Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Konečne som videl celý Matrix 1 a 2, trojku ešte nie, páčil sa mi, téma zotročovania ľudí, ktorá v dnešnej dobe nie je nereálna ma zaujala...
Pozrel som si aj Verejných nepriateľov, tiež celkom dobrý film. A po odporúčaniach som videl aj Nedotknuteľných, pekný film, bavil ma... No a nakoniec som si pozrel 12 rozhnevaných mužov a nikdy by som nebol povedal že práve film, ktorý sa odohráva v jednej miestnosti ma bude baviť natoľko, že to bude po dlhšom čase prvý film pri ktorom som si nedal ani jednu pauzu...

Matrix 1 - 10/10
Matrix 2 - 8,5/10
Verejní nepriatelia - 7,5/10
Nedotknuteľní - 9/10
12 rozhnevaných mužov - 10/10

Chcel by som vás poprosiť či máte nejaký tip na filmy podobné Matrixu - skôr tou témou, ovládanie a "zdementievanie" ľudí mocnejšími...
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Skús V ako Vendeta a 451° Fahrenheita (druhý menovaný som ešte nevidel).

Aby som nebol OT:

Ip Man, Ip Man 2: Legend of the Grandmaster, Ip Man Zero: neskutočné filmy, zhltol som 3 naraz a nehorázne sa teším na pokračovanie. Ip Man Zero bol príjemným úvodom.. (podobnosť hercov je neskutočná). Taktiež musím vyzdvihnúť úžasnú hudbu :) 10/10

Anchorman: nič moc, 100 ľudí 100 chutí 4/10
Immortals: ďalší z radu filmov pri ktorom ľutujem svoj zabitý čas 2/10
Jerry Maguire: 8/10
Mirror Mirror: neskutočná sračka 0/10
Killer Elite: ako jednohubka stačilo.. 5/10
Inglorious Basterds: dlho som sa mu vyhýbal, ale zistil som že je perfektný, u mňa 9/10 perfektný soudntrack.
Dracula: Coppolov Dracula 6/10
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Yogi19 napísal:Chcel by som vás poprosiť či máte nejaký tip na filmy podobné Matrixu - skôr tou témou, ovládanie a "zdementievanie" ľudí mocnejšími...
http://www.csfd.cz/film/11993-gattaca/
http://www.csfd.cz/film/10638-equilibrium/
http://www.csfd.cz/film/13487-1984/
http://www.csfd.cz/film/3301-brazil/
http://www.csfd.cz/film/18233-smrtihlav/
razor2010
Expert
Expert

Príspevok od používateľa razor2010 »

Barbar Conan 8) Celkom dobre som sa zasmial aj keď to nieje komédia , inak pohode film :smt006
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

O par prispevkov vyssie spominany film Wristcutters ma podla strucneho obsahu celkom zaujal, nakoniec som ho ale ledva dopozeral do konca.. Nebolo to nic pre mna, preto iba 4/10
Chut som si vsak napravil svojim prvym Jarmuschovym filmom Broken Flowers, ktory sa pozeral velmi prijemne, mal zaujimavu atmosferu - 8/10
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ďábel v těle/Devil Inside, The: Nezvyknem pozerať žáner exorcizmu, ale tento snímok som si nemohol nechať len tak ujsť. Film sprevádza nový štýl kamera v ruke čo má navodiť väčší pocit strachu a sem-tam sa to aj podarí. (zaujímavé scény o vymetaní diabla z tela) Ďalší film z USA, ktorý sa snaží navodiť pocit "skutočného príbehu" + tá webová adresa na konci, no nemám slov. :D Film určený hlavne pre fans exorcizmu a pod. 3/5

Teror/Trespass: Takýto žáner filmu je v mojej obľube. Bohatá americká rodinka si žije svoj stereotypný život až dokým im v jeden večer nezaklope na dvere skupinka grázlov požadujúca peniaze. Nemôžme hodnotiť konanie "pribrzdených" postáv, lebo potom by takýto druh filmov nemohol vôbec vzniknúť. Síce som čakal nejakú pútavejšiu zápletku, ale nakoniec som spokojný. 4/5

Muž na hraně/Man on a Ledge: Dobrý námet filmu, ktorý sa často nevidí. Muž na hrane a film plný prekvapení a zvratov. 4/5
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Neni to film, ale serial, ktorý pribudol do mojej zbierky sledovanych serialov, bezi uz dlho, objavil som ho az teraz.

