Twilight [Súmrak] - Ako seriózne, štvrť milióna ľudí ohodnotilo tento patok na 5.3 na imdb? Dnes som s kamarátkou pozeral jej srdcovku. Ľudia, však ma zabite, to snáď ani vážne ten film nemohli myslieť

samé mega-epické cliché scény. Hrané hranie hrania sa na hercov, po 45 minútach filmu vyznal hlavný protagonista lásku svojej mŕtvolnej priateľke. Ako nulová sebaúcta tých hercov, že sa na toto nechali nahovoriť. Áno, som super silný upír a neviem sa ovládať a milujem Ťa a nesmiem Ťa kusnúť, a vieš, všetko Ti to vysvetlím ako 5 ročnej. A vlastne, nie, ešte sa budem 30 sekúnd tváriť že Ti to nesmiem povedať a potom Ti to poviem. A potom na Teba budem hádzať 3/4 filmu sexy pohľady, z ktorých sú všetky fanynky vlhké a mužom s iQ vyšším ako 80 spôsobujú tieto scény serióznu vizuálnu lobotómiu. Na tomto filme som nenašiel jediný klad. Snáď len záverečné titulky, ktoré boli mimochodom tiež totálne céčkové, či déčkové, alebo rovno zetkové, tak ako celý film. Z knihy spravili patok film, z patok filmu spravili kult, ako z harryho plottera. Pomóc, včera som videl prvý krát v živote Farmu či Farmára či čo za kktinu na Silvenstrovskej párty a dnes toto. Nechcem žiť medzi luďmi čo pozerajú Farmu a Twilight. Nie je to moja rasa a nepriznávam sa ku nej, ak sú oni ľudia, ja som zviera. Nepozerať, v žiadnom prípade, jedine že by ste mali vedľa seba mrte *ebateľnú ženskú ktorá to totálne žerie a spravili by ste to pre ňu. Počas filmu treba premýšľať nad niečím kreatívnejším pre zachovanie zdravého rozumu z týchto dvoch hodín zabitého času, napríklad si predstavovať ako hráte tetris s jedným jediným druhom kocky, tie štyri štvorčeky budú fajn, L-ká by už moc predčili dej a duchapolnosť tohto pseudo-pokusu o film.
-1/10
P.S.: Celý film bol doprevádzaný komentármi [mojimi] a kamarátkynimi, vždy keď bol v zábere niektorý z tých "prirodzene" vypadajúcich hercov, ktorý sa tvárili ako po čerstvej porážke, tak vždy povedala akí sú krásni, alebo ako sú krásne oblečení. Ako naozaj? Edward, či ako sa volal ten hlavný úpír s výbuchom na hlave, ktorý bol mimochodom počasiuvzdorný a odolával ako náporom dažďa [vodného spadu], tak silnému vetru, tak mal na sebe kabát z miletičky za 15 eur od číňana. Každý bežný smrteľník by v tom kabáte vyzeral ako bezdomovec, alebo sociálny prípad, ale Robert Pattinson v ňom vyzeral ako poloboh -.-, lebo je Robert Pattinson. Tak isto nerozumiem tomu prečo nechali dlhé vlasy tomu vlkodlakovi. Ja viem, mali to byť indiáni či nejaká iná severoamerická pliaga z rezervácie, ale však jemu sa tak katastrofálne nehodia dlhé vlasy. Vyzeral ako pseudo-trans-buzna skombinovaná s cigáňom. Ja neviem čo za režiséra mohlo zlepiť ten prvý diel dokopy, ale evidentne on vedel čo robí, lebo z toho spravil best seller, ale to len vďaka tomu že žijeme na kuse hliny čo orbituje okolo horiacého šutru a ženám stačí vo filme ich idol krásy, aj keď tam vyzerá na štýl "howno s bazalkou". Myslel som že do rána sa aspoň trochu upokojím zo včerajšieho kultúrneho šoku a zážitku, no nestalo sa tak. Myslím že Twilight ma poznačil do konca života.