Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa hd_ »

The Ugly Thruth - Chceš mě, chci tě - vraj romantická komédia, film ma síce bavil, ale neprišlo mi to ani ako romantická a ani ako komédia. :D 7/10.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak, Dark Knight Rises je dôstojným zakončením série...Recenzia bude o pár hodín, aspoň dúfam..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Videl si posledný diel? Ak nie, tak by bolo vhodné sa zdržať komentára, je to OT.

Rio - v pohode rodinný filmík, klasika, pre dospelého rozmýšľajúceho človeka je to celé preafektované, ale pre Vaše ratolesti to pravé orechové, a tak 90% báb to tipujem žerie tiež :) 7/10

Gnomeo & Juliet - len pre tie najmladšie vekové kategórie, extrémne infantilné, avšak stále pozerateľné, príbeh priemer, vnucujúco predvídateľné ale zato roztomilé. Pre decká fajn vec na zabitie času doma, určite nie kino 6/10
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

konecne som si nasiel cas a pozrel som si v kine Promethea.
Dnen predtym som si doma pozrel Alien 1, 2.
Musim napisat, ze Promethea nezachranila ani spickova pocitacova grafika a hodnotim ho ako slaby odvar plny unavujucich dialogov.
Pri "operacnej" scene som sa chytal za hlavu a nepacilo sa mi ani to, ako vymodelovali samotneho aliena....modely pouzite pred ~30 rokmi vyzerali podla mna rozhodne lepsie.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Serenity
Pre mna uzasny skvely snimok, avsak zasluhu na tom ma serial Firefly.
Tento film je pre ten serial take DLC/Datadisk, aspon pre mna. Bez toho serialu podla mna tento film nema moc velky vyznam pozerat.
Mne sa teda film pacil velmi a som rad ze som sa k tomuto kusku dostal.
9,5/10 pre mna, kvoli tomu ze nechali par mojich oblubencov neprajnemu osudu, pretoze som skoro aj plakal do paroma :(
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tak neviem či sa tu nájde ešte niekto ako ja :lol: , ale dlho sa mi vyhýbal Batman od Nolana. Pritom filmy od neho mám rád, k tomu hudba od Zimmera, ale proste nejak sa to ku mne nedostalo. Za tých pár rokov som sa nedostal ani k žiadnym spoilerom, príbeh som prakticky nepoznal, len velmi velmi okrajovo. Tak som včera konečne pozrel prvé 2 časti Nolanovej trilógie.

Batman Begins 8.5/10 Taký úvod do deja, začiatok je trochu pomalší, ale je tam aj akcia. Asi od polovičky sa to pekne rozbehne. Akcia až do konca, k tomu nádherná hudba.

The Dark Knight 9+/10 Tentoraz je akcia pumpovaná už od začiatku, film sa prakticky nezastavý a drží si tempo, ktoré sa ku koncu stupňuje a drží sa celých vyše 2 hod. Nebudem sa tu rozpisovať :D aj tak to všetci už videli. Katie Holmes v prvej časti mi prišla o trochu sympatickejšia. Two-Face - dosť zle sa na to pozeralo :D, tj. dobre spravené. Zase k tomu super hudba. Ked som to videl tak po sebe, tak toto mi pripadalo ako 2x prva cast, proste dvojnásobny zážitok.

Nolan je proste pán.

No malo to aj svoje + aspoň som to videl tesne za sebou.
Číže ak je tu ešte niekto, kto to nevidel odporúčam.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

The Raid - Brutálna akcia od našich indonézskych šikmookých bratov. Masarina a akcia prvého stupňa. Súboje zvládnuté totálne perfektne, čisto, jasne, drsne, žiadny Seagal z roku 2005. V rámci žánru špička.

9/10

Batman begins - Tak aj ja som zistil, že som tento úvodný diel nevidel, tak som to pozrel. V pohode vstup do trilógie, malo to ten nádych ponurosti, letecké zábery, pohodka. Ale dvojka bola lepšia.

8/10
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Serenity
Pre mna uzasny skvely snimok, avsak zasluhu na tom ma serial Firefly.
Tento film je pre ten serial take DLC/Datadisk, aspon pre mna. Bez toho serialu podla mna tento film nema moc velky vyznam pozerat.
Mne sa teda film pacil velmi a som rad ze som sa k tomuto kusku dostal.
9,5/10 pre mna, kvoli tomu ze nechali par mojich oblubencov neprajnemu osudu, pretoze som skoro aj plakal do paroma :(
leko má a obrovský. Ja som pozeral celý Firefly len na základe Serenity. Som ho videl prvé s kamošom a totálne že O.O!

