Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa CheZteR »

Divosi/Savages
tak dlho som to mal v pc, az som na to zabudol a stiahol som to dva krat :lol: unrated 1080p 6,5gb mi sekalo, boh vie preco, rozpixelovany obraz pri niektorych scenach, tak som zapol druhe, unrated 720p 6,5gb to uz islo v pohode, pokles kvality ziadny, neviem kde bola chyba, kazdopadne nelutujem, film je pomerne dlhyyy ma 2,5 hodiny, forsaken to prirovnal k pulp fiction, velmi nechapem preco, okrem travoltu a snad este fajcenia to naozaj s PF nemalo nic spolocne, ale tak nebudeme teraz prirovnavat vsetky travoltove filmy k pulp fiction vsak :D
je to iny film, ide tam o nieco uplne ine, laska dvoch muzov k jednej zene a laska jednej zeny k dvom muzom bez ziarlivosti a co vsetko su ochotny urobit jeden pre druheho, mozno to znie trocha priteplene, ale nie je to tak, benicio del toro zvladol svoj charakter postavy uplne na jednicku a pre mna je to jeden z naj hereckych vykonov tohto roku, travolta tam sice bol, ale v jeho postave by som si vedel predstavit kludne aj niekoho ineho, mam taky pocit ze tam bol len preto, aby to dostalo taky fajny oldschoolovy smrc a vzhlad, tak isto aj salma hayek, vykon priemerny, nemala sa kde predviest, proste travolta a hayek tomu dodali oldschool vzhlad, co bolo pekne, krasne zabery z laguny, komu by sa nepacil taky zivot?...proste savages :)
treba vidiet :)
8+/10
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no pozrel som si tieto dva casto ospevovane filmy Divosi/Savages a Hit and Run a naozaj tieto filmy by si mal pozret kazdy je jedno co sa komu paci aky zaner atd...oba filmy ubehnu fast... naozaj sa nato dobre pozera :) 8/10 obom :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

The Blind Side
Velmi dobra drama. Uprimne, celkom sa cudujem ze za tento film dostala Sandra malinu. Jej herecke vykony nie su rozhodne svetaborne, ale ani take strasne to nie je.
Film sa mi pacil od zaciatku do konca. Mam rad dramy, ktore su podla skutocnosti. Pre mna 10/10, fajn vec.

//aha, jo. tak sa ospravedlnujem. O tom ze dostala aj oskara aj malinu som vedel, len som si myslel ze malinu dostala za tento snimok. tak nic

Sandra Bullock obdržela Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zrození šampiona a dokonce i Zlatou malinu za film Slečna zamilovaná (2009) - stalo se to poprvé v historii, že by herec získal obě ceny v jednom roce.
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Ona za ten film dostala oscara a v tom istom roku dostala aj malinu za film návrh.

//jj sekol som sa
CheZteR
Redeemer
Redeemer

za navrh urcite nie, bolo to skor za slecna zamilovana
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Reservoir Dogs (tarantino) http://www.csfd.cz/film/8853-gauneri/
9/10 ..fantazia, tolko nadavok, pravych chlapov a dialogov som uz dlho nepocul ...bod davam dole za poslednu scenu, mohli to spravit lepsie :P
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Halo 4: Forward Unto Dawn, 91min Director's cut
10/10 pre mna osobne, milujem sci-fi a toto bola jedna nadhera.
Jeden z filmov u ktorych som chcel aby neskoncili.
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

