Drago napísal:Mr and Mrs Smith...super film..doporucujem
a mi prosim vysvetlis co je na tom super???......ze on a ona z dvoma pistolkami vystrielaju elitne 30 clenne comando,ktore ma granatomety,raketomety ...a neprestrelne vesty a helmy???......
tak toto je totalny drist.......behom niekolkych sekund by bolo po nich... cely film su TYPICKY AMERICKY naivne sceny..........
Co takto The Butterfly Effect? Na prve pozretie to je uplne cool, potom uz clovek zacne nachadzat chybicky, ale aj tak je to super film. Celkom dobre su este Salton Sea a Vecny svit neposkvrnenej mysle. Z tohtorocnych u mna vedie Inside Man ( http://www.csfd.cz/film.php?220722 )
Viem ze si to na 500 % videl ale keby som mal inym doporucit alebo jednoducho povedal film ktory sa mi neuveritelne paci je MADAGASCAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STARINA ale bez chyby )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! alebo Pan a Pani Smithovci mr.Bean The Best of
klasika RAMBO I , statočné srdce , terminator I , con air neviem preco ale cim nove filmy vychadzaju zdaju sa mi oničom samé efekty ani dej nieje moc dobrý ...
V poslednej dobe... Silent Hill ale to asi preto lebo som fanusikom herneho spracovania tejto temy. Nie kazdemu sa to moze pacit. A este na druhom mieste V for Vendetta.
Poseidon - v pohode katastrofak, aspon zo zaciatku, potom uz prichadzaju aj trochu trapnejsie sceny...esteze ne konci neukazu americku vlajku, ale z nudy sa urcite oplati pozriet, davam mu tak 6,5/10