Mam Formula Force EX Wheel. E-UM14. Hravam na nom NFS Shift.Vsetko mi slo OK az do dnes...Zapol som pc,zapol hru,drifty aaa auto sa samo rozbiehalo
Formula Force EX Wheel. E-UM14
Formula Force EX Wheel. E-UM14
Zdravim
Mam taky problem a neviem ci ho mam dat do temy Software,ci Hardware,vzhladom na to,ze neviem kde je problem
ale k veci.
Mam Formula Force EX Wheel. E-UM14. Hravam na nom NFS Shift.Vsetko mi slo OK az do dnes...Zapol som pc,zapol hru,drifty aaa auto sa samo rozbiehalo
ked som siel do menu,tak som nevedel prechadzat moznostami,pretoze mi te ukazovatel na moznostiach stale drzel hore ... ako keby som drzal sipku hore a snazil sa ist nizsie.Preinstaloval som driver aaa uz mi to nerobi len po zacati zavodu ale hned pri spusteni hry.Neviem ci to bude tym ze som si nainstaloval vcera fifu,no este vcera vecer mi to slo normalne.To iste sa dialo ked som nainstaloval Shift a zapol osm pro street ... viete mi poradit kde bude chyba?Keby nieco,tak sa pytajte,cakam ...