The Hobbit : An Unexpected Journey : http://www.csfd.cz/film/232938-hobit-neocekavana-cesta/ Wau. Tak veľmi som sa tešila a nie nadarmo. Myslím, že Peter Jackson je génius, pretože LOTR a aj The Hobbit považujem za najlepšie sfilmované knihy aké kedy boli a zrejme ich dlho nič neprekoná. Na jednej strane sa mi páči, že Hobita rozdelili na 3 časti, pretože tam aspoň môžu pridať zopár (alebo aj trošku viac) detailov, scénok z knihy. Ale aby som zas rok čakala na druhú časť a ďalší rok na tú tretiu.. Síce som čítala knihu, ale aj tak mi to už príde také, že zarobme čo najviac. No nevadí, film bol úžasný a o Martinovi Freemanovi ani nehovorím (počula som, že Bilba mal hrať Daniel Radcliff, bože chráň!!), lepšieho herca som si tam nevedela predstaviť. Takže odporúčam na to ísť do kina! 10/10
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

The Machinist 7/10, slusny film, Bale bol super, to, ako to skonci, sa dalo v podstate cakat.
Chained 4/10, rozmyslal som sice medzi 4-5/10, ale nakoniec len 4. Nedotiahnuty koniec, nuda, plusom bola psych. medzi tymi dvoma postavami
Sinister 6/10, nic moc, ocaval som viac...
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Koncom roka doženiem resty...

Wall-e: Aj po tretom zhliadnutí jeden z top animákov. :wink: 10/10
Tangled: konecne som sa k nemu dostal a pozrel.. strasne klisovité a predvidatelne. SK a CZ dabing je pri pesnickách číre zlo. Dá sa to pozerať ale u mňa sklamanie... 5/10
Brave: podarená rozprávka na zabitie voľného času, odporúčam pozrieť v originále. 8/10
The Mist: po väčších očakávaniach prišlo vytriezvenie, ale film má aj tak úroveň. 6/10
The Amazing Spider-Man: Sračka, úplne zbytočný film nehodný návštevy kina. Jediné plus je linka medzi PP a Gwen. 3/10
Pride & Prejudice: vtipná konverzačka na večer.. 7/10
Cloud Atlas: Wachovským a Tinkwerovi sa to podarilo. Škoda že film na seba nezarobí, ale je to podarené dielo. 10/10
End of Watch: jedno z prekvapení roka 9/10
Ted: kto ho nevidel mal by, vydaril sa aj dabing :) 8/10
No Country for Old Men: pred 2 rokmi som ho musel vypnť a dlho som ho odkladal... Bardem si ho ukradol celý pre seba 9/10
Dredd 3D: veľká škoda že sa nedostal do kín, lepší ako pôvodný Dredd. Takéto akčné béčko poteší snáď každého. 9/10
Unleashed: sympatický Freeman a výborný Li.. čo viac dodať. 8/10
Premium Rush: ďalší z filmov na ktoré sa naši distribútori vykašlali... 8/10
The Perks of Being a Wallflower: Tento film dávam medzi TOP 5 tohto roka. Slušný kasting a ten koniec prekvapí každého... proste výborné. 10/10
The Bourne Legacy: možno zbytočný, ale to Bournovho univerza zapasoval v pohode a objasnil pár drobností... 7/10
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Cloud Atlas: Prvu hodinu filmu som bol, ze "WTF". Potom mi to zacalo spadat do seba a vznikol z toho pop*ci film. 9/10 :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Skyfall
parada, prvy film pozrety v novom roku a som rad ze to bol prave tento
Spoiler
posledna stvrtina filmu mi pripadala ako Sám Doma a príprava na zlodejov :lol:
velmi ma nastvalo ze znicili to krásne auto na konci :D
10/10
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Savages- Na pripravu tohto filmu boli pouzite : velmi zly mix zanrov,dvaja supermani,superheker, super bankar,super trava,super bad ass,zopar infatilnych dialogov,par dobrych hercov vybratych do nespravnych uloh, a vsetko pripravene v slabsom scenari.
Po pol hodine som to chcel vypnut,ved tak to chvalia no to este predsa musi prist.A nakoniec ono to neprislo, vypol som to po vyse hodine(plnej momentov"to fakt?").
nehodnotim -nedopozeral som.nech si kazdy pozrie a spravi nazor sam,mne to nesadlo.

