Flash-ka alebo SSD ?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
tommy311
Novice
Novice

Flash-ka alebo SSD ?

Príspevok od používateľa tommy311 »

Zdravim,
Uvazujem o kupe nejakej externej zasobarne. Bud male USB-cko (mozno aj s eSATA), alebo SSD disk s redukciou do USB.
Ide mi len o prenasatelnost (budem to nosit stale u seba), rychlost citania/zapisu a HLAVNE o moznost rozdelenia na particie. Bude to taka maly, recovery balik (Linux Live, Win utility, mozno aj Win Live)

Nasiel som RunCore Pro IV ... 32Gb, USB, no nikde neviem najst rychlost pri prenasani cez to USBcko.
prask
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Flash-ka alebo SSD ?

Príspevok od používateľa prask »

to bude najskor obmedzene rychlostou USB. myslim ze SSD disk bude vediet vacsie rychlosti ako je mozne dat cez USB zbernicu.
tu mas nejake blizsie info http://www.runcorestore.com/ProductDeta ... 1234904402
tommy311
Novice
Novice

Re: Flash-ka alebo SSD ?

Príspevok od používateľa tommy311 »

To je sice pekne, ze to podporuje taku rychlost ... ale ja to aj tak pouzijem len cez USB. Ak sa nemylim, tie maju najvyssiu rychlost niekde okolo 40-50 MB/s.
Dalsia vec co mi robi vrasky je, ze tie SSDcka nemaju 100% istotu udrzania dat. Su ovela nachylnejsie na "nahodnu stratu" a to v ziadnom pripade nechcem.
Chcelo by to nieco stabilne, odolne a dostupne ... flashka s moznostou particiovania, alebo aspon nejaky odolny externy disk.
Napísať odpoveď