flv do avi - seká zvuk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Olap
Amateur
Amateur

flv do avi - seká zvuk

Príspevok od používateľa Olap »

Na ČT2 začal nový dokument o hubách - Na houby. Veľmi som to chcel stiahnuť, skúšal som to cez rôzne softy na sťahovanie "flv", väčšina z nich však nepodporuje sťahovanie z ČT, niektoré len čiastočne (Rip Tiger). Najlepšie zabral "WM recorder".
Na jednom PC mi stiahol vždy len kúsok, ale na druhom to stiahol celé - dobrý obraz i zvuk, boli spolu zosynchronizované.
Ale nejako divne. Raz to stiahlo rýchlejšie než sa to prehralo na ČT2, druhý raz to video na ČT skončilo a WM recorder to ešte doťahoval (nakoniec aj stiahol). Orig. flv na ČT trvalo 25:43 minút, ale to stiahnuté flv podľa číselného zobrazenia času prehratého videa ukázalo, že to trvá skoro 50 minút. Skutočný čas bol však 25:43. Zaujímavé bolo tiež, keď som to prehrával cez flv prehrávač.
Časová os v prehrávači ukazovala, že video trvá 25:43 min.
Pri prehrávaní bol posuvník už na konci (25:43), ale video hralo ďalej a podľa obsahu som vedel, že bude pokračovať ešte takmer 10 minút. Samozrejme číselný ukazovateľ času prehratého videa priratával ďalšie sekundy a nakonci videa ukázalo čas 49 min aj pár sekúnd.

Potom som to prerobil do avi cez "Pazera flv to avi". Po spustení výsledného "avi" som zistil, že po celý čas prehrávania videa seká zvuk ( v pravidelných intervaloch) asi 2-3 krát za sekundu. Skúšal som to aj cez "Wondershare", aj cez ďalšie 2 softy, ale bol výsledok rovnaký.
Kde je problém?
Napísať odpoveď