Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Hensym »

Serenity

Tak som si predvčerom pozrel celý Firefly, a dnes som si pozrel aj film, ktorý má zakončovať seriál - Serenity. Film ako taký hodnotiť nejdem, už som sa rozpisoval k seriálu, a niekto to vystihol, že tento film je vlastne Firefly + parádne CGI. Ak by som to mal objektívne zhodnotiť, film sa mi páčil o trochu viac ako seriál, pretože tam bola vyzdvihnutá tá sci-fi, resp. vesmírna linka, a trošku potlačený western, kone, a pod. Samozrejme tomu dopomohol aj celkový look filmu. Čo mu naopak ubralo bolo postavenie postavy Sheparda do úzadia (jedna z mojich obľúbených postáv). A až vo filme dostala River tú pravú úlohu, resp. až tu sa ukázala.

Anyway, som rád, že som si Firefly pozrel až teraz, a nie v roku 2002, pretože by som nechcel 3 roky čakať na jeden film. Na druhej strane, Firefly a Serenity som videl iba teraz, a už teraz dúfam v nejaké pokračovanie, aj keď:
Spoiler
to, že tam bude chýbať Wash a Shepard nie je boh vie čo. Dosť dopĺňali posádku. Ten koniec bol ladený do happy-endu, ale toto mi trochu "vadilo". (je dobré znamenie keď mi na konci seriálu príde ľúto kvôli smrti postáv). Na druhej strane, ak by všetci prežili, bolo by to až moc nereálne a dosť veľké klišé.
10/10

Piranha 3DD

Dvojnásobok piráň. Dvojnásobok ženských. Dvojnásobok ceckov. Dvojnásobok krvi. A tisícnásobok demencie režiséra. Jednotku robil Aja, ktorý sa v obore vyzná, a naozaj spravil slušný a neškodný krváčik do letných kín. Dvojku robil Gulager, ktorý tak tiež v obore čo to natočil, ale posunul to ďalej, až moc ďaleko. Tam, kde si človek neuvedomuje či to myslí seriózne, alebo zo srandy, alebo proste len fetuje. Na jedno pozretie neuškodí.

5,5/10
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

John Carter: Mezi dvěma světy 7/10
Celkom sa nato dalo pozerat, zo zaciatku to nevyzeralo moc zaujmavo ale nakoniec som ani nevedel ako a dve hodiny presli, takze to hodnotim pozitivne.

// EDIT: ocividne som nenarocny divák :D
Spoiler
ale aj ja som cakal kedy ukaze kozy pri tej svadbe :smt017
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ napísal:John Carter: Mezi dvěma světy 7/10
Celkom sa nato dalo pozerat, zo zaciatku to nevyzeralo moc zaujmavo ale nakoniec som ani nevedel ako a dve hodiny presli, takze to hodnotim pozitivne.
to iste som pozeral ?

ale bola to pre mna neuveritelna sracka, kde som cakal len na kym hlavna herecka ukaze kozy...
nezaujimavy, klisovity dej, prepleteny wtf postavamy... nedoporucam nikomu tento film 3/10

karmonanista posli mi spravu, alebo sa podpis nech si ta dam do nepriatelov :D, ked nevies pochopit ze kazdemu sa paci daco ine, tak budes asi pravy brainer :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Project X - http://www.csfd.cz/film/304000-project-x/
5/10
Ja neviem. Celkom som sa na to tesil pretoze som cakal ze to bude komedia.
Z chuti som sa za celu dobu nezasmial ani raz. Par krat som sa pousmial ked som videl nejaku rajcovnu scenu.
Keby som nemal vysoke ocakavania a fakt by som do toho nesiel s tym ze je to komedia (pretoze to vtipne fakt nie je), tak by som to asi hodnotil inak.
Paci sa mi vsak napad s tou kamerou. Tiez hudba bola celkom fajn, niektore sceny a hlasky (tych tam vsak je pramalo).
Take nemastne neslane. Som rad ze som to videl, pretoze to mozem hodnotit, ale nemrzelo by ma keby som to nevidel.
Problem bol v tom ze mali celkom fajn trailer a tak som sa stretaval s ludmi ktori sa ma pytali ake to je, etc..