Btw.

Firefly - 10/10 nemá žiadne chyby, všetko je tak ako má byť, aj keď je tam slabšie CGi

Serenity - 10/10 to isté čo sierál, + fakt kvalitné CGi. Plné catchphrasov, plné vtipu a kvalitného humoru.
Spoiler
btw. glorious scéna ako Serenity vlietava do atmosféry tej planéty na začiatku filmu a zrazu len "tonk" a Mal: "Was that the primary buffer panel that just flew of my ship?" a Wash: "Well it seemed like a primary buffer panel" potom pár kecov a Mal: "What do You mean by we might explode?" a Wash: [úplne bez emócií]"Oh God Oh God, we're all gonna die." konec :D som šiel do kolien :D
kenayyyy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kenayyyy »

http://www.csfd.cz/film/294372-lovci-hlav/ od zaciatku az do konca v napäti co sa stane, mam rad filmy, ktore si vedia udrzat tempo, tento film Danom vysiel :) 10/10

http://www.csfd.cz/film/267462-cela-211-vezenske-peklo/ 10/10 , http://www.csfd.cz/film/277742-r/ 8,5/10
http://www.csfd.cz/film/39655-experiment/ 10/10 filmy z väzenskeho prostredia ktore stoji za to si pozriet

co sa tyka akcnych filmov top u mna ostava stale film Tropa de elite 1

Safe - Statham mi pripadal v tomto filme taky staticky, celkovo nemam rad ked sa akcne filmy tocia okolo ochrany malych deti typu krizovatka smrti a im podobnym. 6/10

http://www.csfd.cz/film/285322-utek-z-ms-1/ tak tento film ma milo prekvapil, akcny/scifi/sem tam komendialny a k tomu este stipka romantiky ... 9/10

http://www.csfd.cz/film/289501-cleanskin/ spionazny film ponuka dva pohlady jednen zo strany teroristu jeho videnia sveta a dalsi pohlad tajneho agenta/spiona, ktory postupne krok po kroku sa dozveda celu pravdu a robi to co poklada za spravne... 10/10

http://www.csfd.cz/film/240951-tisic-slov/ komedia s eddiem murphym, ktoreho sice moc nemusim ale treba uznat, vie zahrat aj bez zbytocnych kecov, tento film mozno niekomu bude pripadat ako gýč ale verim ze vacsinu pozerajucich neurazi a nebude pre nich stratou času 7,5/10
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Avatar Extended - pre fanúšikov povinnosť, pre ostatných, pravdepodobne postačí aj normálna verzia, predsa len XTčko je riadne rozťahané ako dekolt 70 ročnej ženy, hodnotenie ostáva 10/10
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

American Reunion
Po niekoľkých dieloch zase podarená časť tejto série. Pôvodný herci boli záchrana, celkovo pobavilo, no možno som od toho čakal trošku viac. Tým chcem povedať, že tam bolo zopár chvíľ keď som sa trošku nudil.
7,5/10

Pred skoro troma rokmi som videl Avatara v kine a bol to môj prvý 3D zážitok, keď som vyšiel zo sály, vedel som, že to budem považovať za jeden z najlepších filmov, čo si myslím aj do dnes. Do dnes si myslím, že tí ktorí ho nazývajú "sra*kou" a podobne iba nevedia prekúsnuť ten úspech, alebo také niečo... Včera som si konečne pozrel Extended verziu. Čakal som, že tam bude iba zopár minút navyše peknej akcie, no na moje prekvapenie to v niektorých častiach naozaj pekne dopĺňalo príbeh. Nečakajte žiadne zvraty, iba niekoľko doplnkov. Zase som si pripomenul, prečo ten film tak žeriem. A stále dúfam, že sa ešte aspoň raz vráti do kín, prinajhoršom už počkám na tú dvojku. Pre fanúšika povinnosť, nečakajte. :)
10/10

...v posledných dňoch som videl tonu filmov, ale ani za nič si nespomeniem, ktoré to boli. Takže ak tak, doplním...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Po dlhsej dobe nazbierane:

The Dark Knight Rises 10/10 IMDB | CSFD

Neda mi to nez nedat tomu plny pocet. Cas prinom ubehol rychlo a z kina som odchadzal maximalne spokojny. Kiez by takychto filmov bolo viacero. Kino u tohto snimku je priam nutne :)

The Andromeda Strain 6/10 IMDB | CSFD
Stary scifi film o viruse, ktory objavili v jednej casti na zemi a snazia sa prijst nato co o je atd. Na dnesnu dobu uz moc "zastarale" a preto aj nizsie hodnotenie

Red Dragon 7/10 IMDB | CSFD
Nieco na styl mlcanie jahniat, ale uplne inak. Dalo sa z toho vytazit istotne viac.

