Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa zelovoc »

Taken 3 - 5/10, prilis vela klise, sice to bola aj 1 a 2 ale tu to akosi cele neslo dkopy, malo bitiek, vela nahanaciek a akosi mi to cele prislo zbytocne.
Zulu - 7.5/10, dost dobre krimi z Juznej Afriky s Forestom Whitakerom a Orlandom Bloomom, nadherne zabery plazi, vcelku dobra zapletka. nic extra, ale pozriet sa to dalo, 1 bod davam za to, ze to bolo z JAR a nie z US, zmena prostredia je fajn, tie africke realie su zaujimavejsie.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Fast and Furious 7
Bol som sklamaný. Doslova som sa nudil. Inak nie Chuck Norris je nesmrtelný ale Vin Diesel. Skok z autom do priepasti. Preskakovanie z budovy na druhú, tretiu. Triafanie helikoptéry autom. VTF?? A nemám rád nočné akčné scény. Za mňa 4/10 a z toho 3 za herecké obsadenie. Katastrófa. :?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

F&F 7 - ked to clovek bral viac ako komediu nez akcny film a vela od toho neocakval tak v pohode 6/10

BTW: http://filmkult.refresher.sk/2442-Furio ... sa-osmicky
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Kingsman - oddychova komedia. nic nove neprinasa, ale nenahneva. 7/10

Bitva za Sevastopol - rusko-ukrajinsky koprodukcny film o najuspesnejsej zenskej snajperke sveta Ľude Pavličenko. myslim ze 1000x lepsie ako Stalingrad. http://www.imdb.com/title/tt4084744/ 9/10
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Kingsman
Ako bolo povedané - všetko sme už raz videli ALE bolo to vtipné a oddychové s tým že boje sa mi páčili , postavy sympatické a dej nenudil aj keď bol cliché - Nazval by som to "Kickass Bond 007" :D 8/10
Fast and Furious 7
Išiel som na to bez nejakých veľkých očakávani , neriešiac fyziku logiku ani nič podobné. Prvú hodinu to fungovalo a bavil som lenže potom toho už bolo príliš veľa na mňa a aj keď som sa snažil nerozmýšľať nešlo to s pribudajúcimi chybami a nevedel som v kine obsediet. Paradoxne scény v Abu Dhabi sa mi páčili a v tom lese tiež no ten koniec v LA už bol príliš vyčerpávajúci. Za mňa 6/10
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Get Hard - celkom zabavna komedia, taky trochu nadpriemer, zasmial som sa celkom dost a bolo to o dost lepsie ako Hot tub time machine 2. + Alison Brie tam vyzerala paradne :smt007 .
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

The Little Death - australska komedia z minuleho roku. Niekolko poviedok, kazda o nejakej zvlastnej sexualnej uchylke. Velmi dobre sa to pozeralo, pokojne to mohlo byt dlhsie. Dlho ma takto nejaky film nebavil, preto 10/10. Urcite odporucam ;)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Vcera som bol na MAD MAX: Fury Road (http://www.csfd.cz/film/267974-sileny-m ... ila-cesta/) a poviem vam, bola to teda jedna brutalna jazda, kto nevidel tak rozhodne ihned skoncite s pracou, ktoru mate rozrobenu a objednavajte listky...Avengeri boli oproti tomu romanticky rodinny film. Za mna 10/10, uz dlho som neodchadzal z kina az tak spokojny.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

aviceN: 100% suhlas so vsetkym.

Tiez som na to bol vcera a musim povedat ze za posledne roky jeden z najlepsich akcnych filmov. A naozaj sa bojim, ci sa niekedy v buducnosti podari nejakemu filmu tromfnut tento epicky akcnak.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Včera som bol na druhom diely Avengers. Nemal som inú možnosť ako 3D kino a fakt som sa veľmi snažil, ale mne to 3D jednoducho nejde... Strašne ma otravujú tie okuliare. Film ma veľmi potešil, zasmial som sa zawowkal som si, spokojnosť, pre mňa 9/10
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

troska OT ale aviceN a rochedo uplne suhlasim ten film je PECKA najlepsie ho ceknut v kine a necakat na nejaky HD rip kde bude low zvuk atd... :?
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

MAD MAX nadväzuje na predchádzajúcu trilógiu alebo ide o remake?
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Nie je to remake. Mal by to byť ďalší diel zo série, ale nenadväzuje na predchádzajúce.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

OT: ja som pred filmom nemal ziadnu zalost o mad maxovi, precital som si rychlo plot na wikipedii o 1,2 a 3 a aj tak v podstate to co bolo hlavne bolo zrekapitulovane na zaciatku, je to v podstate pokracovanie, ale nema to skoro nic s predchadzajucimi
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

za posledne 2 tyzdne sa mi podarilo ist do kina 2x. raz s polovickou a raz s kolegami (hadajte na ktory som siel s kym)

Avengers 2: Ocakavania po vydarenej jednotke boli velke, zaciatok sluboval dobru akciu, ale potom to akosi upadlo. Nebolo tam ani tolko vtipnych partov s Iron manom ako v 1 ani taka fajn zapletka a ako uz bolo spominane, Ultron bol slaby zaporak
Spoiler
aj ked ma velmi pobavil ked ho Hulk vyhodil na konci z lietadla :D

Takze celkovo pre mna fajn akcny film, snad Civil War bude lepsia aj ked bude rozdelena na 2 casti s odstupom 1 roka.
Davam 8/10

She is funny that way: http://www.imdb.com/title/tt1767372/
od tohto som veru nic necakal. Na plagatiku som videl, ze tam hra J.Anniston, Owen Wilson a Imogen Poots (z filmu NFS). Zo zaciatku to bolo celkom zaujimave, bohaty panko sa rozhodne zmenit zivot sympatickej prostitutke, nieco ako Pretty woman. Avsak to bolo asi vsetko. Jennifer mi tam cely film vadila, resp. jej postava. Dej spadol do sedeho podpriemeru a nemalo to co zachranit. Resp. vydrzal som to len vdaka Imogen (snad ju budeme vidat castejsie a v lepsich rolach). Na nej mi vadil len jej prizvuk. Akoby sa snazila zakryt cely cas jej krasny anglicky akcent, najprv som nevedel, ci to robi tak okato umyselne kvoli postave, ale ked sa film skoncil pochopil som, ze nebolo v jej silach ho potlacit natolko, aby znela cisto americky.
Ako to po sebe citam, vidim dost slov typu "vadilo" takze aj hodnotenie bude take - 4/10
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

oplati sa ten mad max kuknut v 3D?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

A oplatí sa ho kuknúť v 4D s D-box sedačkami? :D Už dlho ich chcem vyskúšať, čakal som na súci film.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Area 51 - http://www.csfd.cz/film/267548-area-51/ prach ubohy found footage. plot predvidatelny a hlupy. nezmyselnost "zanru" ff vyhnana na maximum. 0/10
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Hensym napísal:A oplatí sa ho kuknúť v 4D s D-box sedačkami? :D Už dlho ich chcem vyskúšať, čakal som na súci film.
neviem ci je to u teba este aktualne, ale cital som postrehy zo zahranicia a urcite ano :) vraj ta mechanika v sedackach je taka citliva, ze to dokazalo zodpovedne emulovat "pradenie motora", sam by som na to nevahal ist v 4D, ak by bolo kde.
Napísať odpoveď