Muzi v nadeji--ano nevera je skvela,paradne sa s nou zije. 5/10- ale ta vika....uf
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Twilight [Súmrak] - Ako seriózne, štvrť milióna ľudí ohodnotilo tento patok na 5.3 na imdb? Dnes som s kamarátkou pozeral jej srdcovku. Ľudia, však ma zabite, to snáď ani vážne ten film nemohli myslieť :| samé mega-epické cliché scény. Hrané hranie hrania sa na hercov, po 45 minútach filmu vyznal hlavný protagonista lásku svojej mŕtvolnej priateľke. Ako nulová sebaúcta tých hercov, že sa na toto nechali nahovoriť. Áno, som super silný upír a neviem sa ovládať a milujem Ťa a nesmiem Ťa kusnúť, a vieš, všetko Ti to vysvetlím ako 5 ročnej. A vlastne, nie, ešte sa budem 30 sekúnd tváriť že Ti to nesmiem povedať a potom Ti to poviem. A potom na Teba budem hádzať 3/4 filmu sexy pohľady, z ktorých sú všetky fanynky vlhké a mužom s iQ vyšším ako 80 spôsobujú tieto scény serióznu vizuálnu lobotómiu. Na tomto filme som nenašiel jediný klad. Snáď len záverečné titulky, ktoré boli mimochodom tiež totálne céčkové, či déčkové, alebo rovno zetkové, tak ako celý film. Z knihy spravili patok film, z patok filmu spravili kult, ako z harryho plottera. Pomóc, včera som videl prvý krát v živote Farmu či Farmára či čo za kktinu na Silvenstrovskej párty a dnes toto. Nechcem žiť medzi luďmi čo pozerajú Farmu a Twilight. Nie je to moja rasa a nepriznávam sa ku nej, ak sú oni ľudia, ja som zviera. Nepozerať, v žiadnom prípade, jedine že by ste mali vedľa seba mrte *ebateľnú ženskú ktorá to totálne žerie a spravili by ste to pre ňu. Počas filmu treba premýšľať nad niečím kreatívnejším pre zachovanie zdravého rozumu z týchto dvoch hodín zabitého času, napríklad si predstavovať ako hráte tetris s jedným jediným druhom kocky, tie štyri štvorčeky budú fajn, L-ká by už moc predčili dej a duchapolnosť tohto pseudo-pokusu o film. -1/10

P.S.: Celý film bol doprevádzaný komentármi [mojimi] a kamarátkynimi, vždy keď bol v zábere niektorý z tých "prirodzene" vypadajúcich hercov, ktorý sa tvárili ako po čerstvej porážke, tak vždy povedala akí sú krásni, alebo ako sú krásne oblečení. Ako naozaj? Edward, či ako sa volal ten hlavný úpír s výbuchom na hlave, ktorý bol mimochodom počasiuvzdorný a odolával ako náporom dažďa [vodného spadu], tak silnému vetru, tak mal na sebe kabát z miletičky za 15 eur od číňana. Každý bežný smrteľník by v tom kabáte vyzeral ako bezdomovec, alebo sociálny prípad, ale Robert Pattinson v ňom vyzeral ako poloboh -.-, lebo je Robert Pattinson. Tak isto nerozumiem tomu prečo nechali dlhé vlasy tomu vlkodlakovi. Ja viem, mali to byť indiáni či nejaká iná severoamerická pliaga z rezervácie, ale však jemu sa tak katastrofálne nehodia dlhé vlasy. Vyzeral ako pseudo-trans-buzna skombinovaná s cigáňom. Ja neviem čo za režiséra mohlo zlepiť ten prvý diel dokopy, ale evidentne on vedel čo robí, lebo z toho spravil best seller, ale to len vďaka tomu že žijeme na kuse hliny čo orbituje okolo horiacého šutru a ženám stačí vo filme ich idol krásy, aj keď tam vyzerá na štýl "howno s bazalkou". Myslel som že do rána sa aspoň trochu upokojím zo včerajšieho kultúrneho šoku a zážitku, no nestalo sa tak. Myslím že Twilight ma poznačil do konca života.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