Lock, Stock and Two Smoking Barrels 8/10 IMDB | CSFD
Ked sa styria kamosi poskladaju na vstup do pokru a budu podvedeni a dlhovat polmiliona, tak vtedy sa zacne vsetka sranda :)

La piel que habito 6/10 IMDB | CSFD
Ako sa pomstit chalanovi, ktory dostane dceru do nemocnice? Zaujimava myslienka, ale dost stereotypne mi to cele prislo a pravdupovediac na konci som nechapal, ze ci je to vsetko. Na pozretie dobre, ale dako ma to neohurilo.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Podobne ako Soviet, som si tiez nenechal ujst Rytiera v kine. Cas veru ubehol velmi rychlo, dej bol strhujuci. Trochu som sa bal Anne Hathaway, kedze som ju este nevidel hrat vo filme kde by podala slusny vykon (mozno okrem Love and other drugs :P ), ale bol som velmi milo prekvapeny. Ta rola jej sadla ako usita, taktiez aj zvysok bol velmi dobre obsadeny. V jednej chvili som si ale myslel, ze sa tam objavi aj Wentworth Miller :D (fanusikova PB vedia).
Trochu ma mrzi podla mna zle zakoncenie filmu co sa tyka vedlajsich postav. Bolo to take cliche :/
Tak ci onak davam tomuto filmu tiez plny pocet bodov ;)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Star Wars
Epizóda I - 4/5
Epizóda II - 3/5
Epizóda III - 5/5
Epizóda IV - 3/5
Epizóda V - 5/5
Epizóda VI - 4/5

Rozhodne to pozerajte v poradí v akom boli natáčané, nie v poradí epizód. Epizóda III pre mňa jednoznačne najlepší film série. Potom I (asi som jediný) a V.
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Teraz som sa trošku zažral do pozerania filmov :D takže tu je zoznam: The Dark Knight Rises,Star Wars celá séria,Cars2,Underworld,Faster...Jednoznačne Temný rytier u mňa vedie :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

The Dark Knight Rises - 10/10 už tu o tom bolo písané, v kine super zážitok
Kocúr v botách - 7/10 povinná jazda s malým bratom, ale bolo to fajn
John Carter: Medzi dvoma svetmi 6/10 lepšie pasáže striedali tie horšie, na môj vkus pridlhé
Tohle je válka 6/10 komédia, neohúri ale na zabitie času fajn
Prci, prci, prcičky: Stretávka 6,5/10 na niektorých scénach som sa nasmial ale nič extra netreba čakať, aj keď hodnotenie na csfd je vysoké
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Star wars 4 - 10/10 Pre mňa sú všetky epizódy rovnako dobré :) http://www.imdb.com/title/tt0076759/
Zixxo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Zixxo »

Dark Knight Rises... bolo to vyborne naozaj fantasticke, ale Joker je Joker a i ked mnohy tvrdia ze aj posledna cast upsokojila ocakavania, dvojka bola naj..
Chesterka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chesterka »

Na Ted-a http://www.csfd.cz/film/292988-meda/ som čakala veľmi dlho a musím povedať, že nesklamal :) Svojský tip humoru, ktorí nemusí byť každému po vôli ale inač super komédia s fajn dejom.
Doba Ľadová 4 http://www.csfd.cz/film/281739-doba-led ... -v-pohybu/ moc sa mi do toho nechcelo, ale patrilo by sa vidieť všetky časti série. Hodnotím celkom pozitívne, bolo tam pre mňa zopár vtipných scénok ale to je asi všetko, že by som si to pozrela 2× tak to asi nie.
Madagaskar 3 http://www.csfd.cz/film/252667-madagaskar-3/ Pre mňa určite lepšie ako spomínaná Doba Ľadová. Nesklamalo určite, nové postavy, fajn dej s pekným zakončením. Asi najlepšia časť zo všetkých
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

The Dark Knight Rises
- akcna pecka od prvej do poslednej sekundy. Nutnost vidiet v originale.
Napísať odpoveď