v tejto teme sa hodnotia filmy.curta napísal: 02 máj 2025, 22:25 Dobré správy, už tento august:
https://www.catholicnewsagency.com/news ... his-august
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Pozrel som Černáka, ked uz je na Netflixe.
Pacil sa mi casting aj vyprava, kedy sa tie 90tky dali uverit a nenasiel som tam take chyby ako vo Vojne policajtov
Tento druhy diel mi neprisiel ako budovanie kultu osobnosti vraha a snad ani nie ako mucenika, ktoreho podrazili najblizsi partaci.
Pacil sa mi casting aj vyprava, kedy sa tie 90tky dali uverit a nenasiel som tam take chyby ako vo Vojne policajtov
Tento druhy diel mi neprisiel ako budovanie kultu osobnosti vraha a snad ani nie ako mucenika, ktoreho podrazili najblizsi partaci.
-
lekoklatik
VIP
Ja som zacal pozerat Suits a fuu riadny serial. Tak 70% neviem o com tam hovoria a vyzeraju riadne chytri vsetci 
Vyborny serial, NIeco taketo som dnes potreboval. Zatial na tretej serii a 5/5
Nedajte sa odradiť názvom, nakoniec to bol celkom dobrý film
https://www.csfd.cz/film/328797-pozdrav ... y/prehled/
https://www.csfd.cz/film/328797-pozdrav ... y/prehled/
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hm kde si do teraz zil ? mne uz zobrali 2x vodicak ... pripadami si zaostali lebo skoro nikam nejdem ale tento serial som videl v roku pánalekoklatik napísal: 20 máj 2025, 0:13 Ja som zacal pozerat Suits a fuu riadny serial. Tak 70% neviem o com tam hovoria a vyzeraju riadne chytri vsetci
Ja som ho este nevidel a ani sa nechystam.
-
lekoklatik
VIP
Ja viem, Ja neviemR1k1nko napísal: 02 jún 2025, 16:36 hm kde si do teraz zil ? mne uz zobrali 2x vodicak ... pripadami si zaostali lebo skoro nikam nejdem ale tento serial som videl v roku pána
Včera som bol v kine na Strážcovia galaxie Vol.4, teda myslel som Superman-a.
Najskôr napíšem že na Supermanovi som vyrastal, seriál s Dean Cain-om, potom Smallville,
Superman returns, Man of steel, BvS, Justice League, plus animáky.
Mám pocit že Gunn chcel spraviť presný opak Man of steel až z toho vznikla komédia alebo paródia.
Uplakaný Superman / C.K. správaním pripomínal skôr ako tínedžera a nie dospelého muža ktorý pôsobí už pár rokov ako Superman.
Lex dokáže takmer všetko (nebudem spojlovať) a aj pri tom všetkom nedokáže s ľahkosťou poraziť Supermana.
Nevidel som tam nič čo by sa mi páčilo alebo ma zaujalo a nie je dôvod to pozerať znovu.
Už podľa trailerov to nevyzeralo dobre ale takúto komédiu som nečakal.
Toto je len môj názor a chápem že sa to bude niekomu páčiť.
Najskôr napíšem že na Supermanovi som vyrastal, seriál s Dean Cain-om, potom Smallville,
Superman returns, Man of steel, BvS, Justice League, plus animáky.
Mám pocit že Gunn chcel spraviť presný opak Man of steel až z toho vznikla komédia alebo paródia.
Uplakaný Superman / C.K. správaním pripomínal skôr ako tínedžera a nie dospelého muža ktorý pôsobí už pár rokov ako Superman.
Lex dokáže takmer všetko (nebudem spojlovať) a aj pri tom všetkom nedokáže s ľahkosťou poraziť Supermana.
Nevidel som tam nič čo by sa mi páčilo alebo ma zaujalo a nie je dôvod to pozerať znovu.
Už podľa trailerov to nevyzeralo dobre ale takúto komédiu som nečakal.
Toto je len môj názor a chápem že sa to bude niekomu páčiť.
-
harrison314
Hardcore addict
Nezvratný osud: Pokrevní linie - Nedam cislene hodnotenie. Ak clovek ocakava zuajimave zabitia s tonou krvi, bude spokojny. Ak ocakava nejaky dej, tak nebude. Ja som od tohto snimku ocakaval, ze vsetci zomru, to sa aj splnilo. Ale myslim, ze to patri k tomu lepsiemu zo serie.
-
lekoklatik
VIP
Mna tento cirkus nezaujima uz asi od drhej casti (i ked naposledy som sa skusil pozriet na vsetky {nevyslo})
ale poviem ti ze to znie ako kur*a velky spojler co si teraz dal bratm
Ja som pozeral Quiet Place: Day One, a musim povedat ze velmi slabucke. Az zbytocne. Za mna 2/5.
Neviem preco to takto urobili, napad je to celkom dobry. Ale zas na druhu stranu, obcas je lepsie niektore veci nevysvetlit.
ale poviem ti ze to znie ako kur*a velky spojler co si teraz dal bratm
Ja som pozeral Quiet Place: Day One, a musim povedat ze velmi slabucke. Az zbytocne. Za mna 2/5.
