heh alebo hnusne je ked sa ti lopticka suchne pomedzi stehna akurat tak ze ani netrafi ...........vtedy to stipne dobreDigital6 napísal:Možno nič ale aj to bolí ako šľak!!!
Florbal
V dnoch 27.- 29. aprila sa stane sportova hala malina v Malackach dejiskom kvalifikacie majstrovstiev sveta kategorie U19 muzov. Kvalifikacie sa zucastnia 4 timy - slovensko, madarsko, rusko a slovinsko. kazdy den sa odohraju 2 zapasy + v piatok a sobotu kazdy tim absolvuje hodinovy trening.
Co nepridete pozriet???
Co nepridete pozriet???
-
MasterSvegga***
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
mirak2
Hardcore addict
hm trochu som zmenil nazor na tento balet, teraz ked som sa trochu viac naucil hrat hokejbal tak automaticky mi to lepsie ide aj na florbale ale v skole ma to fakt nebavi lebo kazdy co to v skole hra tak cim viac sa ohana hokejkou tym je vacsi shrac..a do klubu to hrat medzi normalnu konkurenciu nechcem(zatial - ked budem na vyske uvidime), lebo uz i tak davam dost vela penazi do hokejbalu..
No ved aj Retne hraje na telesnej... no nikto mu nic nepovedal... ibaze hral v extralige... a bol aj nominovany nedavno do spanielska na MSwill.i.am napísal:ta co chodime na telesnu a veduci hovoril, ze by sme mohli hrat ligu...
-
t0m4s3
Admin
Moj spoluhrac z timu amaterskej ligy bol na stazi v Bratislave a spominal, ze chodil na treningy dragons. Vravel, ze cela ich hra je postavena na fyzicke a ze technika a strelba nulova, takze hrac ktory 4 roky nehral pod vedenim ziadneho trenera, tam bol jedna z hviezd. Len tolko k urovni slovenskeho florbalu. Dufam, ze to pojde hore a budeme raz tam kde Cesi.
-
Norick98
Medium Star
tak tvoj kamos asi pekne keca, jak mozu mat strelbu nulovu ked vyhrali titul => zrejme dali najviac golovt0m4s3 napísal:Moj spoluhrac z timu amaterskej ligy bol na stazi v Bratislave a spominal, ze chodil na treningy dragons. Vravel, ze cela ich hra je postavena na fyzicke a ze technika a strelba nulova, takze hrac ktory 4 roky nehral pod vedenim ziadneho trenera, tam bol jedna z hviezd. Len tolko k urovni slovenskeho florbalu. Dufam, ze to pojde hore a budeme raz tam kde Cesi.
Neviem koho si myslel fakt pomoz mi, lebo na ziadnu star si nespominam, spominam na jedneho a on nevedel ani behat a strelba ties nic moc. K tym strelam, mame par hracov s takou strelou, ze ked ta trafi min 3 tyzdne fajna modrina, asi tak...t0m4s3 napísal:Moj spoluhrac z timu amaterskej ligy bol na stazi v Bratislave a spominal, ze chodil na treningy dragons. Vravel, ze cela ich hra je postavena na fyzicke a ze technika a strelba nulova, takze hrac ktory 4 roky nehral pod vedenim ziadneho trenera, tam bol jedna z hviezd. Len tolko k urovni slovenskeho florbalu. Dufam, ze to pojde hore a budeme raz tam kde Cesi.