//@Hensym: nuz a tou kamerou chceli divaka na tu party akoby vziat. Ale to sa proste neda. Party by to bola fakt Legendary, ale usporiadatelov by mi bolo luto

//Akurat som sa vratil z Batmana.
Pre mna o nieco lepsie ako predosly diel. Bane je epicky a ked sa tak teraz zamyslim a chcel by som ho porovnat s Jokerom, tak si myslim ze odviedol paradnu robotu (a to bola latka ozaj vysoko). Velmi ma potesili, ze ukazali viac z batmanovej "motorky" (tie kolesa su jednoducho uzasne skvele).
Tiez ta lietajuca sranda bola celkom sranda. Epicke sceny, epicka hudobny doprovod, skvele herecke vykony, skutocne vyborne zakoncenie trilogie, az mi skoro slzy vybehli.
Ale musim sa priznat ze som z toho nebol taky WOOOOW ako napriklad zo sceny z Avengers, ked sa Iron Man obliekol v letku.
Batmana mam proste ale rad uz od kedy som sa s nim prvy krat stretol a som rad ze je toto Nolanove ponatie tak trochu ine.
Mna prinutil zabudnut na fakt, ze Batman je predsa len rozpravkova postavicka a ked som si tento fakt pripustil dnes v kine, tak som si film paradne uzil :)
Znamku nedavam, pre mna to bol zazitok a dokonaly finish (i ked im nikdy neodpustim ze z batmana urobili nejakeho dark knight :D)
Spoiler
Musim vsak povedat, ze ta zmienka o Robinovi vo mne zanechala zmiesane pocity.
Na jednej strane tam tuto informaciu o Robinove zakomponovali uplne dokonale (i ked som to tusil uz vtedy, ked sa ho Gordon pytal ci sa ozaj nevrati do radov policajtov) a na druhej strane sa bojim, ze ak by chceli v serii pokracovat aj s Robinom, tak by to bolo take divne, nie moc dobre.

Inak rozplakal som sa pri scene, ked Alfred pred hrobmi hovoril ze sklamal. Tak to bolo ze ouč :cry:
Hensym
VIP
VIP

leko: Niekto na ČSFD to dosť dobre vystihol. "Video záznam z párty je vtipný iba vtedy, keď si tam bol, a spomínaš." Tiež by som tomu dal tak 5/10, slabší priemer. Ty si to vystihol, nejdem sa rozpisovať.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Battleship - fantastická vec, film presne na to, na čo bol mienený, pobaviť. Super akcia :) 10/10
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

God Bless America 9/10 Nezávislá krvavá komédia http://www.csfd.cz/film/302005-god-bless-america/
Heima 10/10 Krásny hudobný dokument o islandskej kapele Sigur Rós. http://www.csfd.cz/film/235606-sigur-ros-heima/
No Time For Nuts 10/10 Krátkometrážny ,,animáč" http://www.csfd.cz/film/225486-no-time-for-nuts/
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

uplink napísal:Battleship - fantastická vec, film presne na to, na čo bol mienený, pobaviť. Super akcia :) 10/10
trapny John Carter ma nasiera este v dalsom filme...

vizualne OK
ale dejovo, dialogmi, hereckymi vykonmi slaby priemer...
klise sem, klise tam...
velke minus za geriatriu... a rihanna - uplne odveci tam bola...

Brooklyn + Rihanna a nic z toho..

neda sa stavat cely film na CGI....

5/10 jedno pozretie stacilo...dufam ze end credits neprinesie pokracovanie...

v posledom case nerozumiem mixovaniu zanrov aka Akční / Sci-Fi / Thriller / Válečný / Adventure
pretoze ani jeden zaner tu nebol poriadne zastupeny... a ked bol tak velmi zle...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Macik TED CSFD lepsie by som to nenapisal :D 8/10 u mna

"Za to, jak se MacFarlane v posledních sekundách vypořádá s jednou pseudohvězdou série Twilight, si ty 4* zaslouží. Potěšil méďa, potěšil uvolněný Mark Wahlberg, potěšily chytré popkulturní narážky na všechno možné. Byla to taková fajn přisprostlá jednohubka. A zaujala maminka s malou holčickou (které si evidentně spletly film, asi nalákány dětským názvem), sedíc ob sedadlo vedle mě, když po zhruba 10 minutách po začátku filmu, při jednom z filmových dialogů, kde se to hemžilo orály a anály, chvatně sypaly ze sálu :o)" :lol:
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

experiment zombie 34% na CSFD hovorí za všetko.. U mňa 2/10
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Hunger Games Celkom zaujímavý film ktorý určite neurazí dokonca som dostal chuť prečítať si knihu (celú trilógiu), ale som veľmi zvedavý na filmové pokračovanie... 8/10