Neviem preco to takto urobili, napad je to celkom dobry. Ale zas na druhu stranu, obcas je lepsie niektore veci nevysvetlit.
-
R1k1nko
Darca
Nikto 2 ---------------5.7 ( to uz bolo moc ... aj Jon Wick by asi nieco povedal
Highest 2 Lowest ---------- 4.7 ( hned som vedel ...potom anooo hned som vedel .. chcelo to dobry twist.,.)
Poker Face seria 2 !!!! ok ok ... ok ok ok .... tam je ok ok
South Park ,,,,, no a tu nastava vec ze ma to tak nebavi ...preco ?! ked boli top boli nadcasovy teraz sa stracam na narazky ....mam 38 btw
Highest 2 Lowest ---------- 4.7 ( hned som vedel ...potom anooo hned som vedel .. chcelo to dobry twist.,.)
Poker Face seria 2 !!!! ok ok ... ok ok ok .... tam je ok ok
South Park ,,,,, no a tu nastava vec ze ma to tak nebavi ...preco ?! ked boli top boli nadcasovy teraz sa stracam na narazky ....mam 38 btw
-
harrison314
Hardcore addict
Sisu: Odplata - cakal som akcne becko s hrdinom, co nic nepovie. A presne to som dostal. Bezmyslienkova oddychovka, ktora richlo utecie. Ale jednotka bola lepsia, hlavne tu bolo menej komunistov na odzivenie ako bolo v jednotke. No rad by som si pozrel ako sa nas hrdina spraval pocas vojny, hoci tam by asi musel nieco povedat.
-
lekoklatik
VIP
Tiez som to pozeral s bratom, a keby som to nepozeral s nim, tak to vypnem skoro hned.
Jednotka bola urcite strelena, nejako tak spravne strelena. Ale toto? No nemam nato ani hodnotenie, asi len ze kktina ako svet. Maaaria Pana..
Ja som teda cakal nieco ako prvy diel. Urcite nie toto.
Jednotka bola urcite strelena, nejako tak spravne strelena. Ale toto? No nemam nato ani hodnotenie, asi len ze kktina ako svet. Maaaria Pana..
Ja som teda cakal nieco ako prvy diel. Urcite nie toto.
Avatar 3 - Kópia Avatar 2. Úplne zbytočný film. Dej sa nikde neposunul.
-
harrison314
Hardcore addict
Na nože: Probuzení mrtvého muže - Za mna o chlp horsie ako jednotka, ale sucasne solidna detektivka, ale stale vyrazne lepsie ako dvojka. Takze komu sa pacila jednotka, odporucam.
-
lekoklatik
VIP
F1 s Pitt-om.
Paradny, vyborny film. Taky old school feel som mal pocas celeho filmu. Vyborny humor, vyborna "akcia", naozaj super sa na to pozeralo. Bal som sa toho ale 5/5 za mna.
Paradny, vyborny film. Taky old school feel som mal pocas celeho filmu. Vyborny humor, vyborna "akcia", naozaj super sa na to pozeralo. Bal som sa toho ale 5/5 za mna.
Za mňa F1 je fakt pozoruhodný film z hľadiska hudby, obrazu... Ale pre zanieteného fanúšika F1 je to utrpenie 
-
lekoklatik
VIP
Novocaine 5/5
Akože nikdy som nikde nepočul o tomto filme od nikoho, ani som nevidel žiadny short z neho, ale riadny film. Nič take som ešte poriadne nevidel takže som bol super prekvapený. Celkom dosť som sa aj zasmial
Riadny filmik. Celkom by ma zaujímalo čo si ostatní myslia
Akože nikdy som nikde nepočul o tomto filme od nikoho, ani som nevidel žiadny short z neho, ale riadny film. Nič take som ešte poriadne nevidel takže som bol super prekvapený. Celkom dosť som sa aj zasmial
Riadny filmik. Celkom by ma zaujímalo čo si ostatní myslia
-
mirak2
Hardcore addict
Potopa https://www.csfd.cz/film/1731626-potopa/prehled/
Vyborny film. Vizualne. Dejom. Prekvapujuco aj herecky.
Hore je nebo, v doline som ja https://www.csfd.cz/film/1575588-nahore ... doline-ja/
Strasna, ale strasna nuda. Vizualne pekne, ale ledva som to dopozeral.
Vyborny film. Vizualne. Dejom. Prekvapujuco aj herecky.
Hore je nebo, v doline som ja https://www.csfd.cz/film/1575588-nahore ... doline-ja/
Strasna, ale strasna nuda. Vizualne pekne, ale ledva som to dopozeral.
-
harrison314
Hardcore addict
Za mna 5/5 urcite nie, pacil sa mi napad, bolo to obcas zabavne, ale sucasne take tuctove a, ze ten napad nezuzitkovali dostatocne, proste mi tam daco chybalo... mozno by pomohol iny zaporak.lekoklatik napísal: 07 feb 2026, 23:42 Novocaine 5/5
Riadny filmik. Celkom by ma zaujímalo čo si ostatní myslia![]()
Ale som rad, ze to nie je len dalsie pokracovanie alebo remake dacoho.