Leverage - 4 byvali zlodeji (bitkar, hacker, podvodnicka, zlodejka)a jeden byvali vysetrovatel poistnych udalosti (neviem ako sa to vola), spoji ich jeden kseft, ale po nom ostanu spolu. Zacnu bojovat proti velkym korporaciam a pomahat, tym, ktorym nepomoze zakon. Namet nic originalne, ale prevedenie je dost dobre. Vacsinou kazdu cast iny pripad, nasleduje plan a prevednie planu, ktory sa nie vzdy vydari. Ale pritom sa este vyvyja pribeh ktorý vacsinou vyvrcholi na konci serie.

Nieco na sposob Dannyho partakov, postavy uplne pasuju do svojej role, je to aj dost vtipne :D, a na Beth Riesgraf sa dobre pozera.

Je to trochu scifi :D, pri tom hackovani, ale to je v kazdom filme. A trocha slabsie efekty, vybuchov,ale tie su tam neni tak casto.

15.7. zacina 5. seria, ak to niekto budete pozerat, teraz to tusim ide na prima cool, tak pozerajte radsej original, rozne prizvuky dabingom nespravia.

//Ked niekto poznate podobny serial, kde je aj akcia, aj vtip aj nejaka zapletka piste prosim ss.
razor2010
Expert
Expert

Príspevok od používateľa razor2010 »

Zelena míľa . Ďalší dobrý film po skoro týždni :)
10/10

Karmista : nemáš google ?? :shock:
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Double Team (1997) - priemerna akcia nebyt exota rodmana dam menej 6.6/10

Bicentennial Man (1999) - pekny film so smutnym koncom 7.5/10

John Carter (2012) - celkovo ma to neoslnilo..keby tam nebola ani ta pekna herecka tak dam menej 5/10

The Devil Inside (2012) - cakal som schopny horror ale opak je pravdou 4.5/10

Safe House (2012) - denzel top herec..cakal som dobry film no ale toto ma nudilo jak sv1na, pri konci som zaspal..velke sklamanie 2/10

Trespass (2011) - ncage dalsi top herec..ale tento film mu nesadol
vobec sa mi tam nehodil 4/10

The Ides of March (2011) - niekomu sa to moze pacit, ale mna nudia taketo politicke zvasty 2/10
/edit pre karmistu - z coveru dej nevycitas takze som nevedel ocom je film
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nové prcičky. Fakt paráda, zasmial som sa. Len možno slabší záver, čakal som nejakú väčšiu divokosť. Ale tak v rámci komédii super.

http://www.csfd.cz/film/283709-prci-prc ... olni-sraz/

9/10
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

Chronicle / Kronika

11/10

tak som sa konecne dockal CZ verzie a musim povedat jednym slovom "perfekt" uplne neviem proste az tak som bol do toho filmu zadivaný ze som nevnimal nic ine a proste fakt good job :wink: . ale predsa len jedna vec a to ta ze som cakal iny koniec ale aj tak dost zaujmave a este zaujmavejsie ze hned po pozertí filmu ktory ma zaujal hned hladam nejake clanky o dalsej casti samozrejme ak ta cast uz neexzistuje a co som sa docital tak by pokracovanie kroniky mohlo bit :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Detachment (2011) 5/5
Ťažký existenciálny film. Depresia tečie prúdom. Odohráva sa v školskom prostredí a väčšinu žiakov máte chuť zabiť. Ale nemôžete. Z pohľadu hlavnej postavy učiteľa a kolegov nemôžete nič. A tak prichádza rezignácia, depresia, šialenstvo... Neviem, či takto vyzerá bežná americká škola, každopádne v menšej miere sa to prejavuje už aj u nás.
Rozhodne odporúčam zhliadnuť.

Secuestrados (2010) 4/5
Thriller, ste neustále v napätí. Taký bežný deň španielskej rodinky po nasťahovaní sa do nového bejváku s partou albánskych vlámačov, ktorým sa pár vecí vymkne spod kontroly.