Safe House Pre mňa taký priemerný krimi-thriller, ukazuje na to aká je skazená CIA a celá USA! :D no a ešte jedno :plus: pre Denzela ktorému tá úloha skvele sadla. 6/10

Orphan Nechápem ako može mať tento film 78%?! nieže by to nebolo zaujímavé dokonca tam nebolo ani moc hluchých miest, stále sa niečo dialo to hej ale aj tak mi to pripadalo strašne primitívne. u mňa teda len 5/10 nabudúce budem obozretnejší pri vyberaní dobrého hororu
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Pridam aj svoju recenziu na http://www.csfd.cz/film/291670-hunger-games/ , tiez som to nedavno videl.
Podla mna prva hodina filmu uplne zabita, nic sa nestalo, totalna nuda. Film plny nelogickosti, veci co neboli vysvetlene, posobiaci strasne nesurodo, priam nezmyselne. Zaver v podobe jedneho velkeho cliché. Celkovo bol film takmer utrpenim, vobec nic nepriniesol, taka neporiadna zlatanina.
Aj ked kniha vraj moze byt, film to udajne strasne sprznil a knihu sa oplati precitat, kazdopadne pri dlzke 2:20 bol film az prilis, a ako clovek co necital knihu ztoho vobec nic nemam.

Hodnotenie: 4/10
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

ColdRain: Film je v pohode, ale to fakt záleží od uhľa pohľadu. Ku knihe som sa dostal až po filme a vôbec to nebránilo v jeho sledovaní a logickosti.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Dark Knight Rises Neni o com, vsetko tu uz bolo povedane. Od hercov az po hudbu parada, Nolan a Zimmer si drzia stale svoje kvality.

Wanderlust 4/10 Ach, co som to ja pozeral, toto mala byt komedia? Nudne, dlhe, trapne. Par sa nahodou dostane medzi komunitu zijucu v lese no proste blbost.

Battleship 6.5/10 Priemer, miestami mi to pripadalo ako nabor do armady, zbytocne dlhe, rozum sa niekedy pozastavoval, nakonci useknute. Transformers mi pripadali viacej realnejsi.
Spoiler
Nejak som nepochopil ten stit co tam dali ti ufoni. Bolo to okolo tych 3 hlavnych lodi, alebo zvysku? Lebo najprv zvysok lodi komunikovali s nejakymi ludmi, ale ten ostrov museli ist zostrelit ti druhy.
The Guard Taka komedia s cirnym humorom, nic akcne, dost ukecane hlavne s irskym prizvukom (ledva zrozumitelne), ale bavilo ma to.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Cara oculta, La

Fantastická dráma respektíve horor bez duchov a zabíjania...Napätia do poslednej sekundy...odporúčam nesledovať Trailer!! veľa napovie

pre mňa 10/10
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

American Pie Reunion (2012) - zralokus vaginus :D 7.3/10 ale fakt dobra komedia
21 Jump Street (2012) - priemerna komedia, neuchvatilo ma to 6/10
Battleship (2012) - v pohode, efekty dobre tak mohlo ich byt aj viac ale nenudil som sa, rihanna na to ze neni herecka slusny vykon, ale mohla by sa objavit v zenskejsej roli :) 7.5/10
franto
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa franto »

Real Steel: Oceľová päsť 8/10 http://www.csfd.cz/film/267018-ocelova-pest/
Hensym
VIP
VIP

Battleship

Je to presne také, aké som čakal, a čo som dúfal, že to bude. Blockbuster plný úžásných efektov a CGI, s veľmi jednoduchým a predvídateľným príbehom. Nenudil som sa, bavil som sa. Viac k tomu netreba.

7,5/10

//autoeditácia príspevku (13 Aug 2012, 14:28)
The Hunger Games

Podľa traileru a námetu som čakal pre mňa žánrovo špičkový film. Podľa hodnotení a recenzií som bol sklamaný. Po pozretí filmu som opäť nadšený. Film, ktorý mi žánrovo úplne sadol. Nenudil som sa ani minútu. Malo to to svoje čaro, ktoré tam dokonale sadlo. Herci tam taktiež úplne pasujú. Celé je to prehľadné. Je to taká dramatickejšia a drsnejšia Truman Show, heh. Jediné, čo mi na tom trochu vadilo bolo vyzobrazenie tej budúcnosti, alebo čoho - dosť komicky, najmä kostýmy. Inak u mňa "eňoňuňo podívaná".

8/10
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Raven, moje prve stretnutie s E. A. Poe-vom, preto 8/10
Napísať odpoveď