie susil na disku a konecne nadisiel jeho cas
. komu sa pacilo Sin City tak toto je ako povinna jazda. mne sa to teda pacilo velmi aj ked som obcas nevedel ako to mam brat hlavne pri tej scene kde sa mlatili vybavenim z kupelky
Teminator 4 - nemal som nejake velke ocakavania pred kinom a som rad ako ma film prekvapil. vyber hercov, efekty a v neposlednom rade akcne sceny
Star Wars - vsetky casti za sebou
The Spirit - uz sa mi dlksie susil na disku a konecne nadisiel jeho cas
Teminator 4 - nemal som nejake velke ocakavania pred kinom a som rad ako ma film prekvapil. vyber hercov, efekty a v neposlednom rade akcne sceny
Horsi nez smrt - kto hlada nejaku komediu, kde sa zasmeje, tomu odporucam prave tento film. ma vtip, ma dej, nenudi. jedine, co by som troska vytkol, je to, ze sa sem-tam (mozno tak 2x?) dalo predvidat co sa bude diat - ale to na kvalite filmu neubralo. keby som nebol zniceny z chaty, unaveny - bolo by to este lepsie.
7,5/10
7,5/10
-
reznick
Medium Star
Wo de fu qin mu qin / The Road Home
http://www.csfd.cz/film/29609-the-road- ... in-mu-qin/
najlepsie tento film vystihuje komentar uzivatela tombac:
http://www.csfd.cz/film/29609-the-road- ... in-mu-qin/
najlepsie tento film vystihuje komentar uzivatela tombac:
Kód: Vybrať všetko
Nečekal bych, že Zhang Ziyi nebude nejpůvabnější během baletní kreace s mečem, ale nabalená v červené bundě a tlustých teplákách a dychtivě vyhlížející svého milého. Zapomeňte na všechny ty Tygry a draky, Klany a Hrdiny, už v Cestě domů byla čínská kráska nejpřesvědčivějším ztělesněním nevinnosti a křehkosti.Dnes som videl film Bronson
TRAILER
CSFD
WIKIPEDIA: http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Br ... risoner%29
Vykon toho herca je proste famozny...kto nevidel odporucam pozriet.
(titulky niesu, takze treba vediet po anglicky)
TRAILER
CSFD
Kto je v skutocnosti tento clovekStylizovaná filmová biografie notorického násilníka a nejslavnějšího britského vězně, který si přezdívá Charles Bronson. Strhující snímek autora kultovního Dealera byl podle mnohých jednoznačně nejpozoruhodnějším filmem letošního festivalu Sundance.
WIKIPEDIA: http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Br ... risoner%29
Vykon toho herca je proste famozny...kto nevidel odporucam pozriet.
(titulky niesu, takze treba vediet po anglicky)
Projekt Lazar http://www.csfd.cz/film/234113
-
R1k1nko
Darca
asi ICE AGE 3 ( hlasky ked boli v zelenon plyne alebo ten telefonat !!! )
a ubehlo to naozaj rychlo ...6,8 - 10
Watchmen (2009) no od teraz ma prezývajte DR.Manhatan ale nie
... no naozaj dobry dlhy film ... skveli príbeh !! tak isto Miss JUPITER OLD !pekna caja... bitky tiez paradicka ...
a potom ten Roschach brutalita ... ( najme "stym olejom - Kto videl vie !! ) 8 -10
a ubehlo to naozaj rychlo ...6,8 - 10
Watchmen (2009) no od teraz ma prezývajte DR.Manhatan ale nie
a potom ten Roschach brutalita ... ( najme "stym olejom - Kto videl vie !! ) 8 -10
-
viper1993
Medium Professional
In the Land of Women, starsi ale podla mna celkom nadpriemerny film, 8/10 + bonus Kristen Stewart 
The Cake Eaters, nahodou tiez s Kristen Stewart, a hodnotim to velmi podobne ako predchadzajuci film, 8/10
The Cake Eaters, nahodou tiez s Kristen Stewart, a hodnotim to velmi podobne ako predchadzajuci film, 8/10