Safe house (2012) 3/5
Absolútne priemerná akčná jednohubka. Neurazí, ale o 3 dni si ani nespomeniete. Zúfalo klišovitá a predvídateľná.

Devil inside (2012) 2/5
Nuda. Exorcistickým filmom dochádza šťava a nápady. Jedno efektne vykĺbené rameno a prekvapivo kvalitná found-footage to nezachráni (FF je kvalitná, miestami ani neregistrujete, že je to FF, asi prvý, ktorý mal kvalitnú kameru a statív). Novým momentom je "preskakovanie" diabla z tela do tela, čo je na začiatku spomínané ako superubermegazriedkavý jav, ale na konci je satanáš ako nejaká kobylka.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ó áno, sú späť, starší, väčší a lepší ako kedykoľkek predtým, nemusím ani napísať názov a aj tak budú všetci vedieť o ktorom filme píšem :P
REUNION
americká klasika sa vrátila a vrátila sa keď ju trebalo najviac a vrátila sa v skvelej forme, treba si úprimne povedať, že po Prci3: Svatba to išlo iba dolu vodou, a posledné dve časti to celé iba zaklincovali, nerozlučná päťka sa vrátila a dokazuje že ešte stále má čo ponúknuť :)
btw kto pozeral aj po zaverecnych titulkach? :lol:
NOAH ROCKS!
9,5/10

21 Jump Street
dalsia vydarená policajná komédia, dosť som sa nasmial, čas mi pri tom zbehol ako voda, tatuma veľmi nemusím ale tu mi vobec nevadil
8/10
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

War Horse (2011) - film so silnou emociou.. niektore sceny slabsie ale ajtak bravo 9/10
Tacho (2010) - prekvapilo a celkom pobavilo.. hlavne martin havelka 7.5/10
MI4 Ghost Protocol (2011) - aj nejak takto si predstavujem film ktory ide s dobou.. fresh akcia 8.5/10
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Nemam rad romanticke filmy, ale cinske/korejske/japonske su naozaj paradne. Tieto som videl v poslednej dobe.

Yeopgijeogin geunyeo - Uplny top, medzi romantickymi filmami. Ta herecka ma caro aj ked sa nevie spravat a pri konci som mal rovnake emocie, ako pri Shawshank redemption (co je pre mna #1 film vsetkych cias) v zaverecnej scene v cele :) 10/10

Wo de fu qin mu qin - najviac sa mi pacil stred filmu, co bolo vlastne rozpravanie pribehu, ktory sa udial v minulosti. Ta herecka je tak mila, ze sa do nej jednoducho musite zamilovat :) 9/10 koli slabsiemu uvodu.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

John Carter - jeden z najlepších filmov, aký som videl v poslednej dobe. Aj napriek globálnej kritike som sa na filme extrémne bavil. Myšlienka a príbeh nebol nejako oslnivý, ani hlboký, ale tie hlody, ktoré dával ten chlapík, tí mimozemšťania, pes, jeho 4ruká známa a hlavne samotný Carter [Virginia :D], konec. Smiech a slzy od začiatku až do konca. Vykreslili ultimátneho trula :)
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Friends with Benefits pohodová komédia ako ináč z happy endom (velké :plus: pre Milu Kunis :smt007 ) 9/10

American Pie: Reunion Prcičky nesklamali ;) 10/10

Vow, The pre mňa top Romatická Dráma akú som videl 10/10

Battleship celkom vydarený film až na pár detailov 7/10

Insidious už dlho som sa pri horore nebál ako pri tomto :D 8/10
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

The Amazing Spider-Man
Veľmi dobre spracovaný film. Oproti pôvodným sa mi zdal vtipnejší a taký, romantickejší, ale menej akčný. Herecké rozostavenie bolo skvelé. Konečne sa pustili aj do iného príbehu a koniec nasvedčoval tomu, že bude aj dvojka, takže sa veľmi teším.
9/10
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

American Pie : Reunion - 9.5/10
Blitz : 7/10
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Star wars 2 (http://www.imdb.com/title/tt0121765/) 10/10 nie je o čom :)

// Si robíš srandu? :D len preto lebo mne sa to páčilo a tebe nie K- :D smutne.. A hej videl som ;)
Napísať odpoveď