http://www.csfd.cz/film/35432-rodinna-oslava/
navonok normalna rodina, kazdy vita kazdeho s usmevom na tvari, vsetci sa usadia ku stolu a potom sa to rozbehne...to co sa odohra medzi prvym pripitkom a zaverecnou vetou vo filme je tazko opisatelne a stravitelne.
Nie je to film pre kazdeho, kedze sa jedna o tradicnu seversku produkciu/ http://sk.wikipedia.org/wiki/Dogme_95 /
pre mna 10/10
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Cloud Atlas - 8/10
Aj napriek negativnym kritikam som si pozrel vcera tento narocny film.
Bavilo ma pocas filmu hladat takmer neviditelne nitky, ktore urcitym sposobom viedli k hlavnej myslienke, co bola podla mna boj za pravdu.
Sledovat reakcie a spravanie postav v roznych situaciach a zmenu ich osobnosti po reinkarnacii som si uzil.
Najviac ma bavila sci-fi cast ktora pripominala Matrix
Tiez som tusim tu cital, ze film nemal dobre CGI...nemyslim si.
Do kina by som na to ale nesiel.

Najblizsie sa chystam na The Imposter
CSFD

Kód: Vybrať všetko

Dokumentární snímek mapující téměř neuvěřitelný podvrh provedený v roce 1997 Francouzem Frédéricem Bourdinem, který přesvědčil truchlící texaskou rodinu, že je jejich 16letým synem Nicholasem, jenž beze stop zmizel v roce 1994. Jak se mu něco takového podařilo a jaká tajemství skrývá Frédéricův život i život na první pohled obyčejné americké rodiny?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

A Fantastic Fear of Everything britska komedia o strachu a o tom ako nad nim zvitazit. 10/10

Na krasnom modrom Dunaji slovenska, udajne crazy, komedia z roku 1994 o bohemskych bratislavskych zlodejickoch. tu mi nevadilo, ze tam hraju tie iste tvare, ktore su dnes vidiet vsade. vtedy boli mlade, a este hrali. 6.5/10
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Oechul - juhokorejska romanticka drama vhodna na vecery, ked nie je chut luskat sa cez zlozity dej (az tak vela tam toho nenarozpravaju). Davam 9/10 za to, ze tam hra moja krasna Son Ye-jin :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Hit and Run 9.5 / 10
Super film, zo začiatku som mu nevenoval až takú pozornosť, no neskôr, keď to začalo do seba všetko zapadať, tak som dal pauzu, zbehol dole pre spaghetti a s nadšením sledoval ďalej. Zasmial som sa, film bol super, vôbec som nevedel čo čakať, dej nebol predvídateľný ... Odporúčam :wink:
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Hit and Run - Dobry film, rychly spad, nenudil som sa ani na chvilku. Mozem odporucit.

Savages - Tiez dobry film, ale zbytocne dlhy. Prvu hodinu sa pomaly nic nedeje. Cize sa to natahuje. Keby to malo 90min tak to hodnotim kladnejsie. Su filmy, ktore mozu mataj 2 hodiny a nechcete aby skoncili, toto urcite nebol ten pripad.

Ruby Sparks - Prijemny romanticky film, komedia to ani tak nebola, ale da sa obcas zasmiat. Kludne odporucam.

Perks of Being a Wallflower - Dalsi dobry film, z prostredia rokov minulych, mozem odporucit.

Skyfall - Cakal som viac, take obycajne to bolo, tiez uvod zdlhavy.

CheZteR:
Spoiler
Tiez prve co ma napadlo ked som to videl :lol: Sam Doma 007
Napísať odpoveď