No sciffi ako scifiNorick98 napísal: a Prestige bol fajn film no len na konci trochu sci-fi.
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
zuzkazuzka
VIP
Včera som bola zhliadnuť film Number 23. Ďalší film, v ktorom Jim Carrey nebol len za blbečka a musím uznať, že v sebe dlho ukrýval netušený talent a konečne je z neho celkom slušný herec.
Bola to dráma o moci čísla 23, ktorá opantala hlavného hrdinu a privádzala ho k vražedným činom. Samotný príbeh nebol zlý, ako už z názvu vyplýva, točil sa celý okolo čísla 23. Až na typický americký záver, (v ktorom vyhráva zlo nad dobrom a nutkanie priznať sa k svojim hriechom je silnejšie ako túžba žiť normálnym životom...) to bol celkom fajn film.
Bola to dráma o moci čísla 23, ktorá opantala hlavného hrdinu a privádzala ho k vražedným činom. Samotný príbeh nebol zlý, ako už z názvu vyplýva, točil sa celý okolo čísla 23. Až na typický americký záver, (v ktorom vyhráva zlo nad dobrom a nutkanie priznať sa k svojim hriechom je silnejšie ako túžba žiť normálnym životom...) to bol celkom fajn film.
-
audiotrack
VIP
Spomínal už niekto Dopisy z Iwo Jima? Nie? Tak to spomínam ja teraz. Výborný film, konečne vojna zobrazená z iného ako amerického pohľadu. Odporúčam pozreť
imdb: 8.3/10
csfd: 77%
imdb: 8.3/10
csfd: 77%
-
intelygent
Light Expert
je ich celkom dost ale najradsej mam psycho a horor:
takze hned na uvod spomeniem shutter ktory ma poznacil asi do kocna zivota... to bolo naozaj plytke zvrhle sialenstvo... a tie uplne psycho aziske ksichty sa do toho filmu neskutoce dobre hodili
... to bol najlepsi horor aky som kedy videl s neskutocnou atmosferou a silnym pribehom... odporucam si to pozret za temnej noci s dobrou audio supravou mozem vam zarucit ze nebudete po tom filme kludne spavat
.. myslim ze dobre by sa pri tom balili zeny
no musim vyskusat... ale slabsie povahy by to nemali pozerat mozno aj preto to ma na imdb take nizke hodnotenie( len 7.3)...
z psycho milujem reziju davida lyncha: Lost higway(sice neni uplne najnovsi film) a dalsi Mulholland Dr.
paradny film bol aj Requiem for a Dream
dalej su to V For Vendetta, Serenity, Lord of war, Hotel Rwanda
a moja novodoba uchylka battlestar galactica
takze hned na uvod spomeniem shutter ktory ma poznacil asi do kocna zivota... to bolo naozaj plytke zvrhle sialenstvo... a tie uplne psycho aziske ksichty sa do toho filmu neskutoce dobre hodili
z psycho milujem reziju davida lyncha: Lost higway(sice neni uplne najnovsi film) a dalsi Mulholland Dr.
paradny film bol aj Requiem for a Dream
dalej su to V For Vendetta, Serenity, Lord of war, Hotel Rwanda
a moja novodoba uchylka battlestar galactica
Pre priaznivcov horroru so silnym zaludkom a pevnymi nervami doporucujem Slaughtered Vomit Dolls. Recenzia: http://www.studna.net/reviews/747/ Doporucujem pozerat o druhej rano, ponorit sa do tmy a nechat sa vtiahnut. Je to sila, ale POZOR, miestami je film skutocne extremne nechutny a zvrateny... ale taky je uz reziser Lucifer Valentino.
fujciboha.. to neni horor.. to je humuskentus na riganie saw bol nic oproti tomu.. ale horor? hovadina.. zeby som sa bal.. ale vela nechybalo a hodil by som sablu.. akoze.. ten clovek musi byt iny psychopatk6 napísal:Pre priaznivcov horroru so silnym zaludkom a pevnymi nervami doporucujem Slaughtered Vomit Dolls. Recenzia: http://www.studna.net/reviews/747/ Doporucujem pozerat o druhej rano, ponorit sa do tmy a nechat sa vtiahnut. Je to sila, ale POZOR, miestami je film skutocne extremne nechutny a zvrateny... ale taky je uz reziser Lucifer Valentino.
-
JohnFrusciante
Star
-
Lamor
Light Star
cital som onom ze je to jeden z najkrvavejsich filmov vsetkych cias popri Braindead a Cannibal holocaustk6 napísal:Pre priaznivcov horroru so silnym zaludkom a pevnymi nervami doporucujem Slaughtered Vomit Dolls. Recenzia: http://www.studna.net/reviews/747/ Doporucujem pozerat o druhej rano, ponorit sa do tmy a nechat sa vtiahnut. Je to sila, ale POZOR, miestami je film skutocne extremne nechutny a zvrateny... ale taky je uz reziser Lucifer Valentino.
musim to zohnat