Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
JohnFrusciante
Star
-
R1k1nko
Darca
Únos vlaku 1 2 3
http://www.csfd.cz/film/236073-taking-o ... 1-2-3-the/
naozaj super film !! super hudba
Travolta bol naozaj drsniak a nervak co sa mi aj pacilo ze sa tam nehral a nemal len recicky ...
8/10
http://www.csfd.cz/film/236073-taking-o ... 1-2-3-the/
naozaj super film !! super hudba
Travolta bol naozaj drsniak a nervak co sa mi aj pacilo ze sa tam nehral a nemal len recicky ...
8/10
-
blahblahblah
Amateur
http://www.csfd.cz/film/256654[b] 2 Blbouni v Paríži[/b] Naozaj som sa bavil ako nikdy super komedia 9,5/10, Niečo ako Ja legenda, lenze komedia
dnes som videl Taking of Pelham 1 2 3, musim napisat ze v tom filme moc logiky nebolo, ale svoj ucel vikendovej oddychovky to splnilo.
uplne ma dostala "dojimava" scenka s mliekom a to ako policia isla dorucit tie peniaze autom namiesto toho, aby pouzili vrtulnik. (hlavne par minut predtym starosta spominal, ze metrom sa do prace dosane rychlejsie ako autom).
trailer
uplne ma dostala "dojimava" scenka s mliekom a to ako policia isla dorucit tie peniaze autom namiesto toho, aby pouzili vrtulnik. (hlavne par minut predtym starosta spominal, ze metrom sa do prace dosane rychlejsie ako autom).
trailer
HBO chystá pokračovanie BoB s názvom The Pacific (začiatkom roka 2010)andone7 napísal:Band of Brothers (Bratstvo neohrozených)
Ja viem že je to seriál, ale vzhladom na to, že iba 10 dielny () hádam odpustíte. Nebudem k nemu ani veľa hovoriť pretože som práve dopozeral 10. časť a nemám slov...
Pre mňa to najlepšie na filmovej scéne a zaslúži si to aj ******/***** ak by to šlo...
už sa teším až začnem znovu od prvej časti
-
Steven666
King
G.I. Joe: The Rise of Cobra - dávam 7/10. Pravá nefalšovaná popcornová zábava, nič viac nič menej.
Transformers: Pomsta poražených pre mňa jednoznačne film roku, pre mňa ten film nemal tichý moment čo sa mi páčilo.. efekty perfektne (čakal som na lepšiu kvalitu tak preto až tak neskoro po premiere
)
Sirota - vcera som si pozrel tento film. bola tam jedna scena zo zaciatku, kde sa dalo predvidat, co sa stane, inac by som film zhodnotil ako dobry. dobra praca s kamerou, dej v pohode, ta mala to zahrala podla mna skvele.. 7/10
(mozno keby som to pozeral v noci a nie na obed, hodnotil by som troska inac)
(mozno keby som to pozeral v noci a nie na obed, hodnotil by som troska inac)
Akurat som zhliadol uz starsi film: The man from Earth (2007) a musim povedat ze to bola fakt trieda. 9/10
Vsetko sa to odohrava v jednej miestnosti, a aj ked tam nebol moc priestor na herecke vykony, konecne film s pointou. Nie je to ziadna akcna strielacka, treba sa nad nim trochu zamysliet. Odporucam!
Vsetko sa to odohrava v jednej miestnosti, a aj ked tam nebol moc priestor na herecke vykony, konecne film s pointou. Nie je to ziadna akcna strielacka, treba sa nad nim trochu zamysliet. Odporucam!
tak som to prave dopozeral - 9/10. tak jednoduchy a tak skvely film som snad este nevidel. proste, treba vidiet, urcite sa oplatirobbiee napísal:Akurat som zhliadol uz starsi film: The man from Earth (2007) a musim povedat ze to bola fakt trieda. 9/10